علمی فناوری 08:39 - 19 خرداد 1404
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: کووید_۱۹ دیگر به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده و در حال حاضر نیز سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند.

«کرونا» دیگر بومی شده است/ سویه‌های کنونی خطرناک نیستند

باشگاه خبرنگاران جوان - قباد مرادی سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درباره آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: بر اساس یافته‌های نظام مراقبت عفونت‌های تنفسی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر کشور، در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه سال جاری، کووید_۱۹ عامل حدود ۱۰درصد از عوامل عفونت‌های تنفسی است. همچنین ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا به ترتیب عامل ۸ و ۷ درصد عفونت‌های تنفسی هستند. در مقایسه با اردیبهشت ماه سال گذشته، نسبت کمتری از عفونت‌های تنفسی در اردیبهشت ماه سال جاری کووید_۱۹ است. 

وی درباره وضعیت ابتلا به کووید_۱۹ در سطح جهان گفت: درصد «مثبت شدن» تست‌های کووید-۱۹ در کشور‌های منطقه «مدیترانه شرقی»، «آسیای جنوب شرقی» و «اقیانوس آرام» افزایش یافته و به حدود ۱۱ تا ۱۵ درصد رسیده است. 

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری ضروری است، گفت: رعایت آداب بهداشتی برای تمام مردم به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر توصیه می‌شود. شستن مرتب دست‌ها و پرهیز از لمس چشم، دهان و بینی با دست توصیه می‌شود. به منظور پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های تنفسی به تمام افراد به ویژه افراد دارای بیماری زمینه‌ای توصیه می‌شود در اماکن شلوغ و وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده کنند. همچنین از دست دادن و روبوسی کردن تا زمانی که امکان انتقال ویروس بالا است، می‌بایست خودداری کرد. 

قبادی، گفت: بازهم تاکید می‌کنم که کووید_۱۹ به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده و در حال حاضر، سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند.

منبع: ایسنا

 


12198776
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص بیماری‌های عفونی گفت: بیماری بروسلوز (تب مالت) یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و مصرف لبنیات آلوده به ویژه پنیر، شیر و بستنی از مهم‌ترین راه‌های انتقال تب مالت به شمار می‌رود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با تاکید بر اینکه تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد، گفت: لازم است با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داده و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حضور دانش‌آموزان در دوره پیش‌دبستانی موجب آمادگی بهتر آنها برای ورود به مدرسه و کاهش نرخ تکرار پایه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو اقدامات انجام شده در جهت تامین ایمنی غذا را تشریح کرد و از برنامه‌ریزی انجام شده برای غنی سازی آرد با ویتامین دی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در مدیریت حوزه غذا، گفت: به اندازه‌ای که درباره هوش مصنوعی شعار داده‌ایم، در عمل از آن استفاده نکرده‌ایم؛ در حالی که بهره‌برداری از قابلیت‌های این فناوری می‌تواند تحول‌آفرین باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در تمامی مدارس دولتی و غیردولتی تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: با پذیرش ۱۲۰ هیئت از ۲۰ کشور مختلف، بستر مناسبی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه تجهیزات پزشکی تهیه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: با پذیرش ۱۲۰ هیئت از ۲۰ کشور مختلف، بستر مناسبی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه تجهیزات پزشکی تهیه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فیزیوتراپیست با اشاره به شیوع ناهنجاری‌های قامتی خاموش در کودکان گفت: تابستان فرصت مناسبی برای والدین است تا با مراجعه به مراکز فیزیوتراپی، نسبت به ارزیابی وضعیت حرکتی و ساختاری فرزندان خود اقدام کرده و از بروز اختلالات اسکلتی–عضلانی در ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: پایش آمادگی کودکان در دو سال پیش نشان می‌دهد که ۳۴ درصد از دانش‌آموزان دارای اضافه وزن و چاقی هستند. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است