علمی فناوری 17:30 - 14 فروردین 1403
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: طرح سنجش کلاس اولی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.

مهلت سنجش کلاس اولی‌ها مشخص شد

علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در برنامه سلام خبرنگار گفت: براساس تقویم آموزشی تمام مدارس کار خود را از امروز آغاز کرده و بحث آموزشی از سرگرفته شد.

وی افزود: سالیان سال است که کودکان در بدو ورود به مدرسه و پایه اول ابتدایی در طرح سنجش شرکت می‌کنند.

او با بیان این که طرح سنجش کودکان در مقایسه با گذشته تغییر کرده تصریح کرد: در گذشته سنجش کودکان فقط در تابستان انجام می‌شد اما با رویکرد جدید این طرح از آبان سال گذشته در مراکز جامع تحت عنوان مرکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی و تربیتی آغاز شده است.  

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: دانش‌آموزانی که مهر امسال وارد پایه اول دبستان می‌شوند حتما باید در طرح سنجش سلامت شرکت کنند، نوبت‌گیری این طرح آغاز شده و اردیبهشت به پایان می‌رسد.

وی افزود: والدین با مراجعه به سایت آموزش و پرورش my.medu.ir گزینه دولت من را وارد شده و با وارد کردن شماره تلفن همراه که به نام پدر است ثبت نام و نوبت گیری را انجام دهند تا تاریخ و روز و ساعت مرکز سنجش به آن ها برای مراجعه داده شود.

کریمیان گفت: دانش آموزان در طرح سنجش در حوزه‌های مختلف، همچون توانمند‌ی‌ها و ظرفیت‌ها را برای ارتقای سطح یادگیری و افزایش عملکرد بهینه فردی، اجتماعی و تحصیلی جلوگیری از افت تحصیلی در آینده و ترک تحصیل آن‌ها سنجش می شوند.

او با بیان این که اگر دانش آموزان اختلالاتی یا بدکارکردی در حوزه جسمانی و روانشناختی داشته باشند شناسایی و بررسی می‌شوند؛ تصریح کرد: دانش آموز دچار مشکل شناختی، رفتاری، ارتباطی، حسی و هیجانی ، بینایی، شنوایی که مشکل وی مانع از تحصیل و یادگیری مطلوبش می شود به محیط های جدیدتر با ویژگی های جدیدتر مثل مدارس استثنایی معرفی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان این که از امروز برخی از مراکز کار خود را آغاز کرده‌اند؛ افزود: ۱۴ مرکز جامع در نوبت صبح در شهر تهران و ۱۲ مرکز در نوبت عصر از امروز کار خود را آغاز کرده‌اند. 

او ادامه داد: از ۱۸ فروردین ۳۵ پایگاه ضمیمه ای و ۶ مرکز نیز به کمک ما می آیند و در کل ۶۷ پایگاه سنجش در سطح شهر تهران کار خود را انجام می دهند بنابراین از والدین تقاضامندیم در کمترین زمان ممکن برای نوبت گیری اقدام کنند تا کار سنجش انجام شود.


12043961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه تهران در بیانیه‌ای تاکید کرد: تنوع اندیشه‌ها و گفت‌و‌گو بر سر اختلاف آرا و دیدگاه‌ها، زمانی ثمربخش است که در چارچوب اخلاق، قانون و احترام متقابل باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه تهران در بیانیه‌ای تاکید کرد: تنوع اندیشه‌ها و گفت‌و‌گو بر سر اختلاف آرا و دیدگاه‌ها، زمانی ثمربخش است که در چارچوب اخلاق، قانون و احترام متقابل باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طب سنتی خوردن سریع غذا به صورت کامل رد می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه‌ها و نماد‌های ملی بیانیه‌ای صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گزارش اخیر خود به تشریح آخرین وضعیت بیماری وبا در جهان، منطقه و ایران پرداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از روزه داران دچار سردرد می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم در یک پیام ویدیویی گفت: قطعاً با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد جدی می‌شود و اگر جنبه قضایی داشته باشد، محاکم قضایی ورود خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه شریف از همه دانشجویان خواست با تمرکز بر مسیر علمی خود، به مدیریت دانشگاه در کنترل خشونت و بازگشت آرامش به محیط آکادمیک کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پشت پرده هر رنگ یک مزاج نهفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: هوش مصنوعی می‌تواند از الگو‌های اندیشه‌ورزی قرآن برای خلق مدل‌های شناختی جدید الهام بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است