اقتصادی 12:49 - 29 مهر 1400

سوددهی بخش های صنعت با واسطه گری مالی تفاوت فاحش دارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، غلامحسین شافعی با اشاره به مشکلات حوزه تولید گفت: فشارهای مختلفی از حوزه‌های متعدد تصمیم‌گیری به بخش تولید وارد می‌شود؛ این فشارها سبب شده که تولید رقابتی نباشد و سرمایه در گردش تولیدکنندگان با محدودیت‌های جدی مواجه شود.

رئیس پارلمان بخش خصوصی درباره تبعات تصمیم‌های دولت‌ها گفت: آنچه مورد تاکید بخش خصوصی است اینکه پایه اصلی اقتصاد کشور، تولید است. برای همین جلوگیری از تصمیمات غیرکارشناسی و بدون مشورت با اهل فن و بخش خصوصی ممانعت از تصمیمات خلق‌الساعه و یک‌شبه و تسهیل در امور تولید در راستای کاهش هزینه‌های مبادله از راهکارهایی است که بخش خصوصی انتظار دارد در این دولت مورد توجه قرار گیرد.

شافعی تصریح کرد: صنعتی شدن زیربنای تحریکات توسعه‌ای در هر کشوری است؛ باید از صنعت و تولید ایرانی همپای رشد و توسعه تکنولوژی در جهان حمایت شود، وگرنه قدرت رقابتی کشور در محصولات به‌شدت کاهش می‌یابد.

رئیس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی باید از ظرفیت‌های موجود برای معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های خود استفاده کند و نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی یکی از همین ظرفیت‌هاست که کارآفرینان می‌توانند ظرفیت‌های تولید خود را در این بستر به دولت معرفی کنند.

شافعی تاکید کرد: تولید باید اقتصادی باشد، ما هم‌اکنون شاهد تفاوت فاحش نرخ‌های بازدهی بین صنعت و بخش‌های واسطه‌گری مالی هستیم؛ تا این مشکل حل نشود تزریق منابع مالی هم باعث رشد صنعت نمی‌شود. برای همین تاکید می‌کنیم که باید جایگاه تولید احیا شود.


11282328
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ترانسفورماتور‌های تعمیر و بهسازی شده، برای رفع دغدغه‌های فنی و افزایش پایداری، در نیروگاه‌ها و پست‌های حیاتی کشور نصب و راه‌اندازی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: حجم تجارت دوجانبه ایران و قزاقستان، که حدود ۳۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه موجود، می‌تواند در کوتاه‌مدت به چندین برابر افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است