علمی فناوری 15:29 - 06 مهر 1400

ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تولید خودروهای برقی متعدد در قاره اروپا تغییرات اساسی در صنعت اتومبیل سازی ایجاد می‌کند و لذا باید برنامه‌های مهارت آموزی مجدد در این قاره اجرا شود تا نیروی کار بتواند برای آینده‌ای آماده شود که هدف از تولید اتومبیل در آن به صفر رساندن میزان انتشار آلاینده‌های زیست محیطی است.

گروه صنعتی پلتفرم الکتروموبیلیتی، در گزارش تازه خود در این زمینه تصریح کرده که تا سال ۲۰۳۰ میزان استخدام در صنعت خودروسازی کمتر از یک درصد کاهش می‌یابد. تعداد افراد شاغل در این صنعت فعلاً در حدود ۵.۷ میلیون نفر است.

در عین حال، مشاغل مرتبط با تولیدکنندگان و تأمین کنندگان سنتی موتورهای احتراقی به ترتیب ۲۰ و ۴۲ درصد کاهش می‌یابد و در مجموع نیم میلیون شغل مرتبط با این خدمات در صنایع خودروسازی از بین خواهند رفت. زیرا تولید خودروهای برقی به تخصص‌های دیگری نیاز دارد. همچنین استخدام در بخش‌های مرتبط با فناوری‌های به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانه‌ای ده درصد رشد کرده و ۳۰۰ هزار نیروی جدید در این بخش استخدام می‌شوند.

کمیسیون اروپایی از ممنوعیت تولید و عرضه خودروهای جدید بنزین سوز و دیزلی تا سال ۲۰۳۵ خبر داده و بسیاری از کشورهای اروپایی نیز قوانین مشابه مستقلی در این زمینه وضع کرده‌اند. از همین رو باید افراد مهارت‌های تازه‌ای در ارتباط با تولید خودروهای برقی کسب کنند تا بتوانند شغل‌های خود را حذف کنند.


11248156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است