اقتصادی 14:56 - 01 اسفند 1403
بنابر گفته کارشناس بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها/ ارزش معاملات بازار سرمایه همچنان کم است

زهرا عرب کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بازار در این هفته به شکل کلی بی‌رمق دنبال شد؛ امروز هم شاخص کل بورس با رشد ۱۲ هزار واحدی به ۲ هزار و ۷۳۲ واحدی رسید و ۰.۴۷ درصد افزایش ثبت کرد ولی همچنان این شاخص نزدیک به مقاومت کوتاه مدت خود قرار دارد و اگر این سطح را نشکند ممکن است در کوتاه مدت دوباره وارد فاز اصلاحی شود شاخص کل هم‌وزن هم امروز با رشد بیش از هزار واحدی همراه شد و سهم‌های کوچک همچنان تحت فشار عرضه قرار دارند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: ارزش معاملات خرد هم امروز ۲ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی همچنان کاهشی است در یک هفته گذشته بازار شاهد خروج ۶ هزار و ۴۵۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها بود و امروز هم ۲۵۹ میلیارد تومان دیگر از بازار خروج نقدینگی حقیقی‌ها ثبت شد؛ صندوق‌های درآمد ثابت هم برای دومین روز متوالی خروج نقدینگی داشتند که نشان دهنده نقد‌شدن یکسری از سرمایه‌گذاران است.

او افزود: یکی از نکات قابل توجه امروز فشار فروش بالا در صندوق‌های اهرمی بود این اتفاق می‌تواند نشان دهنده این باشد که هنوز اعتماد برای ورود پول قوی به بازار شکل نگرفته است؛ دلار توافقی به آهستگی به ۷۰ هزار تومان در حال نزدیک شدن است و این موضوع در برخی صنایع پتروشیمی و شیمیایی‌ها اثر خود را گذاشته است و سهم‌های این گروه مورد توجه قرار گرفتند امروز هم بیشتر نماد‌های پتروشیمی مثبت بسته شدند و حتی برخی هم صف خرید ثبت کردند بنظر میرسد اگر نرخ دلار توافقی بالای ۷۰ هزار تومان تثبیت شود این گروه رشد کند.

عرب اظهار کرد: نکته دیگر این که بازار امروز با خبر استیضاح وزیر اقتصاد محتاط‌تر شد و در ادامه شاهد کمی عقب نشینی بازار بودیم؛ اخبار سیاسی، نرخ ارز و گزارشات ماهانه سه عاملی هستند که می‌توانند هفته آینده روند بازار را تغییر دهند.


12157891
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد: طی ۵ روز آینده شاهد افزایش آلاینده‌های جوی در کلان‌شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: در حال حاضر یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: کارت‌های اضطراری بنزین موجود در جایگاه‌ها (کارت جایگاه) جمع‌آوری نشده‌اند و در حال حاضر نیز هیچ برنامه‌ای برای جمع‌آوری آنها وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: تاکنون ۴۰ بندر واگذار کردیم و ۳۴ بندر هم در حال رصد و پایش هستیم و گزارش‌های نظارتی آماده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در خصوص پرداخت ارز ترجیحی نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی گفت:هیچ وقت قرار نبود زمین رایگان به متقاضیان داده شود بلکه قرار بود زمین به‌صورت ۹۹ ساله واگذار شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی گفت: هیچ وقت قرار نبود زمین رایگان به متقاضیان داده شود بلکه قرار بود زمین به‌صورت ۹۹ ساله واگذار شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:۴۷هزار هکتار به مجموع ظرفیت‌های سکونتگاهی شهری و روستایی کشور با رعایت تمام ملاحظات اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:۴۷هزار هکتار به مجموع ظرفیت‌های سکونتگاهی شهری و روستایی کشور با رعایت تمام ملاحظات اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۸ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است