علمی فناوری 21:17 - 25 شهریور 1403
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین رونمایی از دانشنامه حقوق ایران گفت: مدخل‌نویسی دانشنامه یک کار مهم پژوهشی است که باید در آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی وارد شود.

تلاش می‌کنیم مدخل‌نویسی دانشنامه وارد آیین‌نامه ارتقا شود

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، حسین سیمایی عصر امروز در آیین رونمایی از دانشنامه تخصصی حقوق در مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی گفت: این دانشنامه اولین دانشنامه تخصصی حقوق است که با استاندارد دانشنامه‌نویسی تدوین شده است و اطلاعات حقوقی ذی قیمتی دارد.

وی دانشنامه‌نویسی را یک فعالیت علمی مهم دانست که در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وزیر علوم گفت: هیچ مقاله پژوهشی نمی‌تواند مانند مدخل یک دانشنامه، حق مطلب را در خصوص یک موضوع ادا کند، لذا من به دانشجویان پیشنهاد می‌کنم که کار پژوهشی را با مراجعه به دانشنامه‌ها شروع کنند.

وی مدخل‌نویسی را نیازمند احاطه کامل بر موضوعات و نظریات دانست و اظهار داشت: با توجه به تغییراتی که در اثر زمان در مباحث حقوقی رخ می‌دهد، دانشنامه‌هایی که تدوین شده‌اند باید به سرعت چاپ شوند و یا برخی مدخل‌ها بروزرسانی شوند.

سیمایی در پایان تاکید کرد: پیشنهاد می‌کنم در مجلد‌های بعدی دانشنامه تخصصی حقوق، مدخل‌هایی هم براب بزرگان و مشاهیر حقوق کشورمان اختصاص یابد.

گفتنی است؛ دانشنامه حقوق ایران با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.


12093009
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: بسته یادگیری کلاس شوق‌انگیز در حضور رئیس‌جمهور رونمایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با ابراز نگرانی عمیق از عرضه غیرقانونی و افزایش مصرف محصولات نوپدیدی همچون سیگار‌های الکترونیک و ویپ، بر ضرورت مقابله با فعالیت‌های ترویجی صنایع دخانی، به‌ویژه در میان نوجوانان، جوانان و زنان ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی تنقلات برای کودکان بسیار مفید هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استفاده از اکثر دارو‌ها یک بازه زمانی خاص دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از نوزادان دچار رفلاکس معده هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین المپیاد ورزشی فناورانه دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی کشور در دانشگاه امیرکبیر افتتاح شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از کشف بیش از ۲۱۰ قلم داروی قاچاق و خارج از شبکه رسمی توزیع به ارزش بیش از ۳.۲ میلیارد تومان در شمال شرق تهران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش اساسنامه مدرسه مجازی را به منظور ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت و بهره‌گیری هوشمندانه از فناوری‌های نوین ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش به اهمیت سرمایه‌گذاری در آموزش اشاره کرد و گفت: هزار مدرسه در دست ساخت داریم که بخشی از برنامه‌های وسیع ما برای گسترش عدالت آموزشی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای آزمایشی برنامه درسی مدرسه‌ای گفت: اجرای این طرح از پایه اول ابتدایی آغاز می‌شود و تغییر کتب درسی پایه اول در هشت مدرسه به‌صورت آزمایشی از مهر اجرا خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است