بین‌الملل 21:37 - 09 آذر 1403
سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق تاکید کرد که مرز‌های این کشور با سوریه با درپی تحولات اخیر آن تقویت شدند.

عراق از تقویت امنیت مرزی با سوریه خبر داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - سرلشکر یحیی رسول، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق روز جمعه تایید کرد که مرز‌های سوریه به شدت مستحکم و از امنیت بالایی برخوردار است. او تاکید کرد که هر تروریستی که تلاش کند به مرز عراق وارد شود با پاسخ قاطع و قوی نیروهای این کشور مواجه خواهد شد.

سرلشکر رسول در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه مرز‌های عراق با سوریه در مناطق شمال شرق این کشور است، گفت: تامین امنیت کامل مرز‌های عراق یکی از اولویت‌های ما است. مرز مستحکم است و بخش‌های فرماندهی و نیرو‌های مرزی به جدیدترین سلاح‌ها و تجهیزات و همچنین استحکامات قوی علاوه بر کنترل مرز‌ها از طریق هواپیما‌های بدون سرنشین مجهز هستند.

این فرمانده عراقی افزود: واحدهایی از ارتش عراق در پشت نیرو‌های مرزی برای تأمین امنیت این مناطق اعزام شدند. نیرو‌های مسلح عملیات نظارتی مستمر دارند و مرز‌ها از امنیت و استحکام بالایی برخوردار است.

رسول اعلام کرد: سرویس‌های اطلاعاتی هرگونه حرکت گروه‌های تروریستی را رصد می‌کنند. اگر بخواهند حمله کنند یا به مرز عراق برسند، پاسخی قاطع دریافت خواهند کرد.

سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق در پایان اعلام کرد که مرز‌ها مدت‌هاست که توسط نیرو‌های مرزی، دوربین‌های حرارتی و پهپاد‌ها کنترل می‌شود، علاوه بر این، عملیات‌های ویژه و پیشگیرانه در این مناطق انجام می‌شود که آخرین آن حمله به ۶ مخفیگاه بقایای داعش در وادی حوران بود.

منبع: خبرگزاری رسمی عراق (واع)


12121615
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به انتقاد از دیدگاه آمریکا پرداخت و گفت که واشنگتن اتحادیه اروپا را تنها به عنوان یک موسسه طبقه‌بندی می‌کند نه یک بلوک از کشورها.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین طی تماس تلفنی با مادورو بر حمایت قاطع مسکو از دولت کاراکاس در برابر «فشار‌های فزاینده خارجی» تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعتراضات شدید مردمی به فساد و سیاست‌های اقتصادی، نخست‌وزیر بلغارستان استعفا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است