وبگردی 20:16 - 12 مهر 1403

یک قرن تلاش انگلیس و آمریکا برای نابودی مسلمانان!

برنامه‌های آمریکا و انگلیس طی یک قرن گذشته برای نابودی مسلمانان را با هم مرور می‌کنیم.

۱- انگلستان با فروپاشاندن امپراتوری عثمانی و به قدرت رساندن کمال آتاتورک، سرزمین فلسطین را اشغال کرد.

۲- بریتانیا با اشغال کشورمان در جنگ اول و غارت غلات و موادغذایی مردم ایران و تحمیل یک قحطی ظالمانه، ایرانیان را قتل‌عام، قاجار را ساقط و رضاخان را بر کشورمان مسلط کرد تا با همکاری آتاتورک، در اعزام یهودیان منطقه به فلسطین اشغالی، کمک کند.

۳- آمریکا و انگلیس گروه‌های تروریستی صهیونی را در خلال جنگ دوم در فلسطین اشغالی سازماندهی و مسلح کردند تا به جان فلسطینیان بیفتند.

۴- اشرار مسلح یهودی تحت حمایت ارتش اشغال‌گر انگلستان، خانه‌به‌خانه، مزرعه‌به‌مزرعه، دهکده‌به‌دهکده، کودکان معصوم و زنان بی‌پناه را ترساندند و مردان فلسطینی را که قبلا توسط ارتش انگلیس خلع سلاح شده بودند، وادار به فروش خانه و واگذاری مزارع خود کرده و همگان را آواره بیابان سینای مصر و یا روانه اردن و لبنان و سوریه کردند.

۵- با خاتمه جنگ دوم و تشکیل سازمان ملل، آمریکا_انگلیس با همراهی شوروی و فرانسه، همان باند‌های آدم‌کشان حرفه‌ای مهاجر یهودی را که در فلسطین مستقر کرده بودند، بنام "رژیم‌اسرائیل"، در سرزمین فلسطین به وجود آوردند تا سگ‌هارِ آمریکاانگلیس در مجامع بین‌المللی باشد.

۶-محصول ۷۶ساله این باند‌های ترور و توطئه، پیوسته کشتاروآوارگی فلسطینیان و جنگ‌روانی_جنگ‌نظامی و نفاق‌افکنی علیه ملل مسلمان منطقه بوده و هست!

منبع: فارس 


12100206
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» دختر دانش‌آموزی در چین پس از تماشای یک فیلم ترسناک در مدرسه، دچار مشکلات روانی شد. والدین او برای جبران آسیب‌های وارده از مدرسه شکایت کرده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در میان همه اخبار منفی که درباره آقازاده‌ها می‌شنویم، خبردرگذشت مظلومانه فرزند نماینده لردگان که به جای استفاده از اعتبار پدر، پیک موتوری بود در فضای مجازی واکنش‌های زیادی به همراه داشت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اردوگاه الهول تنها یک اردوگاه بحران‌زده نیست؛ بلکه یک کانون خطرناک بازتولید داعش است و جهان هنوز نتوانسته برای این چالش راه حلی عملی ارائه دهد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» متخصص پوست و مو با اشاره به اهمیت مراقبت از پوست در هوای آلوده، توصیه‌های مهمی ارائه کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» داخاتون گفت: «ببین دخترم، پاییزه، ولی هوا همون قدر که سرده، دل آدمو هم می‌لرزونه، یه دیگ ترخینه بخور تا دست و دلت گرم بشه.»
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در بعضی موارد نادر، وسواس چک کردن به ترس‌های عمیق‌تری مانند وسواس ترس از مرگ تبدیل می‌شود. در این وضعیت فرد مدام بدن خود را برای نشانه‌های بیماری‌های مرگبار بررسی می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه سطح انرژی، هضم و سلامت کلی سالمندان را تنظیم می‌کند و چیزی فراتر از اولین وعده غذایی روز است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعاتی رژیم اسرائیل، برای برخوردار شدن از پشتیبانی ساواک برای عملیات بر ضد فلسطینیان در کشورهای عربی خاورمیانه، تلاش بسیاری از خود نشان داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هیپنوتیزم حالتی از آگاهی و تمرکز ذهن است که هم قابلیت‌های درمانی و اصلاح رفتاری دارد و هم می‌تواند در صورت سوءاستفاده، به ابزاری برای کنترل و فریب افراد تبدیل شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در زندگی‌های پرمشغله امروزی، محبت روزانه، گوهری نایاب و کلید طلایی گشودن درهای خوشبختی و راز پایداری در روابط زناشویی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است