بین‌الملل 18:52 - 28 فروردین 1404
رهبر انصارالله یمن تاکید کرد که حملات آمریکا به این کشور بی تاثیر بوده و یمن همچنان به پشتیبانی از فلسطین و مردم غزه ادامه خواهد داد.

رهبر انصارالله: عملیات یمن ناو‌های آمریکا در دریای سرخ را فلج کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن امروز پنجشنبه اعلام کرد که موضع نظامی این کشور با یکپارچگی رسمی و حمایت مردمی تداوم دارد.

او افزود: آمریکا در حال تشدید تجاوزات خود به یمن است و در طول این ماه بیش از ۹۰۰ حمله و بمباران دریایی انجام داده است. آمریکایی‌ها نتوانستند عملیات پشتیبانی (از غزه) را متوقف و امنیت کشتی‌های صهیونیستی را از طریق دریای سرخ، باب المندب و خلیج عدن تامین کنند.

رهبر انصارالله افزود: نیرو‌های ما ۱۹ پهپاد MQ۹ را در جریان عملیات پشتیبانی از مردم فلسطین سرنگون کردند و این کارایی ما را نشان می‌دهد همچنین آوردن یک ناو هواپیمابر آمریکایی دیگر نشان دهنده شکست است و زیرا مشخص می‌شود که اولین ناو هواپیمابر نقش موثری نداشته است.

عبدالملک الحوثی تاکید کرد که جبهه یمن قوی و الهام بخش است و یک انگیزه و الگوی مهم برای دیگران است. او اضافه کرد: دشمن بسیاری از اهداف غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد و تجاوزاتش در حال شکست است و هرگز نمی‌تواند عملیات ما در حمایت از مردم فلسطین را متوقف کند.

رهبر انقلاب یمن در ادامه سخنان خود گفت: نیرو‌های مسلح ما در این هفته چندین عملیات موشکی و پهپادی به سمت یافا و عسقلان اشغالی انجام دادند. موشک‌های مافوق صوت و «ذوالفقار» مصادف با عید پسح یهودیان بوده و هدیه‌ای برای آن جنایتکاران است. همچنین عملیات اخیر در یافا و اشدود اشغالی دلیل روشنی بر شکست تجاوزکارانه آمریکا در توقف عملیات ما یا محدود کردن توانایی‌های ما است.

او تاکید کرد که دولت آمریکا بزرگترین بدهی جهان را دارد، علاوه بر کسری مالی، که دونالد ترامپ را به اتخاذ سیاست باج خواهی سوق داد.

رهبر انصارالله در توضیح عملیات‌ها نیروهای مسلح یمن گفت: مجموع عملیات ما در این ماه ۷۸ مورد بوده است که با ۱۷۱ موشک بالستیک، کروز و مافوق صوت و همچنین پهپاد انجام شده است.نتایج عملیات ما تقریباً به طور کامل نقش ناو‌های هواپیمابر در دریای سرخ را خنثی کرده است، بنابراین دشمن به آوردن یک ناو هواپیمابر دیگر متوسل شده است.

او تاکید کرد متوسل شدن آمریکا به پایگاهی در اقیانوس هند در فاصله نزدیک به ۴۰۰۰ کیلومتری به دلیل شکست و ناکارآمدی حملات آن است. کاری که ناو هواپیمابر ترومن انجام می‌دهد در درجه اول به یک عملیات دفاعی تبدیل شده است و به سختی از خود در برابر عملیات ما دفاع می‌کند.

عبدالملک بدرالدین الحوثی در پایان خطاب به آمریکا گفت: توانایی‌های ما در حال افزایش است و دست اندرکاران در این زمینه‌ها در سطح فنی و تولید تاکتیکی عملیاتی نوآورتر و ماهرتر می‌شوند. آنچه ما به آمریکایی‌ها می‌گوییم این است که تجاوزات شما به کشور ما همیشه به قوی‌تر شدن ما و افزایش، تقویت و موثرتر شدن توانایی‌های نظامی ما کمک می‌کند.

منبع: المیادین


12179667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت پوتین تاکید کرد که فرستادگان آمریکا با نمایندگان روسیه ۵ ساعت دیدار و تبادل نظر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های حوزه خلیج‌فارس پس از حمله اسرائیل به قطر درصدد تشکیل یک گنبد موشکی مشترک برای دفاع از خود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت روسیه در تهران از شهروندان روس خواست هنگام سفر به ایران از به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا ابراز تمایل کرد روسای جمهور روسیه، اوکراین و آمریکا را برای یک شام صلح میزبانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان و نروژ اعلام کردند برای کمک به ذخائر تسلیحاتی اوکراین جمعا ۷۰۰ میلیون یورو به کی‌یف اهدا خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای مدعی شدند که عربستان و مصر در تلاش هستند از حمله جدید رژیم اسرائیل به ایران جلوگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا در تلاش است با استناد به ماده ۱۲۲ پیمان اتحادیه، مبنای حقوقی توقیف صد‌ها میلیارد یورو دارایی‌های دولتی روسیه را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است