علمی فناوری 13:16 - 03 فروردین 1404
عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

بهار، فصل غذاهای ساده است

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار، مصرف غذا‌های شیرین، گوشت قرمز و غذا‌های تند کاهش یابد.

 عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

وی گفت: در گذشته ایرانی‌ها غذا‌هایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذا‌های خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود.

انتخاب صحیح میوه‌ها و آجیل‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. همچنین مصرف میوه‌های فصل مانند توت‌فرنگی و زردآلو توصیه می‌شود.

وی درباره آجیل‌های مناسب برای این فصل گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی هستند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.

پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی

 

عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

منبع: وزارت بهداشت

 


12169908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص غدد گفت: افراد زیادی که از نظر آزمایشگاهی مبتلا به دیابت هستند، بدون علامت‌اند و از ابتلای خود به بیماری دیابت اطلاع ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره آزمون زبان انگلیسی تخصصی وزارت علوم (MSRT) که با حضور چهار هزار و ۴۰۰ داوطلب برگزار شد، ۲۳ آذرماه منتشر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس استان تهران از ثبت ۲۵ هزار و ۵۵۵ مأموریت اورژانس در پایتخت طی هفته‌ای که گذشت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع خیرین کشور گفت: کار‌های خیریه در صورتی که به فعالیت‌های توسعه‌ای و عمرانی گره بخورد، علاوه بر ایجاد رفاه و خدمات عمومی، محرکی اثرگذار در اشتغال، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از فردا یکشنبه ۱۶ آذر ماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: تمامی مدارس آسیب‌دیده ناشی از فرونشست زمین در استان اصفهان شناسایی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است