علمی فناوری 16:53 - 02 تیر 1400

قیمت ربات جراحی از دور ایرانی یک سوم نمونه آمریکایی است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا میرباقری امروز در مراسم اولین جراحی رباتیک از راه دور روی حیوان که در مرکز مهارتهای پیشرفته بالینی بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: این عمل، اولین عمل جراحی رباتیک از راه دور در کشور است که انجام می شود.

وی ادامه داد: در عمل جراحی امروز، جراح در بیمارستان سینا از طریق اتصال مخابراتی بر پایه پلتفرم ۵G با کیس بیمار در بیمارستان امام خمینی ارتباط گرفته و عمل را انجام داد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه می توانیم به واسطه این سامانه عمل های پیچیده ای را از راه دور انجام دهیم، گفت: جراحی هایی که بیمار با جراحت زیادی مواجه می شود را می توانیم با این دستگاه جراحی کنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این ربات جراح، صد در صد ایرانی است و ثبت اختراع آن در کشورهای مختلف انجام شده؛ همچنین آماده ورود به بازارهای جهانی است.

وی در خصوص مزیت این دستگاه گفت: قیمت این سامانه جراحی از راه دور رباتیک ایرانی یک سوم قیمت نمونه آمریکایی است. همچنین قیمت ابزار مصرفی این ربات یک دهم قیمت تنها نمونه آمریکایی است.

میرباقری با بیان اینکه این ربات می تواند برای کشورهای با درآمد کمتر مورد استفاده قرار گیرد، گفت: در دنیا هر ۳۰ ثانیه یک بار یک عمل جراحی رباتیک با نمونه آمریکایی انجام می شود ولی هیچ کدام راه دور نیستند اما این دستگاه امکان جراحی از راه دور را برای جراح فراهم کرده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: با استفاده از این ربات درصد خطای جراحی کاهش پیدا می کند.


11119827
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها در پروژه بررسی اعتراضات نقش قضاوت‌کننده ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با بومی‌سازی کامل دانش فنی و فرمولاسیون سیمان‌های دندانی گلس‌آینومر، موفق شد نیاز کشور به واردات این محصول راهبردی را برطرف کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تداوم نگرانی‌ها درباره تأمین دارو و شیر خشک در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توسعه عدالت دسترسی در بستر‌های ارتباطی از تدوین برنامه‌ای عملیاتی و زمان‌بندی‌شده برای اجرای مصوبات خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هندی لاوا از گوشی جدید خود رونمایی کرده است که انتظار می‌رود به دلیل قیمت و مشخصات رقابتی، فروش قابل توجهی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک حفره تاجی جدید روی سطح خورشید شکل گرفته و ممکن است زمین را تحت تأثیر قرار دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک بررسی علمی جدید، فواید بالقوه پکان را در بهبود سلامت قلب و کیفیت کلی رژیم غذایی آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی جهاد دانشگاهی پژوهشگاه رویان از برگزاری مرحله حضوری و نهایی جشنواره علمی دانش‌آموزی رویانا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کلاهبرداری‌های عاطفی به صورت آنلاین در حال افزایش است و کلاهبرداران از احساسات قربانیان سوءاستفاده می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اخترشناسان برای اولین بار تبدیل یک ستاره غول‌پیکر به سیاه‌چاله را ردیابی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است