علمی فناوری 11:54 - 03 بهمن 1403
خط اعتباری ویژه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق‌های هشت استان تخصیص داده شد.

تخصیص خط اعتباری ویژه استقرار دانش‌بنیان‌ها در ۸ استان

خط اعتباری ویژه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق‌های هشت استان بوشهر، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، فارس، کرمانشاه، گلستان، همدان و همچنین دانشگاه تهران، نیرو، کریمه و خلاق تخصیص داده شد.

 این خط اعتباری با هدف اعطای تسهیلات جهت تأمین محل استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق خرید، تکمیل، احداث، بازسازی املاک واقع در پارک‌های علم و فناوری، شهرک‌های صنعتی، شهرک‌های علمی و تحقیقاتی و مناطق ویژه اقتصادی و نیز تأمین ودیعه محل کار شرکت‌های دانش‌بنیان، قرارداد تخصیص خط اعتباری ویژه جهت استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، میان صندوق نوآوری و شکوفایی و ۱۲ صندوق پژوهش و فناوری منعقد شد.

هم‌زمان با برگزاری نشست روسای پارک‌های علم و فناوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، قرارداد تخصیص خط اعتباری ویژه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان به ۵ صندوق پژوهش و فناوری استان‌های زنجان، گلستان، همدان و نیز صندوق‌های دانشگاه تهران و نیرو امضا شد.

منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری


12144676
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از برگزاری مجازی امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ واحد‌های دانشگاهی استان تهران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اعلام مجازی بودن امتحانات چندین واحد دانشگاه‌ آزاد، روابط عمومی این دانشگاه اعلام کرده که فردا در مورد این موضوع تصمیم‌گیری خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه کشاورزی هونان و دانشگاه جنوبی چین نشان داده‌اند که رژیم غذایی حاوی مقادیر متوسط چربی، تجمع چربی و التهاب در بافت چربی را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حزب اتحادیه سوسیال مسیحی (CSU) با اتخاذ فناوری‌های پیشرفته برای تولید اعضای بدن انسان در فضا، به دنبال تبدیل آلمان به یک قطب فضایی پیشرو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص خون و سرطان کودکان گفت: مهم‌ترین و شایع‌ترین خونریزی‌ها در کودکان مبتلا به هموفیلی، به صورت خونریزی‌های داخلی یا داخل مفصلی رخ می‌دهد که اغلب بدون مشاهده خونریزی ظاهری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که هوش مصنوعی می‌تواند بیش از ۲۰۰۰۰۰ شغل توسط بانک‌های اروپایی تا سال ۲۰۳۰ را حذف کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شمارش دقیق کالری و اندازه‌گیری دقیق وعده‌های غذایی از بزرگترین چالش‌ها در مسیر کاهش وزن است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک سیاره سرگردان به اندازه زحل در کهکشان راه شیری به صورت شناور دیده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه اسکاتلندی کالدونیَن، هدستی را توسعه داده‌اند که از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی تشنج‌ها دقایقی قبل از وقوع آنها استفاده می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با حضور در مراسم معنوی اعتکاف دانش‌آموزان در فاطمیه بزرگ تهران، این رویداد را یکی از مهم‌ترین فرصت‌های تربیتی برای نسل نوجوان و جوان کشور دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است