اقتصادی 18:06 - 19 اردیبهشت 1400

تسهیل حضور شرکت‌های آب و برق ایرانی در بازار اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، سید عباس جعفری، مدیرکل دفتر امور بازرگانی و توسعه پوشش‌های بیمه‌ای ساتکاب با اعلام این خبر، گفت: توسعه صادرات در عرصه‌های مختلف منجر به رونق اقتصاد و ارزش افزوده به عنوان پشتوانه حضور قوی‌تر در صنایع داخلی و خارجی می‌شود.

وی ضمن اشاره به توانمندی‌های مطلوب صنعت آب و برقِ ایران، پشتیبانی از صنایع داخلی برای حضور در خارج از مرزها را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: شناسایی شرکت‌های فعال در صنعت آب و برق و تلاش جهت انطباق آن‌ها با استانداردهای بین المللی و سطح استانداردهای Gost روسیه، اهمیت ویژه‌ای برای حضور در خارج از مرزها به‌ویژه روسیه و کشورهای اورسیا دارد.

جعفری با تاکید بر اهمیت «بازار اوراسیا» برای ایران به‌ویژه در حوزه صنعت آب و برق و اقبال خوبِ کالا و خدمات کشورمان در روسیه و دیگر کشورها، اظهار داشت: ساتکاب با شناسایی و معرفی شرکت‌های فعال در این عرصه که ظرفیت‌های کمی و کیفی مطلوبی را دارا هستند، درصدد است تا با توسعه و استمرار دامنه حضور این شرکت‌ها در کشورهای مذکور، علاوه بر اشتغالزایی بیشتر، درآمدِ بیشتری برای کشورمان نیز به ارمغان آورد.

مدیرکل دفتر امور بازرگانی و توسعه پوشش‌های بیمه‌ای ساتکاب، تمهیدات اندیشیده شده در زمینه‌های مشاوره‌ای، بازرگانی، بانکی، گمرکی و بازاریابی را از جمله اقدمات شرکت ساتکاب جهت افزایش حضور کمی و کیفی شرکت‌های فعال در صنعت آب و برق با ظرفیت‌های خوب ذکر کرد.


11059172
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با توجه به برنامه ریزی واردات و شرایط عرضه، کمبودی در توزیع گوشت قرمز ماه رمضان نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی نوبت به برگزاری عروسی در تهران می‌رسد، خیلی از زوج‌ها دقیقاً با یک دغدغه مشترک روبه‌رو می‌شوند؛ سالن‌ها شلوغ‌اند، کیفیت خدمات یکدست نیست، هماهنگی تشریفات زمان‌بر است و کوچک‌ترین اشتباه می‌تواند شب عروسی را به استرس تبدیل کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در برخی مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محمد گفت: در شرایط فعلی کشور، اجرای پروژه انتقال پایتخت به دلیل هزینه‌های بسیار سنگین و زمان‌بر بودن ۲۰ سال، در اولویت نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محمد گفت: در شرایط فعلی کشور، اجرای پروژه انتقال پایتخت به دلیل هزینه‌های بسیار سنگین و زمان‌بر بودن ۲۰ سال، در اولویت نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس انجمن نخبگان ملی گفت: فساد سیستماتیک ورانت تورم مهم‌ترین مشکل در حوزه اقتصادی کشور است که باید با مدیریت صحیح رفع شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با رد پیش‌بینی‌های نادرست درباره کمبود کالا در کشور، از اجرای موفق طرح بزرگ اقتصادی و تأمین نیاز‌های بازار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران گفت:کالای قاچاق به دلیل عدم پرداخت حقوق و عوارض گمرکی، عدم پرداخت مالیات و عدم رعایت استاندارد و ضوابط کیفی با قیمت پایین‌ترعرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تصور کنید با اجاره و رزرو ویلا در شهرک دریاکنار بابلسر با اولین تابش‌های گرم خورشید در شمال و صدای دلنشین پرندگان و نسیم خنک دریا بیدار شوید. صبحانه را در تراس ویلای خود صرف می‌کنید، جایی که تنها چشم‌انداز شما، درختان سرسبز و زمین‌های چمن‌آ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای مراقبت از پوست تغییر کرده و حالا نوبت به جایگزین طبیعی وازلین که همراه همیشگی خانه‌های ما بوده رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است