سیاسی 20:15 - 09 خرداد 1404
معاون اول رئیس‌جمهور در بازگشت از سفر تاجیکستان، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری توافقات در سفر به تاجیکستان، سطح مناسبات دو کشور افزایش یابد.

سطح مناسبات تهران-دوشنبه افزایش می‌یابد

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا عارف عصر امروز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ پس از بازگشت به تهران از سفر تاجیکستان و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تاجیکستان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و راهبرد ما توسعه همکاری و در همه زمینه‌ها با این کشور است، حضور و شرکت در کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال‌های طبیعی و دیدار دوجانبه با رئیس‌جمهور و نخست وزیر تاجیکستان را از مهمترین اهداف این سفر برشمرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس مواضع خود را با توجه به مشکلات کم آبی و همچنین مسائل محیط زیستی با کشورهای جهان مطرح کرد تا همکاری منطقه‌ای برای حفاظت از محیط زیست و یخچال‌های طبیعی و چالش‌های کم آبی داشته باشیم.

معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از مهمان نوازی دولت و ملت تاجیکستان، افزود: مذاکرات با نخست وزیر و رئیس‌جمهور تاجیکستان در فضای صمیمی انجام شد و بیانیه راهبردی گسترش همکاری‌ها به عنوان نقشه راه توسعه همکاری‌ها به همراه ۴ سند و توافقات مهم در زمینه‌های راه آهن، علم و فناوری، لغو ویزا از ۱۰ روز به ۳۰ روز برای تسهیل گردشگری در کنار اجرای یک خط ریلی به تاجیکستان، همکاری‌های چند جانبه در زمینه انتقال آب، برق و گاز و همکاری در زمینه آموزش فنی حرفه‌ای بین مقامات دو کشور انجام شد.

وی ادامه داد: با توجه به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی با تاجیکستان کمیته عالی با توجه به اشتراکات حوزه تمدنی، زیانی و فرهنگی فعالیت خود را تداوم خواهد بخشید.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: با پیگیری توافقات و دستاوردها در این سفر سطح مناسبات و روابط با تاجیکستان به چندین برابر سطح کنونی خواهد رسید و به ویژه بخش خصوصی دو طرف می‌توانند همکاری‌های جدی‌تر داشته باشند.


12195345
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر خارجه ونزوئلا گفت: ما دشمن و دوست مشترک داریم لذا باید با تقویت روابط دوجانبه بیش از پیش شاهد ارتقای روابط دوکشور باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: رضایت پایین مردم از نحوه ارائه خدمات برخی دستگاه‌ها و هزینه بالای نظام اداری دو مساله اساسی نظام اداری کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ترابی خواسته اصلی صهیونیست‌ها در آتش بس بسیار شفاف است. آن‌ها می‌گویند شما اسرای ما را آزاد کنید و بعد ما تصمیم می‌گیریم که شما را به قتل برسانیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید علی مدنی‌زاده، متولد سال ۱۳۶۱ در تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترای اقتصاد از دانشگاه شیکاگو است که پس از پایان تحصیلات به کشور بازگشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، از معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی از سوی دولت به هیات رئیسه مجلس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، از معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی از سوی دولت به هیات رئیسه مجلس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین جلسه بررسی گزارش سطح اول تفریغ بودجه سال ۱۴۰۳ در هیأت عمومی دیوان محاسبات کشور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی‌میرزایی ایده دولت چهاردهم برای تمرکز بر آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی را نیازمند تبیینی همه‌جانبه دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر حیدری با بیان اینکه در نیروی زمینی ارتش سه اصل ولایت‌محوری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری را با جدیت دنبال می‌کنیم، گفت: ان‌شاءالله خداوند معرفت بیشتری نسبت به این سه اصل به ما عنایت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ابراهیمی اکنون صهیونیست‌ها به دنبال خرید زمان هستند که بتواند خواسته خود را که کوچ اجباری ساکنان غزه است را عملی کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است