علمی فناوری 13:16 - 03 فروردین 1404
عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

بهار، فصل غذاهای ساده است

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار، مصرف غذا‌های شیرین، گوشت قرمز و غذا‌های تند کاهش یابد.

 عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

وی گفت: در گذشته ایرانی‌ها غذا‌هایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذا‌های خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود.

انتخاب صحیح میوه‌ها و آجیل‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. همچنین مصرف میوه‌های فصل مانند توت‌فرنگی و زردآلو توصیه می‌شود.

وی درباره آجیل‌های مناسب برای این فصل گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی هستند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.

پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی

 

عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

منبع: وزارت بهداشت

 


12169908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: واکسن آنفلوآنزا امسال نیز هم از مسیر واردات و هم با تولید داخلی در داروخانه‌ها عرضه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف لبنیات سال‌هاست در مرکز بحث‌های تغذیه‌ای قرار دارد. برخی آن را منبعی ضروری برای سلامت استخوان و قلب می‌دانند و برخی دیگر نگران چربی‌های اشباع موجود در آن هستند. پژوهشی تازه، نگاه دقیق‌تری به این موضوع انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مسئولان استفاده از فیلترشکن یکی از آفت‌های استفاده گسترده کاربران از اینترنت است که حتی الگوی ترافیک شبکه را تغییر داده است، درنتیجه این فیلترشکن‌ها که مقصدشان اروپا است، مشکلاتی در توزیع ترافیک اینترنت ایجاد می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ارتباطات، اعلام کرد فیلترینگ باعث کاهش کیفیت شبکه و آسیب جدی به اقتصاد دیجیتال شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی، از آمادگی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران برای همکاری و ارائه کمک‌های بهداشتی و درمانی به مردم آسیب‌دیده افغانستان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تولید ۳۰ مگاوات برق خورشیدی و راه‌اندازی نخستین تاکسی هوایی، منطقه اقتصادی پیام گام تازه‌ای در توسعه هوانوردی و زیرساخت‌های کشور برداشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های روزانه برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اجرای طرح ملی «ایران دیجیتال» گفت: این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های هوش مصنوعی و تقویت سواد دیجیتال اجرا شده است و بیش از ۷۳۰ هزار دانش‌آموز از سراسر کشور در آن مشارکت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی نوشیدن دوغ در هنگام صرف غذا را پیشنهاد نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام رشته‌محل‌های جدید و اصلاحات سری سوم دفترچه‌های راهنمای انتخاب رشته پذیرش باآزمون و صرفاً براساس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است