علمی فناوری 15:48 - 06 خرداد 1402

چین و کره جنوبی درباره صنعت تراشه سازی همکاری می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزیر بازرگانی چین اعلام کرد این کشور و کره جنوبی توافق کرده اند تا گفتگو و همکاری درباره زنجیره ذخایر صنعت نیمه رسانا را در میانه نگرانی های وسیع جهانی درباره ذخایر تراشه، تحریم ها و امنیت ملی تقویت کنند.

در حاشیه کنفرانس همکاری های اقتصادی آسیا-اقیانوسیه(APEC) در دیترویت وانگ ونتائو وزیر بازرگانی چین با آن دوک گون همتای کره جنوبی خود دیدار کرد.

آنها دیدگاه های خود را درباره حفظ زنجیره ذخایر و همکاری های دوجانبه، منطقه ای و چند حوزه ای تبادل کردند. همچنین وانگ اعلام کرد چین تمایل دارد روابط تجاری و همکاری برای سرمایه گذاری را با کره جنوبی تقویت کند.

با این وجود کره جنوبی در بیانیه خود درباره همین اجلاس اشاره ای به تراشه نکرد، اما در عوض اعلام کرد وزیر بازرگانی کشور از چین خواسته ذخایر مواد خام کلیدی را تثبیت کند و خواستار محیط تجاری مناسب برای شرکت های کره ای در چین شده است.

به گفته یک منبع آگاه، طرف کره ای اعلام کرد نیاز است ارتباطات بین مقامات در تمام صنایع و نه فقط نیمه رسانا، برقرار باشد.

این درحالی است که کره جنوبی در تلاقی مناقشه بین ایالات متحده و چین بر سر نیمه رساناها قرار دارد.

رگولاتور فضای مجازی چین هفته گذشته محصولات میکرون( تراشه ساز آمریکایی) را ممنوع کرد زیرا بررسی های امنیت شبکه آن تایید نشده است. چین اعلام کرد اپراتورهای زیربنایی کلیدی را از خرید محصولات شرکت منع کرده است. از سوی دیگر آمریکا نیز به کشورهای دیگر فشار وارد می کند تا دسترسی چین به تراشه های پیشرفته را به دلایل مختلف از جمله امنیت ملی، محدود کنند.


11901175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برخی روش‌های سنتی و استفاده از دارو‌های محلی برای رفع عوارض سوختگی علمی نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش‌وپرورش از تصویب نهایی آیین‌نامه جدید ارزشیابی تحصیلی‌تربیتی دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «سری به‌یادماندنی» مجموعه‌ای از سیمکارت‌های اپراتور اول تلفن‌همراه کشور با شماره‌های ویژه و خوش‌الگو است که با هدف ایجاد تجربه‌ای رسمی، شفاف و آسان برای خرید شماره‌های ارزشمند طراحی و به بازار عرضه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات از دستور ویژه رئیس قوه‌قضاییه در شورای عالی قضایی برای تشکیل کارگروهی با مشارکت فعالان زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال خبر داد؛ کارگروهی که قرار است موضوعات محل اختلاف را بررسی کند و از برخورد‌های سلیقه‌ای با کسب‌وکار‌ها پرهیز شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: فردا ۱۰ دی امتحانات نهایی مدارس طبق برنامه برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از تأمین و توزیع کتاب‌های درسی متناسب برای ۸۳ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در سراسر کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت اپل به دلیل آسیب‌پذیری‌های مورد سوءاستفاده در سیستم عامل آیفون، به‌روزرسانی‌های اضطراری منتشر می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فضایی ایران اعلام کرد: پس از تزریق موفق ماهواره‌های ظفر ۲، پایا و کوثر به مدار و دریافت داده‌های کنترلی اولیه، فرآیند پایدارسازی مداری و آزمون‌های فنی این ماهواره‌ها با هدف ارزیابی عملکرد زیرسامانه‌ها و تثبیت وضعیت مداری آنها در حال ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قطره‌های بینی که رگ‌های خونی را منقبض می‌کنند، می‌توانند عملکرد طبیعی آنها را مختل کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است