علمی فناوری 15:29 - 06 مهر 1400

ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تولید خودروهای برقی متعدد در قاره اروپا تغییرات اساسی در صنعت اتومبیل سازی ایجاد می‌کند و لذا باید برنامه‌های مهارت آموزی مجدد در این قاره اجرا شود تا نیروی کار بتواند برای آینده‌ای آماده شود که هدف از تولید اتومبیل در آن به صفر رساندن میزان انتشار آلاینده‌های زیست محیطی است.

گروه صنعتی پلتفرم الکتروموبیلیتی، در گزارش تازه خود در این زمینه تصریح کرده که تا سال ۲۰۳۰ میزان استخدام در صنعت خودروسازی کمتر از یک درصد کاهش می‌یابد. تعداد افراد شاغل در این صنعت فعلاً در حدود ۵.۷ میلیون نفر است.

در عین حال، مشاغل مرتبط با تولیدکنندگان و تأمین کنندگان سنتی موتورهای احتراقی به ترتیب ۲۰ و ۴۲ درصد کاهش می‌یابد و در مجموع نیم میلیون شغل مرتبط با این خدمات در صنایع خودروسازی از بین خواهند رفت. زیرا تولید خودروهای برقی به تخصص‌های دیگری نیاز دارد. همچنین استخدام در بخش‌های مرتبط با فناوری‌های به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانه‌ای ده درصد رشد کرده و ۳۰۰ هزار نیروی جدید در این بخش استخدام می‌شوند.

کمیسیون اروپایی از ممنوعیت تولید و عرضه خودروهای جدید بنزین سوز و دیزلی تا سال ۲۰۳۵ خبر داده و بسیاری از کشورهای اروپایی نیز قوانین مشابه مستقلی در این زمینه وضع کرده‌اند. از همین رو باید افراد مهارت‌های تازه‌ای در ارتباط با تولید خودروهای برقی کسب کنند تا بتوانند شغل‌های خود را حذف کنند.


11248156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵، صبح فردا در ۱۲۵ شهرستان برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عمل پلوروسکوپی برای اولین بار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) انجام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص خون و سرطان بیمارستان شریعتی گفت: با پیشرفت تکنولوژی دارو‌های هدفمندی در راستای درمان بیماری سرطان تولید شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: مهمترین مسئله مردم معیشت و اقتصاد است باید اقداماتی صورت گیرد تا شرایط اقتصادی بهبود یابد. باید وفاق و همدلی داشته باشیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت رییسه مجلس گفت: «امروز شبکه بهداشت، خانه‌های بهداشت روستایی، دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور و تربیت پزشکان بومی، ناعدالتی اجتماعی در سلامت را به‌شدت کاهش داده است».
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴۰۴ عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور خواستار حضور مردم در راهپیمایی بهمن ۱۴۰۴ برای مایوس کردن دشمن شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات افراد متوجه تفاوت پولیپ و انحراف تیغه بینی نمی‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اپل قصد دارد به زودی یک آیفون اقتصادی با سیری هوشمندتر عرضه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی برای اولین بار شانس زندگی در فضای بیرونی را از طریق آزمایش‌های انجام شده در ماهواره روسی
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علت اصلی سرطان معده باکتری هلیکوباکتر پیلوری است که باعث ایجاد یک بیماری پیش سرطانی به نام گاستریت آتروفیک می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است