وبگردی 11:33 - 20 تیر 1403
راهبرد حماس موثرتر از آن چیزی بوده که ۹ ماه پیش تصور می‌شد و رژیم صهیونیستی اکنون با یک جنگ واقعی در همه جبهه‌ها مواجه است که متوقف کردن آن آسان نیست.

حماس چگونه رژیم صهیونیستی را به یک تله مرگ‌بار کشاند؟

یکی از سوال‌های اصلی در مورد عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تا به امروز بی‌پاسخ مانده است؛ اگر حماس بار دیگر در این مقیاس به رژیم صهیونیستی حمله کند چه اتفاقی می‌افتد؟

از آنجایی که رژیم صهیونیستی به اهداف حزب الله حمله می‌کرد، این جنبش نیز به همین ترتیب پاسخ داد و جنبش انصارالله یمن نیز در ماه نوامبر (آذر ماه) با حمله به کشتی‌ها در دریای سرخ وارد جنگ شد.

در این گزارش با عنوان «جنگ غزه؛ حماس چگونه اسرائیل را به یک تله مرگبار کشاند؟» به این موضوع پرداخته شده است؛ امروز، اسرائیل و حزب‌الله در آستانه جنگ قرار دارند و سیدحسن نصرالله به اسرائیل هشدار داد که صد‌ها هزار نیروی دیگر مایل به پیوستن به این جنبش هستند.

انزوای رژیم صهیونیستی در سطح بین‌المللی

در بخشی از این گزارش آمده است: اسرائیل در سطح بین‌المللی منزوی شده و در عالی‌ترین دادگاه‌های بین‌المللی قرار دارد و حامیان اصلی آن، آمریکا و انگلیس، در حال مبارزه با یک اقدام عقب‌نشینی هستند و تلاش می‌کنند مانع افزایش تحریم‌های بین‌المللی علیه اسرائیل شوند.

میدل‌ایست آی نوشت: امروزه تصور می‌شود تعداد نیرو‌های حماس حدود ۵۰۰ نفر باشد، اما اهمیت آنها فراتر از تعداد آنها است.

رژیم صهیونیستی همیشه از سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» استفاده و پیشرفت کرده است، اما ادامه جنگ این رژیم در غزه خشم و تحقیر زیادی را در جهان عرب برانگیخته و شکاف‌های عمیقی را که پیش از این به وجود آمده بود، مدفون کرد.

این امر در حال حاضر اتفاق می‌افتد و پیامد‌های واقعی دارد؛ عملیات نظامی در کرانه باختری عمدتا زیر نظر رادار بوده است، اما رژیم صهیونیستی اکنون از جنگنده‌های F ۱۶ برای بمباران اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی استفاده می‌کند در حالی که آخرین بار در جریان انتفاضه دوم بود.

تله مرگ برای نظامیان صهیونیست

در پاسخ، مبارزان مقاومت به لحاظ کیفی بازی خود را ارتقا داده‌اند؛ آنها اکنون نظامیان رژیم صهیونیستی را به دام‌های پیچیده و مرگ‌بار می‌کشانند، بمب‌های کنار جاده‌ای با فناوری پیشرفته ظاهر شده‌اند، درست همان‌طور که علیه آمریکایی‌ها در عراق انجام شد.

تنها در یک مورد بر اثر انفجار یک خودروی زرهی سنگین به وسیله بمب کنار جاده‌ای در طولکرم، یک سرباز صهیونیست کشته و تعدادی دیگر به شدت زخمی شدند؛ این عملیات از سوی گردان‌های قدس که مسئولیت آن را بر عهده گرفت، فیلمبرداری شده است.

همچنین یک سرباز صهیونیست بر اثر انفجار مواد منفجره در اعماق جاده‌ای در جنین به هلاکت رسید و ۱۶ نفر زخمی شدند.

تعداد تلفات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته است؛ به گفته وزارت بهداشت فلسطین، از ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۲۵ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیدند.

افکار عمومی علیه آمریکا

میدل‌ایست آی نوشت: به گفته ۱۲ مقام سابق، راهبرد آمریکا در حمایت از اسرائیل پس از عملیات حماس و سپس تلاش برای مهار آن، علامت هدف بزرگی را بر پشت همه نظامیان آمریکایی شاغل در منطقه قرار داده است.

کارشناسان خاورمیانه در وزارت خارجه آمریکا در تلاطم آشکار هستند و به‌تازگی نامه دومی منتشر شده که در آن نسبت به حماقت کاری که جو بایدن انجام داده هشدار داد.

 مقام‌های سابق در این بیانیه گفتند: پوشش دیپلماتیک آمریکا و جریان مداوم تسلیحات به اسرائیل، همدستی غیرقابل انکار ما را در کشتار و گرسنگی اجباری جمعیت فلسطینی محاصره شده در غزه تضمین کرده است.

منبع: میزان


12071891
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» صالح جعفراوی که همیشه در خط مقدم بود و حتی دو سه بار از حمله به چادر خبرنگاران هم به طور معجزه‌آسایی نجات پیدا کرده بود، حالا بعد از آتش‌بس، در قلب غزه به نقطهٔ رهایی می‌رسید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ورود قوه قضاییه به برخورد با عروسک‌های موهنی که در برخی از پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی عرضه شده بود، با استقبال روبه‌رو شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» طبق تازه‌ترین آمار جهانی آی‌کیو، مردم ایران با ضریب هوشی متوسط ۱۰۶.۳ در جایگاه چهارم دنیا و بالاتر از روسیه، اسپانیا و حتی استرالیا ایستاده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» نشاط دانشجویی حاصل ایمان، نظم و سلامت جسم است؛ نه از هیجان‌های زودگذر بلکه از سبک زندگی هدفمند و معنوی که انسان را برای مجاهدت علمی آماده می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» گسترش عرفان‌های بی‌ریشه در دهه‌های اخیر، حوزه علمیه قم را به خط مقدم نقد، پژوهش و مقابله با معنویت‌های کاذب در جامعه ایران کشاند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» با پیشرفت سریع هوش مصنوعی، نگرانی از حذف انسان در بسیاری از مشاغل افزایش یافته است؛ اما متخصصان می‌گویند آینده، ترکیبی از همکاری انسان و ماشین است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شهید حمیدرضا سهیلیان در بحبوحه حمله دشمن به سرپل‌ذهاب، از دستور تخلیه پادگان سر باز زد و با ایستادگی خود، مسیر نبرد را تغییر داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سرقت‌های پیاپی در مناطق مرفه لندن و فرار ثروتمندان از پایتخت، تصویری تازه از شهری ساخته که روزگاری نماد نظم و امنیت اروپا بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بیلبورد‌های تل‌آویو ترامپ را «کوروش کبیر» نامیدند، اما کاربران جهانی این تشبیه را فریبکارانه دانستند و یادآور شدند که او حامی جنایات صهیونیست‌ها بوده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» محمد کاسبی، بازیگر خوش‌نام تلویزیون که صبح یکشنبه درگذشت، با نقش‌آفرینی‌های شیرین در سریال‌های دهه ۸۰، چهره‌ای ماندگار در خاطره تلویزیون شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است