علمی فناوری 13:16 - 03 فروردین 1404
عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

بهار، فصل غذاهای ساده است

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار، مصرف غذا‌های شیرین، گوشت قرمز و غذا‌های تند کاهش یابد.

 عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

وی گفت: در گذشته ایرانی‌ها غذا‌هایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذا‌های خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود.

انتخاب صحیح میوه‌ها و آجیل‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. همچنین مصرف میوه‌های فصل مانند توت‌فرنگی و زردآلو توصیه می‌شود.

وی درباره آجیل‌های مناسب برای این فصل گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی هستند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.

پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی

 

عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

منبع: وزارت بهداشت

 


12169908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست گروه ارزیابی فناوری سلامت و مطالعات اقتصادی سازمان غذا و دارو، گفت: میزان مصرف آنتی‌بیوتیک در ایران در سال ۱۴۰۳ حدود ۳.۵ برابر سایر کشور‌ها اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه و نهاد علم از مدت‌ها قبل بحران آب را پیش‌بینی کرد و راه‌حل ارائه کرده بود، اما به دلیل فقدان حکمرانی علمی، صدای دانشگاه شنیده نشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشکدگان فنی دانشگاه تهران اثبات کردند که برای ارزیابی دقیق‌تر خطر آسیب به سلول‌های رگ و افزایش ایمنی روش‌های تصویربرداری، در نظر گرفتن رفتار رئولوژیکی واقعی خون (رقیق‌شوندگی برشی) ضروری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت هندی که آب غنی شده با نانوحباب اکسیژن تولید می‌کند از یک برنامه آموزشی برای دانش‌آموزان حمایت کرده است. هدف این برنامه آشنایی با فناوری‌های جدید و ارتقای سلامت جامعه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب ایرانی یک محلول طبیعی را برای مقابله با جوش معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روغن سیاهدانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است