اجتماعی 11:50 - 25 خرداد 1404
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، از پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران خبر داد.

پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

باشگاه خبرنگاران جوان - اوقانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، از پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق در مرحله نخست خبر داد.

اوقانی افزود: این تسهیلات با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه، در چارچوب برنامه‌های رفاهی صندوق و با هدف بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان و وظیفه‌بگیران مشمول، به واجدان شرایط پرداخت شده است.

وی تأکید کرد: پرداخت این تسهیلات در راستای تعهد صندوق بازنشستگی کشوری به ارتقای رفاه و توان اقتصادی جامعه بازنشستگان صورت گرفته و مراحل بعدی پرداخت این تسهیلات نیز در ماه‌های آینده طبق برنامه انجام خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بر برنامه‌ریزی منظم و منسجم برای پرداخت تسهیلات رفاهی و حقوق بازنشستگان صندوق و تخصیص منابع لازم نیز تاکید کرد.

وی افزود: صندوق بازنشستگی کشوری در هر شرایطی آماده خدمت‌رسانی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری است و تمهیدات لازم برای شرایط گوناگون درنظر گرفته شده است.

منبع: روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری


12200613
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت ترافیکی در محور‌های شمالی کشور به دلیل افزایش حجم تقاضای سفر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت ترافیکی در محور‌های شمالی کشور به دلیل افزایش حجم تقاضای سفر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از فعالیت بیش از ٢٧٠٠ امدادگر در قالب ۶٩٧ تیم تخصصی در مناطق حادثه‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در طول ساعات تعیین شده بدون تعطیلی تمامی بازار‌ها و میادین به خدمت رسانی به شهروندان می‌پردازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد: در پی حملات جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر عملیات امدادرسانی و جست‌و‌جو را آغاز کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: تجاوز وحشیانه رژیم نامشروع صهیونیستی مانع خدمت رسانی ما در دیوان عالی کشور نخواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی کل کشور اعلام کرد: با همه عناصری که به انحای مختلف با متخاصمین همدستی و همکاری می‌کنند، با قاطعیت برخورد خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد که اصابت ریز پرنده به ساختمان پلیس جزئی بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر کشور در جلسه ستاد اضطراری هلال احمر گفت: نیرو‌های هلال احمر از همان لحظات اولیه پای کار بودند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از یک مورد حادثه آتش سوزی در یک انبار کاغذ به آدرس خیابان ظهیرالاسلام که به دلیل بی‌احتیاطی بود، خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است