علمی فناوری 13:16 - 03 فروردین 1404
عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

بهار، فصل غذاهای ساده است

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار، مصرف غذا‌های شیرین، گوشت قرمز و غذا‌های تند کاهش یابد.

 عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

وی گفت: در گذشته ایرانی‌ها غذا‌هایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذا‌های خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود.

انتخاب صحیح میوه‌ها و آجیل‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. همچنین مصرف میوه‌های فصل مانند توت‌فرنگی و زردآلو توصیه می‌شود.

وی درباره آجیل‌های مناسب برای این فصل گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی هستند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.

پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی

 

عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

منبع: وزارت بهداشت

 


12169908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: امکان تماشای اوج بارش شهابی جوزایی، قرار گرفتن ماه در تربیع آخر از رویدادهای مهم نجومی هفت روز آینده است‌.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارتخانه طی دو سال گذشته بدهی جدیدی ایجاد نکرده و بخش قابل توجهی از بدهی‌های انباشته را تسویه کرده است گفت: بخشی از مطالبات مربوط به رتبه‌بندی نیمه دوم سال ۱۴۰۰ باقی مانده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان از تخصیص امتیاز ویژه برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول المپیاد علمی کشور در تسهیلات بنیاد ملی نخبگان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم برای تقویت رشته‌های نوظهور، سال آینده در هفت رشته تخصصی دانشجو به خارج اعزام می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر دارویی کشور، نسبت به موجودی پایین کارخانه‌ها و داروخانه‌ها هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است