علمی فناوری 09:13 - 19 اردیبهشت 1400
مقامات چینی:
به گفته‌ی اداره‌ی هوانوردی چین بقایای موشک "لانگ مارچ ۵ بی" صبح روز یکشنبه در اقیانوس هند در نزدیکی جزایر مالدیو وارد جو زمین شده است.

بقایای موشک چینی در نزدیکی مالدیو وارد جو زمین شد

به گزارش ایسنا و به نقل از نیویورک تایمز، گفته می‌شود این موشک حین ورود به زمین سوخته است، هنوز مشخص نیست که آیا قطعاتی از آن روی جزایر مالدیو افتاده یا خیر. رسانه‌های چین اعلام کردند که بخش‌هایی از این موشک در ساعت ۲:۲۴ به وقت گرینویچ (۶:۵۴ به وقت تهران) وارد جو شده است.

این موشک بخش اصلی ایستگاه فضایی چین را در روز ۲۹ آوریل به فضا برد. به طور معمول بخش بزرگ موشک به سرعت به زمین باز می‌گردد اما هسته‌ی ۲۳ تنی لانگ مارچ ۵ بی ایستگاه فضایی را تا مدار همراهی کرد و سپس کاهش ارتفاع داده و بازگشت کنترل نشده‌ی خود را آغاز کرد. احتمال آسیب آن به افراد کم بود اما صفر نبود بنابراین مردم سراسر جهان در انتظار بازگشت آن بودند.

اداره‌ی هوانوردی چین که تا روز یکشنبه حرفی در مورد ورود کنترل نشده‌ی موشک نزده بود، اعلام کرد که این موشک وارد جو زمین شده و جایی در نزدیکی مالدیو فرود آمده است. مردم عمان در شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند که گذر این موشک را در آسمان مشاهده کرده‌اند.

جاناتان مک‌داول(Jonathan McDowell)، ستاره‌شناسی که حرکت این موشک را دنبال می‌کرد در توییتر خود نوشت: فرود این موشک در اقیانوس محتمل‌ترین حالت است.

انتهای پیام


11058023
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک اخترفیزیکدان آمریکایی پیشنهاد استفاده از گانیمد، بزرگترین قمر مشتری را به عنوان بستری برای مطالعه اثرات ماده تاریک در فضا ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همایش ملی دانشگاه سبز تلاش می‌کند تا راه‌حل‌های عملی برای حل چالش‌های بزرگی مانند بحران آب، آلودگی هوا و ناترازی انرژی ارائه شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است