بین‌الملل 21:37 - 09 آذر 1403
سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق تاکید کرد که مرز‌های این کشور با سوریه با درپی تحولات اخیر آن تقویت شدند.

عراق از تقویت امنیت مرزی با سوریه خبر داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - سرلشکر یحیی رسول، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق روز جمعه تایید کرد که مرز‌های سوریه به شدت مستحکم و از امنیت بالایی برخوردار است. او تاکید کرد که هر تروریستی که تلاش کند به مرز عراق وارد شود با پاسخ قاطع و قوی نیروهای این کشور مواجه خواهد شد.

سرلشکر رسول در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه مرز‌های عراق با سوریه در مناطق شمال شرق این کشور است، گفت: تامین امنیت کامل مرز‌های عراق یکی از اولویت‌های ما است. مرز مستحکم است و بخش‌های فرماندهی و نیرو‌های مرزی به جدیدترین سلاح‌ها و تجهیزات و همچنین استحکامات قوی علاوه بر کنترل مرز‌ها از طریق هواپیما‌های بدون سرنشین مجهز هستند.

این فرمانده عراقی افزود: واحدهایی از ارتش عراق در پشت نیرو‌های مرزی برای تأمین امنیت این مناطق اعزام شدند. نیرو‌های مسلح عملیات نظارتی مستمر دارند و مرز‌ها از امنیت و استحکام بالایی برخوردار است.

رسول اعلام کرد: سرویس‌های اطلاعاتی هرگونه حرکت گروه‌های تروریستی را رصد می‌کنند. اگر بخواهند حمله کنند یا به مرز عراق برسند، پاسخی قاطع دریافت خواهند کرد.

سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق در پایان اعلام کرد که مرز‌ها مدت‌هاست که توسط نیرو‌های مرزی، دوربین‌های حرارتی و پهپاد‌ها کنترل می‌شود، علاوه بر این، عملیات‌های ویژه و پیشگیرانه در این مناطق انجام می‌شود که آخرین آن حمله به ۶ مخفیگاه بقایای داعش در وادی حوران بود.

منبع: خبرگزاری رسمی عراق (واع)


12121615
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی ۶۵ نفره از مقام‌ها و فعالان اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار این استان امروز وارد هرات شد تا ظرفیت‌های مشترک تجاری و صنعتی دو طرف را بررسی و توافقات سفر پیشین مقامات هرات به مشهد را پیگیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا و ولیعهد عربستان با فشار ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق‌های «ابراهیم» و مقاومت محمد بن سلمان همراه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان با حمله لفظی بی‌سابقه به طالبان اعلام کرد اسلام‌آباد پس از افزایش حملات تروریستی، هیچ امیدی به همکاری این گروه ندارد و اعتماد به طالبان افغانستان را «حماقت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین دفتر حمایت حقوقی از اتباع خارجی و سرمایه‌گذاری تجاری مرکز وکلای قوه قضاییه با حضور جمعی از مسئولان قضایی در مشهد آغاز به کار کرد؛ دفتری که هدف آن توسعه خدمات حقوقی، حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی و تقویت دیپلماسی حقوقی در سطح منطقه است....
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد ملی کردستان تاکید کرد که نامزد خود برای ریاست جمهوری عراق را پس از صدور تصمیم نهایی دفتر سیاسی معرفی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعتراف کرد که توانایی ناتو برای تغییر جریان نبرد محدود است و این وضعیت ممکن است کی‌یف را مجبور به دادن امتیازات در مذاکرات کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، اقدام ترامپ در درج برخی شاخه‌های اخوان‌المسلمین در فهرست «سازمان‌های تروریستی» را تاریخی و شجاعانه توصیف کرد!
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع نزدیک به نتانیاهو انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس ستاد ارتش اسرائیل را «اشتباه فاحش» خواندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی هر روز بیش از پیش در باتلاقی که خود ساخته گرفتارتر می‌شود و تاریخ گواه خواهد بود که ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نقطه عطفی راهبردی در مسیر افول یک رژیم اشغالگر، جنایت‌کار و رو به زوال بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از سقوط قیمت نفت به پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر، قیمت‌ها امروز با اندکی رشد به دلیل احتمال دستیابی به توافق صلح میان اوکراین و روسیه رو‌به‌رو شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است