علمی فناوری 19:55 - 03 بهمن 1403
پایگاه رتبه بندی تایمز نتایج رتبه بندی موضوعی سال ۲۰۲۵ خود را منتشر کرد که ۸۱ دانشگاه جمهوری اسلامی ایران در این رتبه‌بندی حضور دارند.

حضور ۸۱ دانشگاه ایران در رتبه بندی جهانی تایمز

احمد فاضل زاده، رئیس موسسه ISC گفت: این مؤسسه وظیفه رصد علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های منطقه را برعهده دارد. یکی از رتبه بندی‌های معتبر بین المللی که این مؤسسه همواره وضعیت دانشگاه‌های کشور را در آن رد می‌کند، رتبه بندی تایمز موضوعی است.

عملکرد این رتبه بندی درسنجش دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف است، این رتبه بندی در ۱۱ حوزه موضوعی که برخی از آنان دارای چندین موضوع فردی است، دانشگاه‌های برتر جهان را معرفی می‌کند.

وی افزود: رتبه بندی موضوعی تایم بر اساس چندین معیار اصلی آموزش، محیط پژوهشی، کیفیت پژوهش، چشم اداز بین المللی و صنعت همانند معیار‌های رتبه بندی جهانی تایم انجام می‌شود.

فاضل‌زاده در بیان جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی موضوعی تایمز، عنوان کرد: از میان ۱۱ حوزه موضوعی که این رتبه‌بندی اعلام کرده است، دانشگاه‌های ایران توانسته‌اند در ۱۰ حوزه موضوعی در بین دانشگاه‌های برتر جها ن قرار گیرند. تعداد ۸۱ دانشگاه ایران در این رتبه بندی حضور دارند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما


12144961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی برای مقابله با درد‌ها پیشنهادی ویژه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو تیم یک شرکت دانش‌بنیان، شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم OpSim برای نخستین‌بار در کشور توسعه یافته و با بهره‌گیری از واقعیت مجازی، امکان تمرین ایمن و واقع‌گرایانه مهارت‌های تخصصی جراحی را برای رزیدنت‌های چشم‌پزشکی فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان یافتن رقابت‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی نفرات برتر این رقابت با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور معرفی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا مبنی بر ارائه آموزش مجازی در مدارس و دانشگاه‌های برخی استان‌ها از جمله تهران، دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای جزییات فعالیت‌های آموزشی اداری واحد‌های خود برای فردا، شنبه ۸ آذر را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در اختتامیه مسابقات بین‌المللی رایان گفت: هوش مصنوعی به زبان مشترک آینده جهان تبدیل شده و ایران برای حفظ جایگاه علمی خود ناگزیر است در این عرصه نقش پیشرو ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور تاکید کرد: آینده را منابع خام نمی‌سازد؛ آینده را مغز‌های آماده، دل‌های امیدوار و فناوری ایرانی می‌سازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تشخیص مزاج کودک راحت‌تر می‌توان رفتار آنها را درک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی جدیدی از فرآورده‌های شوینده و پاک‌کننده فاقد مجوز و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، به تشریح راهکار‌های پیشگیری از آنفلوانزا و اهمیت واکسیناسیون در کودکان و نوزادان پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد سیارک‌های نزدیک به زمین در نوامبر امسال به ۴۰۰۰۰ رسید و این تعداد همچنان به سرعت در حال افزایش است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است