علمی فناوری 13:50 - 06 خرداد 1402

مدرسه تابستانه هوش مصنوعی ۱۳ تا ۲۲ شهریور برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دوره آموزشی "مدرسه تابستانه هوش مصنوعی" در دو بخش ۷۳ ساعت آنلاین و ۳۳ ساعت کارگاه حضوری با هدف پرورش و پشتیبانی مستمر از متخصصانی با عنوان «توروبوتکسپیچ» برگزار می‌شود. افراد شرکت کننده در این دوره پس از فراگیری آموزش‌های تئوری و پژوهش‌های عملی و مهارت‌محور، به عنوان بازیگران اصلی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری و کسب‌وکارها نوآورانه مشغول به فعالیت می‌شوند.

کالج تخصصی هوش مصنوعی پارت که برگزارکننده این دوره آموزشی است در تعامل با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی و دیگر نهادهای مرتبط با حوزه هوش مصنوعی در تلاش است تا با برگزاری این دوره‌های آموزشی و بهره‌گیری از دانش تخصصی این افراد، زمینه رشد و توسعه این فناوری نوظهور را در کشور فراهم ‌کند.

در این رویداد که تخصصی‌ترین دوره آموزشی پردازش گفتار و پردازش زبان طبیعی (NLP) در سطح کشور محسوب می‌شود؛ مباحثی از جنس دانش و تجربه در اختیار مهارت‌آموزان قرار می‌گیرد. کارگاه‌های عملی هفتگی نیز یکی از مراحل اصلی این دوره آموزشی است که موضوعات تئوری آموخته شده در طول هفته با همراهی منتورها به کسب تجربیات عملی خلاقانه برای افراد کمک خواهد کرد.


11901008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تقویت بنیاد علم، از هدف‌گذاری دولت برای افزایش بودجه پژوهش به یک‌هزار میلیارد تومان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه فضایی صاایران درباره سنگین‌ترین ماهواره ایرانی گفت: «پایا» یا طلوع ۳، ظرف تنها ۱۰ روز پس از پرتاب موفقیت‌آمیز در هفتم دی‌، تصاویر عملیاتی خود را به زمین ارسال کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴ هزار و ۲۳۷ نفر از استادان دانشگاه‌های مختلف ایران با صدور بیانیه‌ای، اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی توصیف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید ادعا کرده است که ابزار‌های هوش مصنوعی ممکن است به مرور زمان در تغییر باورها، ارزش‌ها و حتی تصمیمات شخصی افراد نقش داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی جدید نشان داد که مصرف منظم روغن ماهی با کاهش خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) مرتبط است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مریخ نورد پرسویرنس ناسا اولین سفر خود به این سیاره سرخ را بدون دخالت انسان به پایان رساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با چند تنظیم ساده در روتر قدیمی، می‌توان آن را برای کار‌های مختلف در خانه یا محل کار دوباره استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه علاوه بر نوع غذایی که مصرف می‌کنیم، بر اهمیت نحوه غذا خوردن نیز تأکید می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شیء مرموز پرنده مانند، دوباره بر فراز خورشید ظاهر شده است!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از ۱۹ بهمن بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است