سیاسی 12:20 - 19 اردیبهشت 1400

نهادینه کردن فرهنگ قرآنی تضمین کننده عزت و سربلندی انقلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت خلبان شهید عبدالکریمی محفل انس با قرآن کریم با حضور حجت الاسلام سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا، امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان معاون هماهنگ کننده نهاجا و هم چنین به صورت ویدئوکنفرانس با فرماندهان یگان‌های تابعه در مسجدالنبی ستاد نهاجا برگزار شد.

امیر هادیان در این مراسم طی سخنانی، اظهار کرد: شهید عبدالکریمی یکی از خادمین و عاملین به قرآن کریم بود و مهم‌ترین شاخصه این شهید بزرگوار به عنوان حافظ و قاری قرآن، عمل به دستورالعمل‌های این کتاب شریف در زندگی روزمره خود بود.

وی افزود: نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در زندگی شخصی و اجتماعی، تضمین کننده عزت و سربلندی انقلاب اسلامی است و با توجه به تهدیدات دشمن در مباحث جنگ نرم، تمسک به قرآن و پیروی از دستورالعمل‌های آن راهگشاست و در طرح‌های مصباح نیز مباحث قرآنی جزو مباحث اصلی و ریشه‌ای است و توجه ویژه ای به آن شده است.

معاون هماهنگ کننده نهاجا خاطرنشان کرد: نیروی هوایی ارتش همواره در مباحث قرآنی درخشان و حائز رتبه‌های برتر در مسابقات مختلف قرآنی بوده است و هم چنین اقدامات ارزشمندی در حوزه قرآنی در بخش‌های کارکنان و خانواده‌های کارکنان انجام شده است و امیدواریم که با ترویج مباحث قرآنی بتوانیم ادامه دهنده راه پرافتخار شهدا باشیم.

حجت الاسلام قاضی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: فلسفه ماه مبارک رمضان تقوای الهی است و حضرت علی (ع) نیز در وصیت خود، فرزندان و هم چنین شیعیان خود را به تقوای الهی و عمل به قرآن کریم توصیه کرده است و در قرآن نیز در توصیف افراد متقی همواره به یاد خدا بودن آمده است.

وی ضمن اشاره به سوره مبارکه عصر افزود: خداوند متعال در سوره مبارکه عصر، عمل صالح و صبر را نشانه ایمان و تقوا معرفی می‌کند و روزه نیز در حقیقت بهترین تمرین صبر است و روزه دار در طول ماه مبارک رمضان حتی از حلال خدا نیز اجتناب می‌کند و در نتیجه این صبر و تقوا، جامعه قوه تشخیص پیدا خواهد کرد.

حجت الاسلام قاضی ادامه داد: عظمت ماه مبارک رمضان به روزه نیست بلکه به نزول قرآن است، به همین جهت حضرت علی (ع) در ادامه وصیت خود شیعیان و پیروان خود را به عمل به قرآن و نماز سفارش می‌کند و حضرت ولی عصر (عج) نیز در زمان ظهور خود مجری دستورالعمل‌های قرآن است.

وی ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که آینده این ملت و جهان به قرآن بستگی دارد و استمرار انقلاب اسلامی به دلیل رسوخ عمیقی است که قرآن درون جامعه داشته است، در حقیقت می‌توان گفت که عمل به قرآن ضامن سعادت انسان و جامعه است.

رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا در پایان ضمن اشاره به حدیث ثقلین خاطرنشان کرد: میراث گران بهای پیامبر گرامی اسلام (ص) قرآن و عترت است و این دو از هم جدایی ناپذیر هستند و در حقیقت اهل بیت (علیهم السلام) مفسران حقیقی قرآن هستند و امیدواریم که همه ما بتوانیم در تمامی مراحل زندگی به دستورالعمل‌های این کتاب شریف عمل کنیم.


11058519
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر دغدغه جدی نمایندگان نسبت به منابع و مصارف بودجه، گفت: فردا کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق بررسی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت پرتاب ماهواره‌های بومی «کوثر»، «ظفر» و «پایا» پیام تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید نبود حکمرانی ارزی فاجعه ایجاد می‌کند چون سال گذشته گفتیم که بودجه تورمی را تصویب نکنید و تمام پیش‌بینی ما متاسفانه محقق شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات اعلام کرد: بررسی اولیه لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ توسط دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد که این بودجه از شفافیت لازم برخوردار نیست و کسری بودجه را تشدید خواهدکرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تأکید کرد: با بازتوزیع یارانه‌ها و کنترل هزینه‌های دولت می‌توان معیشت مردم را به شکل مؤثر بهبود بخشید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرایط اثبات عسر و حرج زوجه به منظور ثبت دادخواست طلاق را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با موافقت نمایندگان طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیاز‌های غذایی در شرایط جنگی و بحرانی به مدت ۵ سال به صورت آزمایشی پس از لازم‌الاجرا شدن اجرا می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در خصوص تحولات منطقه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوایی ارتش در آیین رونمایی از پوستر همایش «برتری شناختی در عصر هوش مصنوعی» گفت: هوش مصنوعی، میدان‌دار اصلی جنگ‌های شناختی نوین و ابزار تغییر معادلات قدرت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یوسفی اعلام کرد بودجه ۱۴۰۵ کل کشور معادل ۱۴۴۴۱ هزار میلیارد تومان است و رشد کلی منابع و مصارف عمومی در حدود ۵ درصد لحاظ شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است