سیاسی 12:20 - 19 اردیبهشت 1400

نهادینه کردن فرهنگ قرآنی تضمین کننده عزت و سربلندی انقلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت خلبان شهید عبدالکریمی محفل انس با قرآن کریم با حضور حجت الاسلام سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا، امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان معاون هماهنگ کننده نهاجا و هم چنین به صورت ویدئوکنفرانس با فرماندهان یگان‌های تابعه در مسجدالنبی ستاد نهاجا برگزار شد.

امیر هادیان در این مراسم طی سخنانی، اظهار کرد: شهید عبدالکریمی یکی از خادمین و عاملین به قرآن کریم بود و مهم‌ترین شاخصه این شهید بزرگوار به عنوان حافظ و قاری قرآن، عمل به دستورالعمل‌های این کتاب شریف در زندگی روزمره خود بود.

وی افزود: نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در زندگی شخصی و اجتماعی، تضمین کننده عزت و سربلندی انقلاب اسلامی است و با توجه به تهدیدات دشمن در مباحث جنگ نرم، تمسک به قرآن و پیروی از دستورالعمل‌های آن راهگشاست و در طرح‌های مصباح نیز مباحث قرآنی جزو مباحث اصلی و ریشه‌ای است و توجه ویژه ای به آن شده است.

معاون هماهنگ کننده نهاجا خاطرنشان کرد: نیروی هوایی ارتش همواره در مباحث قرآنی درخشان و حائز رتبه‌های برتر در مسابقات مختلف قرآنی بوده است و هم چنین اقدامات ارزشمندی در حوزه قرآنی در بخش‌های کارکنان و خانواده‌های کارکنان انجام شده است و امیدواریم که با ترویج مباحث قرآنی بتوانیم ادامه دهنده راه پرافتخار شهدا باشیم.

حجت الاسلام قاضی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: فلسفه ماه مبارک رمضان تقوای الهی است و حضرت علی (ع) نیز در وصیت خود، فرزندان و هم چنین شیعیان خود را به تقوای الهی و عمل به قرآن کریم توصیه کرده است و در قرآن نیز در توصیف افراد متقی همواره به یاد خدا بودن آمده است.

وی ضمن اشاره به سوره مبارکه عصر افزود: خداوند متعال در سوره مبارکه عصر، عمل صالح و صبر را نشانه ایمان و تقوا معرفی می‌کند و روزه نیز در حقیقت بهترین تمرین صبر است و روزه دار در طول ماه مبارک رمضان حتی از حلال خدا نیز اجتناب می‌کند و در نتیجه این صبر و تقوا، جامعه قوه تشخیص پیدا خواهد کرد.

حجت الاسلام قاضی ادامه داد: عظمت ماه مبارک رمضان به روزه نیست بلکه به نزول قرآن است، به همین جهت حضرت علی (ع) در ادامه وصیت خود شیعیان و پیروان خود را به عمل به قرآن و نماز سفارش می‌کند و حضرت ولی عصر (عج) نیز در زمان ظهور خود مجری دستورالعمل‌های قرآن است.

وی ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که آینده این ملت و جهان به قرآن بستگی دارد و استمرار انقلاب اسلامی به دلیل رسوخ عمیقی است که قرآن درون جامعه داشته است، در حقیقت می‌توان گفت که عمل به قرآن ضامن سعادت انسان و جامعه است.

رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا در پایان ضمن اشاره به حدیث ثقلین خاطرنشان کرد: میراث گران بهای پیامبر گرامی اسلام (ص) قرآن و عترت است و این دو از هم جدایی ناپذیر هستند و در حقیقت اهل بیت (علیهم السلام) مفسران حقیقی قرآن هستند و امیدواریم که همه ما بتوانیم در تمامی مراحل زندگی به دستورالعمل‌های این کتاب شریف عمل کنیم.


11058519
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا‌های کشور به مدت یک روز، تا ساعت ۲۲ جمعه اول اسفند تمدید شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل استفاده احتمالی از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله علیه ایران را نقض فاحش منشور ملل متحد دانست و خواستار اقدام فوری شورای امنیت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اول کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید با افزایش دومرحله‌ای حقوق می‌توانیم تا حدی قدرت خریدی که هر روز مستهلک می‌شود و در اثر تورم آب می‌رود را جبران کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ای از تمدید یک روزه مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا‌های کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: با توجه به اتمام مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌های کشور در هیات نظارت شهرستان، نتایج مربوط به بررسی صلاحیت داوطلبان فردا توسط فرمانداری‌ها به داوطلبان ابلاغ می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش مرکب دریایی نیرو‌های دریایی ایران و روسیه با بدرقه ناو بالگردبر «استویسکی» نیروی دریایی فدراسیون روسیه به کار خود پایان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: آمادگی نظامی و اقتصادی دولت نسبت به جنگ ۱۲ روزه افزایش زیادی داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی ایران و روسیه تمرین عکس‌برداری هوایی و آرایش‌های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است