اقتصادی 12:49 - 29 مهر 1400

سوددهی بخش های صنعت با واسطه گری مالی تفاوت فاحش دارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، غلامحسین شافعی با اشاره به مشکلات حوزه تولید گفت: فشارهای مختلفی از حوزه‌های متعدد تصمیم‌گیری به بخش تولید وارد می‌شود؛ این فشارها سبب شده که تولید رقابتی نباشد و سرمایه در گردش تولیدکنندگان با محدودیت‌های جدی مواجه شود.

رئیس پارلمان بخش خصوصی درباره تبعات تصمیم‌های دولت‌ها گفت: آنچه مورد تاکید بخش خصوصی است اینکه پایه اصلی اقتصاد کشور، تولید است. برای همین جلوگیری از تصمیمات غیرکارشناسی و بدون مشورت با اهل فن و بخش خصوصی ممانعت از تصمیمات خلق‌الساعه و یک‌شبه و تسهیل در امور تولید در راستای کاهش هزینه‌های مبادله از راهکارهایی است که بخش خصوصی انتظار دارد در این دولت مورد توجه قرار گیرد.

شافعی تصریح کرد: صنعتی شدن زیربنای تحریکات توسعه‌ای در هر کشوری است؛ باید از صنعت و تولید ایرانی همپای رشد و توسعه تکنولوژی در جهان حمایت شود، وگرنه قدرت رقابتی کشور در محصولات به‌شدت کاهش می‌یابد.

رئیس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی باید از ظرفیت‌های موجود برای معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های خود استفاده کند و نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی یکی از همین ظرفیت‌هاست که کارآفرینان می‌توانند ظرفیت‌های تولید خود را در این بستر به دولت معرفی کنند.

شافعی تاکید کرد: تولید باید اقتصادی باشد، ما هم‌اکنون شاهد تفاوت فاحش نرخ‌های بازدهی بین صنعت و بخش‌های واسطه‌گری مالی هستیم؛ تا این مشکل حل نشود تزریق منابع مالی هم باعث رشد صنعت نمی‌شود. برای همین تاکید می‌کنیم که باید جایگاه تولید احیا شود.


11282328
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از تونل البرز در قطعه دوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال ۱۴۰۶ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از تونل البرز در قطعه دوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال ۱۴۰۶ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آتش سوزی عصر امروز نیروگاه طرشت به دلیل عدم رعایت مسایل ایمنی از سوی جمع آوری برج خنک کن قدیمی به وقوع پیوست که در کمتر از ده دقیقه مهار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و در نیمه غربی کشور بارش پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:قرارداد پروژه برقی سازی تهران _قم _ اصفهان موجود است و شرایط لازم برای آغاز کار فراهم شده است. در حال حاضر، موضوعاتی مانند فاینانس و تأمین مالی مطرح هستند که نیاز به بررسی و تصمیم‌گیری در سطح کلان دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهمین دوره کارآموزی اپراتور اول از ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان روز جمعه یکم اسفندماه ۱۴۰۴ برای ثبت‌نام در این دوره اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است