علمی فناوری 08:13 - 19 اردیبهشت 1400
وزیر علوم در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد
وزیر علوم از آمادگی دانشگاه‌ها برای پذیرش حضوری دانشجویان از اول مهر خبر داد و گفت: کلاس‌های عملی دانشجویان برای ترم جاری در تابستان به صورت جبرانی برگزار خواهد شد.

آمادگی دانشگاهها برای پذیرش حضوری دانشجویان/انتظار داریم دانشگاهیان در اولویت واکسن قرار بگیرند

دکتر منصور غلامی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: شرایط تحصیل دانشجویان در دانشگاه ها به صورت حضوری و فیزیکی فراهم است تمامی خوابگاه ها، آشپزخانه ها، رستوران ها، تاسیسات، آزمایشگاه ها و کارگاه ها این آمادگی را دارند تا به دانشجویان سرویس ارائه بدهند.

وی در ادامه تصریح کرد: منتظر نظر ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم اگر این ستاد اجازه برگزاری کلاس های حضوری را بدهد دانشجویان ما در دانشگاه ها حضور خواهند داشت و به نظر می رسد از مهر ماه جاری دانشجویان به صورت حضوری در دانشگاه ها پذیرش شوند.

وزیر علوم همچنین بحث واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم را نیز امری مهم دانست و گفت: این موضوع را به وزارت بهداشت واگذار کردیم و اگر قرار بر واکسیناسیون دانشگاه ها باشد انتظار داریم دانشجویان و دانشگاهیان ما نیز در اولویت تزریق واکسن قرار بگیرند.

دکتر غلامی تاکید کرد: آرزو می کنم همه مردم کشور به واکسن دسترسی پیدا کنند و دانشجویان نیز در گروه های در اولویت دریافت واکسن قرار بگیرند.

وزیر علوم در پایان در خصوص وضعیت آموزش های عملی عقب افتاده دانشجویان دانشگاه ها در ترم تحصیلی جاری نیز گفت: ما سال گذشته نیز همین مشکل را داشتیم بعد از اینکه شرایط از نظر شیوع کرونا آرام شد یک سری از دانشگاه ها توانستند از زمان تابستان برای جبران عقب افتادگی های درسی استفاده کنند. در ترم جاری نیز اگر شرایط بهتر شود از ترم تابستانی برای کلاس های عملی استفاده خواهیم کرد.

انتها پیام


11057924
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش ابتدایی به صورت حضوری و مجازی آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاد ریاضی ایران از میان ۳۲ کشور موفق به کسب رتبه دوم در کمپ علمی آموزشی چین شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آلرژی‌های فصلی یا مزمن یکی از عوامل مهم و کمتر شناخته شده در بروز گرفتگی گوش به شمار می‌آیند، احساس ناخوشایندی که اگر به موقع به آن رسیدگی نشود ممکن است مزمن شده و درمان سخت‌تر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور و ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های آنان؛ پیگیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی برای خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم انجمن اولیاء و مربیان تشکیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری بیش از ۸۲۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پزشک متخصص هشدار داده که کار کردن طولانی مدت با رایانه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عضلانی اسکلتی در فرد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید لوبیا می‌تواند برای سلامتی، یک جادویی خالص باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص قلب کودکان و نوزادان، با اشاره به اهمیت بررسی سلامت قلب نوزادان در ساعات اولیه پس از تولد، گفت: جریان خون در قلب و ریه‌های جنین به طور کامل با یک نوزاد تازه متولدشده متفاوت است و اگر تغییرات مورد انتظار پس از تولد در عملکرد قلبی به...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر با کمردرد دست و پنجه نرم می‌کنید، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که باید کفش‌های پیاده‌روی خود را بپوشید و پیاده روی را شروع کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دورانی که رقابت در کنکور به اوج رسیده، بسیاری از داوطلبان درگیر اضطراب و مشکلات تمرکز هستند. حالا پژوهشی جدید نشان می‌دهد که یکی از روش‌های کمتر شناخته‌شده می‌تواند به بهبود تمرکز ذهنی و عملکرد مغز این افراد کمک کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است