اقتصادی 18:06 - 19 اردیبهشت 1400

تسهیل حضور شرکت‌های آب و برق ایرانی در بازار اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، سید عباس جعفری، مدیرکل دفتر امور بازرگانی و توسعه پوشش‌های بیمه‌ای ساتکاب با اعلام این خبر، گفت: توسعه صادرات در عرصه‌های مختلف منجر به رونق اقتصاد و ارزش افزوده به عنوان پشتوانه حضور قوی‌تر در صنایع داخلی و خارجی می‌شود.

وی ضمن اشاره به توانمندی‌های مطلوب صنعت آب و برقِ ایران، پشتیبانی از صنایع داخلی برای حضور در خارج از مرزها را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: شناسایی شرکت‌های فعال در صنعت آب و برق و تلاش جهت انطباق آن‌ها با استانداردهای بین المللی و سطح استانداردهای Gost روسیه، اهمیت ویژه‌ای برای حضور در خارج از مرزها به‌ویژه روسیه و کشورهای اورسیا دارد.

جعفری با تاکید بر اهمیت «بازار اوراسیا» برای ایران به‌ویژه در حوزه صنعت آب و برق و اقبال خوبِ کالا و خدمات کشورمان در روسیه و دیگر کشورها، اظهار داشت: ساتکاب با شناسایی و معرفی شرکت‌های فعال در این عرصه که ظرفیت‌های کمی و کیفی مطلوبی را دارا هستند، درصدد است تا با توسعه و استمرار دامنه حضور این شرکت‌ها در کشورهای مذکور، علاوه بر اشتغالزایی بیشتر، درآمدِ بیشتری برای کشورمان نیز به ارمغان آورد.

مدیرکل دفتر امور بازرگانی و توسعه پوشش‌های بیمه‌ای ساتکاب، تمهیدات اندیشیده شده در زمینه‌های مشاوره‌ای، بازرگانی، بانکی، گمرکی و بازاریابی را از جمله اقدمات شرکت ساتکاب جهت افزایش حضور کمی و کیفی شرکت‌های فعال در صنعت آب و برق با ظرفیت‌های خوب ذکر کرد.


11059172
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودرو‌های صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پروژه‌های جمع‌آوری فلر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی طی چهار سال اخیر، باعث شده ۱.۷ میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز داشته‌ایم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از ادامه عملیات تأمین ارز با قوت خبر داد و گفت: از روز شنبه عرضه ارز در بازار افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جهان پتروشیمی وارد عصر جدیدی می‌شود، عصری که در آن هوش مصنوعی، اقتصاد چرخشی و فناوری‌های سبز یک ضرورت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه‌شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پیامی اعلام کرد: با هماهنگی بعمل آمده قرار است یازدهمین کمیسیون همکاری مشترک دو کشور در اوایل بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی بهره‌برداری تولید شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: بیش از ۱۰ سال است که در تهران مازوت نمی‌سوزانیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ژئوتکنیک مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت:حدود ۵ درصد از مساحت کل کشور، معادل بیش از ۹۰ هزار کیلومتر، درگیر فرونشست است و بیش از ۲۰۰ شهر کشور کمابیش این پدیده را تجربه می‌کنند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: برای جلوگیری از تأثیر فرونشست بر ساخت و سازها، کمیته‌ای تخصصی تحت عنوان «کمیته فرونشست» با حضور متخصصان مرتبط تشکیل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است