حسین رستگار اظهار داشت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، میتواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات، که اغلب با روغنهایی در دماهای بسیار بالا پخته میشوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تاثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان میکنند
وی در ادامه گفت: این مرکز در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب رسان به سلامت میباشد اقدام کرده است .
رستگار همچنین بیان کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرالها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ قرار است؛ جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فراوردههای مشابه گردد.
12091254