علمی فناوری 14:05 - 10 اردیبهشت 1404
وضعیت اجرای سند ساماندهی رمزدارایی‌ها در کمیته تخصصی مرکز ملی فضای مجازی بررسی شد.

بررسی وضعیت اجرای سند ساماندهی رمزدارایی‌ها در مرکز ملی فضای مجازی

باشگاه خبرنگاران جوان - کمیته تخصصی نظارت بر اجرای سند ساماندهی رمزدارایی‌ها با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول و فعالان این حوزه به ریاست دکتر سید امیر سیاح، معاون اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی، برگزار شد.

در این نشست، آخرین وضعیت اجرای این سند ملی مورد بررسی قرار گرفت. اعضای کمیته بر ضرورت ساماندهی سکو‌های تبادل رمزدارایی، رصد تحولات سریع این حوزه، بررسی شرایط صدور مجوز و شناسایی آسیب‌های اقتصادی ناشی از فعالیت‌های بدون ضابطه تأکید کردند.

بر اساس مصوبه کمیته، گزارش‌های تخصصی تهیه شده، پس از جمع‌بندی نهایی به صحن کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور ارائه خواهد شد.

گفتنی است؛ سند ساماندهی رمزدارایی‌ها به‌عنوان یکی از اسناد زیرمجموعه «سند راهبردی فضای مجازی کشور»، پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، در دی‌ماه ۱۴۰۳ در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور تصویب و ابلاغ شده است.

منبع: مرکز ملی فضای مجازی


12185147
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی یک شرکت روسی توانسته در سال جاری به یافتن ۱۲۰ کودک گمشده و ردیابی نزدیک به ۳۰۰۰ مجرم بالقوه کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص چینی توانایی ایالات متحده برای راه‌اندازی یک راکتور هسته‌ای در ماه را زیر سوال می‌برد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دست آوردن فشار خون دقیق نیاز به رعایت چندین مرحله اساسی قبل و حین اندازه‌گیری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کدو حلوایی می‌تواند در جوانسازی صورت نقشی مهم ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسسه تحقیقات فضایی آکادمی علوم روسیه در مورد احتمال تأثیر طوفان‌های ژئومغناطیسی بر زمین در روز‌های آینده هشدار داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه ای تازه نشان داده است مشکلات مالی و ناامنی غذایی از جمله قوی‌ترین عوامل مرتبط با تسریع پیری قلب و افزایش میزان مرگ و میر در جهان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات از برخط شدن صدور معافیت تحصیلی برای دانش‌آموزان پسر مشمول (دانش‌آموزان ۱۸ سال تمام) خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تأکید بر رویکرد حمایتی این سازمان، تحقق عدالت همگانی در سلامت را از مهم‌ترین اهداف بیمه سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه پیوند سنجش و پذیرش، آموزش و پرورش را به گروگان گرفته است، گفت: در این شرایط انتظار داریم که مأموریت اصلی خودش را هم محقق کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه اصل مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییر نخواهد کرد، گفت: ممکن است تعداد دروس عمومی پایه یازدهم در کنکور کم و یا زیاد شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است