بین‌الملل 18:52 - 28 فروردین 1404
رهبر انصارالله یمن تاکید کرد که حملات آمریکا به این کشور بی تاثیر بوده و یمن همچنان به پشتیبانی از فلسطین و مردم غزه ادامه خواهد داد.

رهبر انصارالله: عملیات یمن ناو‌های آمریکا در دریای سرخ را فلج کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن امروز پنجشنبه اعلام کرد که موضع نظامی این کشور با یکپارچگی رسمی و حمایت مردمی تداوم دارد.

او افزود: آمریکا در حال تشدید تجاوزات خود به یمن است و در طول این ماه بیش از ۹۰۰ حمله و بمباران دریایی انجام داده است. آمریکایی‌ها نتوانستند عملیات پشتیبانی (از غزه) را متوقف و امنیت کشتی‌های صهیونیستی را از طریق دریای سرخ، باب المندب و خلیج عدن تامین کنند.

رهبر انصارالله افزود: نیرو‌های ما ۱۹ پهپاد MQ۹ را در جریان عملیات پشتیبانی از مردم فلسطین سرنگون کردند و این کارایی ما را نشان می‌دهد همچنین آوردن یک ناو هواپیمابر آمریکایی دیگر نشان دهنده شکست است و زیرا مشخص می‌شود که اولین ناو هواپیمابر نقش موثری نداشته است.

عبدالملک الحوثی تاکید کرد که جبهه یمن قوی و الهام بخش است و یک انگیزه و الگوی مهم برای دیگران است. او اضافه کرد: دشمن بسیاری از اهداف غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد و تجاوزاتش در حال شکست است و هرگز نمی‌تواند عملیات ما در حمایت از مردم فلسطین را متوقف کند.

رهبر انقلاب یمن در ادامه سخنان خود گفت: نیرو‌های مسلح ما در این هفته چندین عملیات موشکی و پهپادی به سمت یافا و عسقلان اشغالی انجام دادند. موشک‌های مافوق صوت و «ذوالفقار» مصادف با عید پسح یهودیان بوده و هدیه‌ای برای آن جنایتکاران است. همچنین عملیات اخیر در یافا و اشدود اشغالی دلیل روشنی بر شکست تجاوزکارانه آمریکا در توقف عملیات ما یا محدود کردن توانایی‌های ما است.

او تاکید کرد که دولت آمریکا بزرگترین بدهی جهان را دارد، علاوه بر کسری مالی، که دونالد ترامپ را به اتخاذ سیاست باج خواهی سوق داد.

رهبر انصارالله در توضیح عملیات‌ها نیروهای مسلح یمن گفت: مجموع عملیات ما در این ماه ۷۸ مورد بوده است که با ۱۷۱ موشک بالستیک، کروز و مافوق صوت و همچنین پهپاد انجام شده است.نتایج عملیات ما تقریباً به طور کامل نقش ناو‌های هواپیمابر در دریای سرخ را خنثی کرده است، بنابراین دشمن به آوردن یک ناو هواپیمابر دیگر متوسل شده است.

او تاکید کرد متوسل شدن آمریکا به پایگاهی در اقیانوس هند در فاصله نزدیک به ۴۰۰۰ کیلومتری به دلیل شکست و ناکارآمدی حملات آن است. کاری که ناو هواپیمابر ترومن انجام می‌دهد در درجه اول به یک عملیات دفاعی تبدیل شده است و به سختی از خود در برابر عملیات ما دفاع می‌کند.

عبدالملک بدرالدین الحوثی در پایان خطاب به آمریکا گفت: توانایی‌های ما در حال افزایش است و دست اندرکاران در این زمینه‌ها در سطح فنی و تولید تاکتیکی عملیاتی نوآورتر و ماهرتر می‌شوند. آنچه ما به آمریکایی‌ها می‌گوییم این است که تجاوزات شما به کشور ما همیشه به قوی‌تر شدن ما و افزایش، تقویت و موثرتر شدن توانایی‌های نظامی ما کمک می‌کند.

منبع: المیادین


12179667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از برگزاری دور دیگری از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع از برگزاری گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در پنجشنبه این هفته خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که ایران زمستان امسال توافقی تسلیحاتی برای خرید هزاران موشک با روسیه امضا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افزایش دوباره تعرفه‌های واشنگتن به ۱۵ درصد، کمیسیون اروپا از آمریکا خواست به مفاد توافق تجاری سال گذشته پایبند بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است