علمی فناوری 17:13 - 19 شهریور 1403
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خوابگاه‌های دانشگاهی، بازسازی شده‌اند.

جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی بر اساس برنامه هفتم

سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: بر اساس برنامه هفتم ما مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور هستیم و در این خصوص تلاش شده با برگزاری نمایشگاه های مختلف و رایزنی‌های علمی و همچنین شرکت در سمینارهای بین المللی زمینه لازم برای جذب دانشجوی خارجی را به کشور فراهم کنیم.

وی ادامه داد: جذب دانشجوی بین المللی باعث انجام تبادلات فرهنگی خواهد شد و این کار درآمد‌های ارزی برای کشور به همراه دارد.

وی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خوابگاه‌های دانشگاهی بازسازی شده‌اند. امیدواریم دانشجویان در ترم جدید تحصیلی مشکلی بابت خوابگاه‌ها نداشته باشند.

حبیبا تاکید کرد: دانشجویان توانسته‌اند کار‌های مربوط به تهیه  مدارک  فارغ التحصیلی را  انجام دهند. در گذشته سامانه‌هایی وجود داشت که اکنون تمام این سامانه‌ها متمرکز شده است.


12091061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌های جدید نشان می‌دهد که در میان توانایی‌های شناختی مختلف، روانی کلام افراد مسن به طور منحصربه‌فردی با طول عمر آنان مرتبط است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ضرورت تحقق شعار سال گفت که وزارت ارتباطات برای تحقق این شعار برنامه‌های مفصلی تدارک دیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، به سادگی می‌توان سلامت بدن را تا حد ممکن حفظ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از رشد ۷ درصدی اسکان در مراکز اسکان موقت فرهنگیان آموزش و پرورش نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز هدایت عملیات بحران سازمان اورژانس کشور در گزارشی نتایج طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۴ در بازه زمانی شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ را منتشر و اعلام کرد در این بازه زمانی بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر به اورژانس بیمارستان‌ها مراجع...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موضوع تولید دارو و تجهیزات پزشکی و خودکفایی در این حوزه‌ها از اولویت‌های دولت چهاردهم است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اکنون می‌توان تصاویر را به صورت مستقیم با ChatGPT و Sora تولید کرد و دیگر نیازی به رفت و برگشت به هوش مصنوعی Dall-E وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل مدل هوش مصنوعی جمینای ۲.۵ (Gemini 2.5) را برای تفکر پیچیده منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که میزان تماشای تلویزیون می‌تواند با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، مرتبط باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نصر، وضعیت سلامت دیجیتال در ایران در دو حوزه قانون نویسی و اجرا با هم تفاوت‌هایی دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است