علمی فناوری 11:25 - 24 آبان 1403
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزندآوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمند‌ترین کشور‌ها در منطقه خواهیم شد.

توکلی: ایران سال ۲۰۴۰ پیرترین کشور در منطقه خواهد شد

نادر توکلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشن هزارمین معجزه باروری گفت: یکی از سیاست‌های مهم دولت توجه به بحث فررندآوری و جوانی جمعیت است و شعار دولت چهاردهم، عدالت در خدمات سلامت بوده است و نظام سلامت برنامه‌ریزی کرده تا خدمات سلامت را به مردم ارائه بدهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: درمان ناباروری در تمام دنیا پرهزینه است و بیمارستان شهید اکبرآبادی در زمینه موالید و زایمان در خاورمیانه نقش پررنگی را ایفا می‌کند. نیروی انسانی، تخصص و تجربه اعضای تیم درمان ناباروری سبب موفقیت این مرکز درمانی شده است. 

وی افزود: هزینه های درمان ناباروری جزو اولویت‌های نظام سلامت از گذشته تاکنون است و دولت و نظام سلامت از درمان ناباروری حمایت بیشتری را انجام خواهند داد.

توکلی تصریح کرد: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزند آوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمند ترین کشورها در منطقه خواهیم شد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که مرگ و میر افراد ۵ تا ۲۹ سال به خاطر حوادث ترافیکی در حدود ۵۵ هزار نفر در سال است و پیشگیری از بروز این مرگ ها به نوعی جوانی جمعیت محسوب می‌شود. 

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه تامین دارو و تحت پوشش قرار گرفتن هزینه‌های درمانی حمایت بیشتری انجام خواهد داد. اکنون در مرکز بیمارستانی شهید اکبرآبادی بیش از هزار زایمان موفق انجام گرفته شده است که این موضوع موفقیت بزرگی محسوب می شود.

در ادامه مراسم، آرش بردبار رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی گفت: برای داشتن جامعه جوان باید به سمت درمان ناباروری بیماران و ارائه خدمات خوب جهت افزایش جمعیت و جوانی مردم داشته باشیم. 

در ادامه مراسم، مهناز اشرفی رئیس مرکز ناباروری ببمارستان شهید اکبرآبادی گفت: بررسی‌ها نشان می دهد که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از زوجین نابارور بوده که با روش هایی مانند آی وی اف درمان انجام خواهد شد. بخش آی وی اف در حدود ۱۰ سال در این بیمارستان راه‌اندازی شده‌ است و مشکلات ژنتیکی را بررسی و ناباروری درمان خواهد شد. 


12116725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تمرکز پزشکان متخصص در شهر‌های بزرگ و کمبود شدید در مناطق محروم را از چالش‌های جدی نظام سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموزان در شهر تهران حضور دارند و برخلاف اذهان عمومی، شهر تهران از فقیرترین مناطق کشور در حوزه سرانه آموزش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نزدیک شدن دنباله‌دار 3I/ATLAS به زمین یک هدیه کریسمس استثنایی برای ستاره‌شناسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد دیابتی می‌توانند دچار مشکلات کلیوی شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی روشی برای افزایش عمر و کارایی باتری گوشی‌های هوشمند ابداع کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: هرگز نباید در مدرسه در پوشش یک سری از فعالیت‌ها زمینه را برای یکسری ناهنجاری‌های تربیتی مهیا کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش در نشست صمیمی با منتخبی از معاونان مدارس سراسر کشور بر حل مسائل این وزارتخانه از طریق «همفکری، تعامل و استفاده از ظرفیت‌های میدانی» تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نهمین دوره رقابت استارتاپی اینوتکس‌پیچ به‌عنوان یکی از رویداد‌های معرفی ایده‌های نو و اتصال استارتاپ‌ها به سرمایه‌گذاران، امسال در ۶ استان میزبان برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است