سیاسی 03:30 - 23 مرداد 1398
یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیداری عمومی از جمله ثمرات انتخابات­‌های چند سال اخیر و عملکرد منتخبین مردم است، گفت: برخی سوءعملکردها موجب شده است که از این پس مردم بدون توجه به لیست­ های ناشناخته و با برخورداری از تیزبینی، سیاست­مداران مردمی و بلند­مرتبه را برگزینند.

پیرموذن: مردم به لیست ‌های انتخاباتی ناشناخته توجه نمی‌کنند

سید کمال پیرموذن در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه اکثریت مردم  پس از رأی­آوری مجدد روحانی به عنوان رئیس­جمهور، خواهان اصلاحات و پاسخگویی حاکمیت به مطالبات قانونی و مشروعشان و نیز بهبود شاخص کیفیت زندگی ایرانیان بودند، اظهار کرد: با این حال  باید توجه داشت که عواملی همچون بی‌­توجهی به خواست اکثریت قاطع ملت، خلف وعده­‌های مسئولین منتخب مردم و ویژه­‌خواری­‌ها، می‌تواند موجب خلل وشکاف در اعتماد، امید وآرمان مردم شود.

وی تاکید کرد: بی­‌اعتنایی به مطالبات مشروع و قانونی مردم به تدریج می‌تواند دستاوردهای درخشان انقلاب را در سطوح داخلی وخارجی تحت الشعاع قرار داده و روند امور را در مسیری که خواست همه مخالفان جمهوری اسلامی از جمله آمریکاست، به پیش ببرد .مردم به مشکلات و محدودیت ­های موجود ناشی از تشدید تحریم ظالمانه کشور از ناحیه آمریکای قلدر و وجود دولت سایه به خوبی واقفند،  اما کوتاهی­ ها، عهدشکنی­ ها و تبعیض‌ها را برنمی‌تابند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از جمله ثمرات انتخابات ­های چند سال اخیر و عملکرد منتخبین مردم، بیداری عمومی است. هیچ چیز نمی ­تواند برای تقویت ارکان­ مدیریتی و تصمیم سازی کشور جانشین بیداری عمومی شود. برخی سوءعملکردها در دولت و مجلس باعث شده است که از این پس مردم بدون توجه به لیست­ های ناشناخته و با برخورداری از تیزبینی، سیاست­مداران مردمی و بلند­مرتبه را برگزینند.

پیرموذن همچنین خاطرنشان کرد: دلسوزان ملک و ملت با وقوف به وظایف و مسئولیت‌های خطیر خود، در این مرحله حساس از تاریخ انقلاب اسلامی با همه توش وتوان خود تلاش خواهند کرد تا ضمن وفاداری به آرمان بلند امام راحل، با ایجاد یک حرکت متین و هماهنگ در انتخابات پیش­ روی مجلس شورای اسلامی شرکت جسته و از هیچ کوششی در این راه دریغ نخواهد کرد که نااهلان  به مجلس راه نیابند. مردم مومن این دیار با وجود همه فضاسازی ­ها، تنگناها ودشواری­ ها، چون به مردم­سالاری دینی برای اعتلای اسلام و ایران باور یافته­ اند، در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی حضور به هم رسانده و با عزمی متوکلانه شایستگان مردمی را انتخاب خواهند کرد.

پیرموذن در پایان گفت: بی‌شک در این هنگام که کشور نیازمند همدلی واتحاد وپرهیز از هرگونه تنش است، شورای نگهبان بسترساز حضور عموم اشخاصی خواهد بود که مردم به خوبی به این افراد و سوابق آن­ها آشنایی داشته و آنان را خدمتگزاران صدیقی برای خود و سخنگوی شجاع و امینی برای مطالبات شرعی و قانونی شهروندان می دانند .

انتهای پیام


10207252
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دشمنان نمی‌خواهند ایران در عرصه صنعت هسته‌ای حضور داشته باشد، اما ما به‌رغم همه دشمنی‌ها در رأس این حوزه ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: در مجموع این نگاه که کشور را نمی‌توان به طور متمرکز اداره کرد، به یک باور تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کشورمان کسب مدال طلای بانوی کاراته‌کای ایران در مسابقات جهانی قاهره را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی با دولت و ملت اندونزی به خاطر وقوع حادثه ناگوار سیل و رانش زمین در منطقه سوماترا و جان باختن و مصدوم شدن شماری از مردم مسلمان این کشور ابراز همدردی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان با مرور اقدامات و مواضع آمریکا و سه کشور اروپایی، گفت: این آمریکاست که باید با جلب اعتماد ایران به دیپلماسی بازگردد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد ما در حکمرانی، عبور از مفهوم فریبنده برابری جنسیتی و رسیدن به عدالت جنسیتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: برخی خانواده‌ها می‌خواهند فرزندانشان با ثبت‌نام در مدارس خاص نخبه شوند، اما نخبه‌ها نیز بدون شبکه انسانی و مهارت کار گروهی موفق نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با صدور حکمی اعضای حقیقی جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه گفت: نظرسنجی‌های معتبر و افکار عمومی جهانی، ایران را در جنگ ۱۲ روزه پیروز قطعی نبرد می‌دانند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه سخن گفتن از بن‌بست در موضوع هسته‌ای ایران بی‌اساس است، گفت: گفت‌و‌گو با یک کشور به معنای آغاز روند مذاکرات نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است