علمی فناوری 15:29 - 06 مهر 1400

ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تولید خودروهای برقی متعدد در قاره اروپا تغییرات اساسی در صنعت اتومبیل سازی ایجاد می‌کند و لذا باید برنامه‌های مهارت آموزی مجدد در این قاره اجرا شود تا نیروی کار بتواند برای آینده‌ای آماده شود که هدف از تولید اتومبیل در آن به صفر رساندن میزان انتشار آلاینده‌های زیست محیطی است.

گروه صنعتی پلتفرم الکتروموبیلیتی، در گزارش تازه خود در این زمینه تصریح کرده که تا سال ۲۰۳۰ میزان استخدام در صنعت خودروسازی کمتر از یک درصد کاهش می‌یابد. تعداد افراد شاغل در این صنعت فعلاً در حدود ۵.۷ میلیون نفر است.

در عین حال، مشاغل مرتبط با تولیدکنندگان و تأمین کنندگان سنتی موتورهای احتراقی به ترتیب ۲۰ و ۴۲ درصد کاهش می‌یابد و در مجموع نیم میلیون شغل مرتبط با این خدمات در صنایع خودروسازی از بین خواهند رفت. زیرا تولید خودروهای برقی به تخصص‌های دیگری نیاز دارد. همچنین استخدام در بخش‌های مرتبط با فناوری‌های به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانه‌ای ده درصد رشد کرده و ۳۰۰ هزار نیروی جدید در این بخش استخدام می‌شوند.

کمیسیون اروپایی از ممنوعیت تولید و عرضه خودروهای جدید بنزین سوز و دیزلی تا سال ۲۰۳۵ خبر داده و بسیاری از کشورهای اروپایی نیز قوانین مشابه مستقلی در این زمینه وضع کرده‌اند. از همین رو باید افراد مهارت‌های تازه‌ای در ارتباط با تولید خودروهای برقی کسب کنند تا بتوانند شغل‌های خود را حذف کنند.


11248156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اهدای خون اگر با استاندارد‌های مناسب انجام شود، ضرر ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک طراح تصویربرداری قلب گفت: دستگاه تصویربرداری قلب، بومی و در ۱۰ بیمارستان جاگذاری شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش‌های نوین در حوزه بیوتکنولوژی گیاهان دارویی نشان می‌دهد ایران با شناسایی ترکیبات مؤثر بومی و انتقال مسیر‌های بیوسنتزی آنها به میزبان‌های صنعتی، در آستانه تحولی فناورانه برای کاهش وابستگی دارویی، تولید پایدار و توسعه صادرات محصولات دانش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبات مختلفی برای تقویت معده وجود دارد که در این ویدئو یکی از آن‌ها را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بسیج جامعه پزشکی گفت: ۲۲ نفر از همکاران ما در حوزه سلامت در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دژنراسیون ماکولا وابسته به سن یا AMD یکی از علل اصلی از دست دادن بینایی در بین بزرگسالان بالای ۶۰ سال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سفر به مریخ ۲۵۰ روز طول می‌کشد و با فناوری فعلی، فضاپیما می‌تواند در روز ۵۰ یا ۲۵۰ دچار نقص فنی شود که در هر صورت، این یک سفر یک طرفه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سفر به مریخ ۲۵۰ روز طول می‌کشد و با فناوری فعلی، فضاپیما می‌تواند در روز ۵۰ یا ۲۵۰ دچار نقص فنی شود که در هر صورت، این یک سفر یک طرفه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که ویتامین B 3 می‌تواند یک بیماری ژنتیکی شدید معروف به کمبود آنزیم NAXD را درمان کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شده با طراحی و تولید کامل اینورتر‌های خورشیدی در توان‌های مختلف، محصولی هم‌سطح نمونه‌های اروپایی و با قیمت رقابتی به بازار عرضه کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است