اقتصادی 11:04 - 10 مهر 1401

پروژه چهارخطه شدن کریدور جاده‌ای شمال - جنوب به اتمام رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «خیراله خادمی»، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، از اتمام پروژه چهارخطه شدن کریدور جاده‌ای شمال - جنوب با بهره‌برداری از ۱۰ کیلومتر باقی‌مانده در محدوده شهر بادرود به شهر کاشان خبر داد و گفت: امروز در فاصله بین محدوده بادرود به کاشان واقع در کریدور شمال به جنوب (تهران به بندرعباس) آخرین قطعه به طول ۱۰ کیلومتر که باقی مانده بود، خوشبختانه به اتمام رسید و زیر ترافیک قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با اتمام این قطعه عملاً کریدور سراسری شمال به جنوب به صورت چهارخطه بزرگراهی زیر بار رفت و مورداستفاده مردم قرار می‌گیرد، افزود: در محدوده بادرود به کاشان همواره به واسطه دوخطه بودن این دو مسیر، مردم این دو منطقه شاهد حوادث زیادی بودند؛ حالا با بهره‌برداری از این محدوده چهارخطه هم شاهد افزایش ظرفیت خواهیم بود و هم ایمنی تردد برقرار خواهد شد و شاهد حوادث جاده‌ای در این محدوده نخواهیم بود.

خادمی گفت: اعتبار هزینه شده برای اتمام این ۱۰ کیلومتر حدود ۱۵۰ میلیارد تومان بوده است که از محل منابع اعتباری تملک دارایی پیوست قانون بودجه هزینه شد و پروژه هم در مدت ۱.۵ سال مطابق برنامه زمان‌بندی ساخته شد و زیر ترافیک قرار گرفت.


11700615
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: هفته های اخیر قیمت حبوبات در بازار نوسانی نداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است