علمی فناوری 19:55 - 03 بهمن 1403
پایگاه رتبه بندی تایمز نتایج رتبه بندی موضوعی سال ۲۰۲۵ خود را منتشر کرد که ۸۱ دانشگاه جمهوری اسلامی ایران در این رتبه‌بندی حضور دارند.

حضور ۸۱ دانشگاه ایران در رتبه بندی جهانی تایمز

احمد فاضل زاده، رئیس موسسه ISC گفت: این مؤسسه وظیفه رصد علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های منطقه را برعهده دارد. یکی از رتبه بندی‌های معتبر بین المللی که این مؤسسه همواره وضعیت دانشگاه‌های کشور را در آن رد می‌کند، رتبه بندی تایمز موضوعی است.

عملکرد این رتبه بندی درسنجش دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف است، این رتبه بندی در ۱۱ حوزه موضوعی که برخی از آنان دارای چندین موضوع فردی است، دانشگاه‌های برتر جهان را معرفی می‌کند.

وی افزود: رتبه بندی موضوعی تایم بر اساس چندین معیار اصلی آموزش، محیط پژوهشی، کیفیت پژوهش، چشم اداز بین المللی و صنعت همانند معیار‌های رتبه بندی جهانی تایم انجام می‌شود.

فاضل‌زاده در بیان جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی موضوعی تایمز، عنوان کرد: از میان ۱۱ حوزه موضوعی که این رتبه‌بندی اعلام کرده است، دانشگاه‌های ایران توانسته‌اند در ۱۰ حوزه موضوعی در بین دانشگاه‌های برتر جها ن قرار گیرند. تعداد ۸۱ دانشگاه ایران در این رتبه بندی حضور دارند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما


12144961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان پایه دوازدهم جشنواره رویانا بر اساس تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش از امتیاز ورود بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بهره‌مند می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از توسعه پوشش‌های اصلاح‌شده دما‌بالا خبر داد و گفت: فناوری‌ داریم که می‌تواند عمر قطعات توربین را تا ۲۰ درصد افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با توسعه سامانه‌های پیشرفته کاهنده ارتعاشات در خطوط مترو، موفق شد محصولی راهبردی را که سال‌ها از خارج کشور تأمین می‌شد، داخلی‌سازی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تکیه بر تحقیق و توسعه و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، موفق به طراحی و تولید تب‌سنج‌های غیرتماسی و سمعک‌های هوشمند شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مشکلات گوارشی ریشه در روح و روان انسان دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات پزشکان مشاهده می‌کنند که کلیه‌های یک فرد با یکدیگر به یک اندازه نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جایگزینی زیرلایه مسی جامد با فویل‌های فلزی سوراخ‌دار، طول عمر باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت بالا با آند‌های سیلیکونی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکاسموس اعلام کرد که آزمایش‌هایی را روی فضاپیمای باری پروگرس MS-۳۳ که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال خواهد شد، انجام داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مریخ میلیارد‌ها سال پیش آب و هوای گرم و مرطوبی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه باز کردن روزه در زمان افطار امری مهم است که باید به آن توجه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است