علمی فناوری 17:13 - 19 شهریور 1403
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خوابگاه‌های دانشگاهی، بازسازی شده‌اند.

جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی بر اساس برنامه هفتم

سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: بر اساس برنامه هفتم ما مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور هستیم و در این خصوص تلاش شده با برگزاری نمایشگاه های مختلف و رایزنی‌های علمی و همچنین شرکت در سمینارهای بین المللی زمینه لازم برای جذب دانشجوی خارجی را به کشور فراهم کنیم.

وی ادامه داد: جذب دانشجوی بین المللی باعث انجام تبادلات فرهنگی خواهد شد و این کار درآمد‌های ارزی برای کشور به همراه دارد.

وی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خوابگاه‌های دانشگاهی بازسازی شده‌اند. امیدواریم دانشجویان در ترم جدید تحصیلی مشکلی بابت خوابگاه‌ها نداشته باشند.

حبیبا تاکید کرد: دانشجویان توانسته‌اند کار‌های مربوط به تهیه  مدارک  فارغ التحصیلی را  انجام دهند. در گذشته سامانه‌هایی وجود داشت که اکنون تمام این سامانه‌ها متمرکز شده است.


12091061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات افراد بعد از خوردن خربزه دچاره لرز می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانش آموزان ایرانی در پنجاه و هفتمین دوره مسابقات جهانی المپیاد شیمی ۲۰۲۵ دبی، چهار نشان نقره به دست آورند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام‌نور اعلام کرد: امکان تحصیل در ترم تابستانِ دانشگاه پیام‌نور، برای دانشجویان سایر دانشگاه‌ها فراهم شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: سنگ مرداب با نام‌هایی مانند مردار سنگ، پودر سنگ نقره و سنگ مرده، فاقد هرگونه مجوز قانونی است و استفاده از آن می‌تواند عوارض جدی برای سلامت ایجاد کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش ابتدایی به صورت حضوری و مجازی آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاد ریاضی ایران از میان ۳۲ کشور موفق به کسب رتبه دوم در کمپ علمی آموزشی چین شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آلرژی‌های فصلی یا مزمن یکی از عوامل مهم و کمتر شناخته شده در بروز گرفتگی گوش به شمار می‌آیند، احساس ناخوشایندی که اگر به موقع به آن رسیدگی نشود ممکن است مزمن شده و درمان سخت‌تر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور و ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های آنان؛ پیگیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی برای خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم انجمن اولیاء و مربیان تشکیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری بیش از ۸۲۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پزشک متخصص هشدار داده که کار کردن طولانی مدت با رایانه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عضلانی اسکلتی در فرد شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است