علمی فناوری 13:50 - 06 خرداد 1402

مدرسه تابستانه هوش مصنوعی ۱۳ تا ۲۲ شهریور برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دوره آموزشی "مدرسه تابستانه هوش مصنوعی" در دو بخش ۷۳ ساعت آنلاین و ۳۳ ساعت کارگاه حضوری با هدف پرورش و پشتیبانی مستمر از متخصصانی با عنوان «توروبوتکسپیچ» برگزار می‌شود. افراد شرکت کننده در این دوره پس از فراگیری آموزش‌های تئوری و پژوهش‌های عملی و مهارت‌محور، به عنوان بازیگران اصلی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری و کسب‌وکارها نوآورانه مشغول به فعالیت می‌شوند.

کالج تخصصی هوش مصنوعی پارت که برگزارکننده این دوره آموزشی است در تعامل با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی و دیگر نهادهای مرتبط با حوزه هوش مصنوعی در تلاش است تا با برگزاری این دوره‌های آموزشی و بهره‌گیری از دانش تخصصی این افراد، زمینه رشد و توسعه این فناوری نوظهور را در کشور فراهم ‌کند.

در این رویداد که تخصصی‌ترین دوره آموزشی پردازش گفتار و پردازش زبان طبیعی (NLP) در سطح کشور محسوب می‌شود؛ مباحثی از جنس دانش و تجربه در اختیار مهارت‌آموزان قرار می‌گیرد. کارگاه‌های عملی هفتگی نیز یکی از مراحل اصلی این دوره آموزشی است که موضوعات تئوری آموخته شده در طول هفته با همراهی منتورها به کسب تجربیات عملی خلاقانه برای افراد کمک خواهد کرد.


11901008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است