علمی فناوری 13:23 - 25 فروردین 1403
برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی از اضافه‌شدن این چت‌بات هوش مصنوعی به اینستاگرام خبر داده‌اند.

متا به اینستاگرام چت‌بات هوش مصنوعی اضافه می‌کند

یکی از توسعه‌دهندگان اپل در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد که در اینستاگرام به Meta AI دست پیدا کرده است.

یکی از سخنگویان متا به Engadget اعلام کرده است:

«تجربیات مبتنی بر هوش مصنوعی ما در مراحل مختلف توسعه قرار دارند و ما درحال آزمایش طیفی از آنها به‌صورت عمومی با ظرفیت محدود هستیم.» بنابراین این ویژگی هنوز برای تمام کاربران در دسترس نیست. هرچند تک کرانچ در گزارش خود اشاره‌ کرده که در نوار جستجوی اینستاگرام به هوش مصنوعی Meta AI دسترسی پیدا کرده است، اما انگجت می‌گوید این ویژگی در بخش پیام‌های خصوصی اینستاگرام نمایش داده شده است.

درهرصورت، با ضربه‌زدن روی این ویژگی، کاربران می‌توانند درست مانند مکالمات خود با دوستانشان، با هوش مصنوعی متا نیز مکالمه داشته باشند.

خبرنگار انگجت توضیح می‌دهد که از Meta AI خواسته است که ریلز‌هایی از گربه‌ها را به او نشان دهد و چت‌بات متا نیز به‌سادگی این کار را انجام داده است.

نکته قابل‌توجه دیگر منوی همبرگری چت‌بات است که با ضربه‌زدن روی آن، صفحه زیر نمایش داده می‌شود که در آن لیستی از اقداماتی که Meta AI می‌تواند انجام دهد به کاربر نمایش داده می‌شود.

متا نیز مانند سایر غول‌های فناوری، قابلیت‌های هوش مصنوعی به سرویس‌های خود اضافه می‌کند و هم‌اکنون درحال توسعه قابلیت‌های هوش مصنوعی متفاوت دیگری برای آنهاست. اخیراً در گزارش دیگری به توسعه قابلیت هوش مصنوعی برای نوشتن متن استوری‌های اینستاگرام اشاره شده بود.

منبع: دیجیاتو


12046846
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پزشک و متخصص طب ایرانی با اشاره به افزایش بیماری فراموشی و آلزایمر در جامعه امروز و لزوم تفکیک این دو بیماری؛ اصلاح سبک زندگی بر اساس منابع طب ایرانی را مهمترین راهکار برای پیشگیری دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵، صبح فردا در ۱۲۵ شهرستان برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عمل پلوروسکوپی برای اولین بار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) انجام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص خون و سرطان بیمارستان شریعتی گفت: با پیشرفت تکنولوژی دارو‌های هدفمندی در راستای درمان بیماری سرطان تولید شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: مهمترین مسئله مردم معیشت و اقتصاد است باید اقداماتی صورت گیرد تا شرایط اقتصادی بهبود یابد. باید وفاق و همدلی داشته باشیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت رییسه مجلس گفت: «امروز شبکه بهداشت، خانه‌های بهداشت روستایی، دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور و تربیت پزشکان بومی، ناعدالتی اجتماعی در سلامت را به‌شدت کاهش داده است».
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴۰۴ عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور خواستار حضور مردم در راهپیمایی بهمن ۱۴۰۴ برای مایوس کردن دشمن شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات افراد متوجه تفاوت پولیپ و انحراف تیغه بینی نمی‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اپل قصد دارد به زودی یک آیفون اقتصادی با سیری هوشمندتر عرضه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی برای اولین بار شانس زندگی در فضای بیرونی را از طریق آزمایش‌های انجام شده در ماهواره روسی

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است