اقتصادی 16:37 - 15 مرداد 1399
سازمان حمایت اعلام کرد
رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از دریافت ۲۱ هزار و ۹۰۶ فقره گزارش و شکایت مردمی پیرامون کالا و خدمات از طریق ستاد خبری مستقر در سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت استان‌ها در تیر ماه امسال خبر داد و گفت که بیشترین شکایت‌های واصله در بخش کالا مربوط به انواع نان و مرغ و در بخش خدمات مربوط به نرخ تعمیر خودروهای سبک و مشاورین املاک است.

نان و مرغ در صدر شکایات مردمی

به گزارش ایسنا، عباس تابش در خصوص شکایات واصله به سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت استان‌ها در تیر ماه سال ۱۳۹۹ اظهار کرد: از این تعداد شکایات، ۱۸ هزار و ۷۷۹ فقره (۸۶ درصد) مربوط به کالا و ۳ هزار و ۱۲۷ فقره (۱۴درصد) مربوط به خدمات بوده و بیشترین شکایت‌های واصله در بخش کالا مربوط به انواع نان و مرغ و در بخش خدمات مربوط به نرخ تعمیر خودروهای سبک و مشاورین املاک است.

وی با اعلام اینکه بیشترین شکایات براساس نوع تخلف مربوط به گرانفروشی و تقلب است، تصریح کرد: در ارتباط با نحوه دریافت شکایات در مجموع ۱۴ هزار و ۲۶۴ فقره (۶۵درصد) تلفنی، ۳ هزار و ۹۰۶ فقره (۱۸درصد) حضوری و ۳ هزار و ۷۳۶ فقره (۱۷ درصد) کتبی بوده است.

به گفته رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از مجموع شکایات رسیدگی شده، تعداد ۶ هزار و ۳۱۲ فقره (۲۹ درصد) متخلف و ۸ هزار و ۸۰۸ فقره (۴۰ درصد) غیر متخلف شناخته‌ شده و ۶ هزار و ۷۸۶ فقره (۳۱ درصد) تحت بررسی می باشند.

رسیدگی به ۶۹ درصد از شکایات دریافتی

تابش با بیان اینکه از مجموع شکایات دریافتی طی تیر ماه سال جاری، ۶۹ درصد شکایات رسیدگی و پاسخگویی شده و۳۱ درصد بدلیل استعلام های حقوقی و یا درخواست نظریه کارشناسی در مرحله رسیدگی است، اظهار کرد: از مجموع شکایات رسیدگی شده که منجر به تخلف شده اند ۷۴۷ فقره با برآورد ارزش ۵۹ میلیارد و ۴۱۴ میلیون و ۷۷ هزار و ۷۲ ریال منجر به مصالحه و جلب رضایت شاکیان شده و از تشکیل و ارجاع پرونده به ادارات‌کل تعزیرات و دیگر محاکم قضایی اجتناب شده است.

انتهای پیام


10654348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به استفاده از ضدیخ در رادیاتور و ماشین آلات کشاورزی اقدام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۲۱ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مجموع تجارت خارجی ایران در این مدت به ۱۴۸ میلیون و ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۵ میلیارد و ۳۹۴ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط جوی برآورد می شود که ملخ صحرایی اواخر زمستان و اوایل بهار وارد کشور شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی رساندن مستقیم حقوق و یارانه‌های بیت‌المال به مردم، در کنار تضمین پایدار امنیت غذایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران گفت: در حال حاضر هیچ یک از محور‌های شریانی و اصلی مسدود نیست و ۳هزار و۱۵۰ نیروی راهدار آماده باش هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ذاکری مدیرعامل راه آهن با معاون اقتصادی رئیس الوزرای افغانستان و وزیر معادن و پترولیوم برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق بررسی‌های صورت گرفته عرضه بنزین ویژه وارداتی توسط بورس انرژی نشان میدهد، اطلاعیه عرضه جدید تغییر کرده و قیمت ۶۹۵۰۰ تومان به ازای هر لیتر به همان قیمت قبلی یعنی ۶۵۸۰۰ بازگشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: با توجه به قیمت تمام شده محصول برای کارخانجات، قاچاق شیرخشک توجیه اقتصادی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است