بین‌الملل 20:24 - 06 اسفند 1403
سازمان عفو بین الملل خواستار ممنوعیت تجارت اتحادیه اروپا با شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی شد. 

نامه عفو بین الملل به اتحادیه اروپا برای ممنوعیت تجارت با شهرک‌های اسرائیلی 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - سازمان عفو بین‌الملل و ۱۶۲ سازمان جامعه مدنی و اتحادیه‌های کارگری دیگر در نامه‌ای مشترک از اتحادیه اروپا خواسته‌اند تا تجارت و فعالیت‌های اقتصادی با شهرک‌های اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی فلسطینی را ممنوع کند. 

در این نامه آمده است: «علیرغم اجماع اتحادیه اروپا درباره غیرقانونی بودن شهرک‌ها و ارتباط آنها با نقض‌های جدی حقوق بشر، اتحادیه اروپا همچنان به تجارت و انجام کسب‌وکار با آنها ادامه می‌دهد.» 

این نامه افزوده است که این اقدام به «نقض‌های جدی و سیستماتیک حقوق بشر و دیگر قوانین بین‌المللی که پایه‌های پروژه شهرک‌سازی را تشکیل می‌دهند، کمک می‌کند.» 

دیوان بین‌المللی دادگستری در ماه ژوئیه یک نظر مشورتی تاریخی صادر کرد که تأکید می‌کند کشور‌ها نباید وضعیت غیرقانونی ناشی از اشغال سرزمین‌های فلسطینی توسط اسرائیل را به رسمیت بشناسند، از آن حمایت کنند یا به آن کمک نمایند.

پیشتر، اتحادیه اروپا تحریم شهرک نشینان افراطی که فلسطینیان در کرانه باختری را مورد خشونت قرار می‌دهند، تصویب کرد.

پس از تحریم‌های اعمال شده توسط آمریکا علیه چهار شهرک نشین صهیونیست، اتحادیه اروپا اعمال تحریم‌ها علیه شهرک نشینان افراطی که مرتکب حملات مداوم علیه شهروندان فلسطینی در کرانه باختری می‌شدند را بررسی کرد.

قانون اساسی اتحادیه اروپا تصریح می‌کند که چنین تصمیمی مشروط به موافقت وزرای خارجه کشور‌های اتحادیه اروپا به اتفاق آرا است. پیشتر، کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه، آلمان، ایرلند، بلژیک، مالت و اسپانیا حمایت خود را از اعمال تحریم‌ها علیه شهرک نشینان اعلام کردند.

منبع: الجزیره


12160088
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقتی ترامپ از دیکتاتور خطاب کردن پوتین امتناع کرد، لبخند از روی صورت مکرون محو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تنها راه پایان دادن به مناقشه اسرائیل و فلسطین راه حل دو دولتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان اعتراضات به توقف ارسال محموله‌های نظامی به اسرائیل در دانمارک ۲۰ نفر دستگیر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده انگلیس در شورای حقوق بشر در ژنو ضمن تاکید بر تداوم آتش بس در غزه خواستار اجرای راه حل دودولتی در مناقشه اسرائیل و فلسطین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جامعه شناس و کارشناس علوم سیاسی نزدیک به دولت پوتین معتقد است ترامپ به دنبال آتش‌بس با روسیه است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرتس می‌گوید راهی برای بازدید نتانیاهو از آلمان علیرغم حکم بازداشت او پیدا خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین الملل خواستار ممنوعیت تجارت اتحادیه اروپا با شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی شد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم کانادا از جاستین ترودو خواسته‌اند که فوراً پاسپورت کانادایی ایلان ماسک را باطل کرده و شهروندی او را لغو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه تجارت نفت ایران در چارچوب سیاست «فشار حداکثری» اعمال کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه پیشنهاد میزبانی مذاکرات احتمالی اوکراین و روسیه را تکرار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است