علمی فناوری 11:25 - 24 آبان 1403
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزندآوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمند‌ترین کشور‌ها در منطقه خواهیم شد.

توکلی: ایران سال ۲۰۴۰ پیرترین کشور در منطقه خواهد شد

نادر توکلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشن هزارمین معجزه باروری گفت: یکی از سیاست‌های مهم دولت توجه به بحث فررندآوری و جوانی جمعیت است و شعار دولت چهاردهم، عدالت در خدمات سلامت بوده است و نظام سلامت برنامه‌ریزی کرده تا خدمات سلامت را به مردم ارائه بدهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: درمان ناباروری در تمام دنیا پرهزینه است و بیمارستان شهید اکبرآبادی در زمینه موالید و زایمان در خاورمیانه نقش پررنگی را ایفا می‌کند. نیروی انسانی، تخصص و تجربه اعضای تیم درمان ناباروری سبب موفقیت این مرکز درمانی شده است. 

وی افزود: هزینه های درمان ناباروری جزو اولویت‌های نظام سلامت از گذشته تاکنون است و دولت و نظام سلامت از درمان ناباروری حمایت بیشتری را انجام خواهند داد.

توکلی تصریح کرد: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزند آوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمند ترین کشورها در منطقه خواهیم شد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که مرگ و میر افراد ۵ تا ۲۹ سال به خاطر حوادث ترافیکی در حدود ۵۵ هزار نفر در سال است و پیشگیری از بروز این مرگ ها به نوعی جوانی جمعیت محسوب می‌شود. 

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه تامین دارو و تحت پوشش قرار گرفتن هزینه‌های درمانی حمایت بیشتری انجام خواهد داد. اکنون در مرکز بیمارستانی شهید اکبرآبادی بیش از هزار زایمان موفق انجام گرفته شده است که این موضوع موفقیت بزرگی محسوب می شود.

در ادامه مراسم، آرش بردبار رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی گفت: برای داشتن جامعه جوان باید به سمت درمان ناباروری بیماران و ارائه خدمات خوب جهت افزایش جمعیت و جوانی مردم داشته باشیم. 

در ادامه مراسم، مهناز اشرفی رئیس مرکز ناباروری ببمارستان شهید اکبرآبادی گفت: بررسی‌ها نشان می دهد که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از زوجین نابارور بوده که با روش هایی مانند آی وی اف درمان انجام خواهد شد. بخش آی وی اف در حدود ۱۰ سال در این بیمارستان راه‌اندازی شده‌ است و مشکلات ژنتیکی را بررسی و ناباروری درمان خواهد شد. 


12116725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد قهوه ممکن است درد مزمن را در بزرگسالان مسن‌تر تشدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان احتمال انقراض نسل انسان به دلیل توسعه هوش مصنوعی و مشکلاتی که آن به دنبال خواهد داشت را بعید نمی‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران گفت: سهم پژوهش در کشور حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد و پیشرفت علمی بدون آزادی و تأمین منابع ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان بین‌المللی، از دست دادن حس بویایی به نشانه مهمی تبدیل شده است که می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌ها را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ‌های فضایی سیاه‌چاله‌ای را شناسایی کردند که «از خورشید تقلید» و شدیدترین باد‌های کیهانی شناخته شده را آزاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی بلک شارک پد ۷ پرو، دارای شاسی بادوام ساخته شده از آلومینیوم، پلاستیک محکم و شیشه مقاوم در برابر ضربه و خش خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بیماری‌های عفونی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ویروس آنفلوآنزای امسال جدید نیست و تنها به دلیل تغییر جهش، سرایت‌پذیری آن افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش از اجرای گسترده آموزش‌های هوش مصنوعی برای معلمان و دانش‌آموزان کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری گفت: با تصویب آیین‌نامه‌های جدید و راه‌اندازی اوراق توسعه فناوری، دارایی‌های نامشهود برای نخستین بار در اقتصاد کشور رسمیت یافته و قابل توثیق شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است