علمی فناوری 13:16 - 03 فروردین 1404
عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

بهار، فصل غذاهای ساده است

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار، مصرف غذا‌های شیرین، گوشت قرمز و غذا‌های تند کاهش یابد.

 عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

وی گفت: در گذشته ایرانی‌ها غذا‌هایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذا‌های خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود.

انتخاب صحیح میوه‌ها و آجیل‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. همچنین مصرف میوه‌های فصل مانند توت‌فرنگی و زردآلو توصیه می‌شود.

وی درباره آجیل‌های مناسب برای این فصل گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی هستند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.

پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی

 

عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

منبع: وزارت بهداشت

 


12169908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح وارنیش‌تراپی مدارس تا ۴۵ درصد از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان جلوگیری می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزارت علوم از برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با حضور رئیس جمهور در هفته پیش رو خبر داد و گفت: این مراسم در دانشگاهی برگزار خواهد شد که دانشجویان هر دو طیف وزارتخانه‌های علوم و بهداشت تحصیل می‌...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش‌ها نشان می‌دهد مغز انسان با تمرینات ساده روزانه تقویت‌شدنی است و با روش‌های مبتنی‌بر علم عصب‌شناسی می‌توان حافظه، خلاقیت و توانایی مدیریت احساسات را به سطحی جدید ارتقا داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان تغذیه می‌گویند کاهش وزن بیش از آنکه به حذف کامل کربوهیدرات‌ها وابسته باشد، به ایجاد «تعادل انرژی» بستگی دارد. انتخاب هوشمندانه نوع کربوهیدرات و مدیریت کالری دریافتی، کلید اصلی موفقیت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی بنیاد ملی نخبگان گفت: بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی، علمی و ترویجی با محوریت نخبگان و مستعدان برتر در سراسر کشور به مناسبت روز ملی نخبگان برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اوپو در حال آماده شدن برای عرضه گوشی جدید خود است که از نظر فناوری و قابلیت‌های عکاسی، رقیبی قدرتمند برای جدیدترین آیفون‌ها خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: سامانه‌های پیشرفته 4K امکان مشاهده دقیق‌تر بافت‌ها را در جراحی‌های لاپاراسکوپی و آندوسکوپی فراهم کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: تولید اندوسکوپ‌های انعطاف پذیر نه تنها وابستگی کشور به تجهیزات خارجی را کاهش داده بلکه سطح مهندسی پزشکی را به استاندارد‌های جهانی نزدیک کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: هزینه ۲ میلیون تومانی اتصال فیبر نوری به ساختمان‌ها با اجرای پروژه سواپ، حذف شده و این خدمت از این پس رایگان خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: تنها شش کشور در جهان توان تولید دستگاه‌های خشک کن را دارند و فناوران ما با وجود تحریم‌ها آن را بومی سازی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است