وبگردی 13:30 - 08 اسفند 1402
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری اینترنتی با سواستفاده از نام یکی از خبرگزاری‌های رسمی کشور هشدار داد و گفت: مجرمان با طراحی یک متن اطلاع رسانی نحوه دریافت کالابرگ حاوی لینک آلوده به بدافزار و انتشار آن به نقل از یکی از خبرگزاری‌های مطرح کشور در کانال‌ها و گروه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند.

کلاهبرداری اینترنتی با ترفند دریافت کالابرگ

سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: با توجه به اینکه افراد سودجو و فرصت طلب از هر موضوعی برای کلاهبرداری و اقدامات مجرمانه استفاده می‌کنند شهروندان دقت داشته و حتما از طریق مبادی اعلام شده نسبت به دریافت کالابرگ اقدام کنند. 

 

وی با بیان اینکه ممکن است شیادان مجازی با انتشار تبلیغاتی نظیر نحوه دریافت کالابرگ، یارانه و ... بخواهند از شهروندان سوء استفاده و کلاهبرداری کنند، افزود: این افراد معمولا تبلیغات خود را در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و همچنین سایت‌های فاقد مجوز منتشر می‌کنند؛ در ادامه نیز یا کاربران را به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی هدایت کرده یا اطلاعات هویتی آنان را دریافت کرده و از آن سوءاستفاده می‌کنند. 

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید بر اینکه شهروندان به هیچ عنوان نباید فریب این تبلیغات را بخورند، اظهارکرد: حتما اخبار و روش‌های دریافت کالابرگ را از رسانه‌ها و خبرگزاری‌های رسمی دنبال کنند و به هیچ عنوان به تبلیغات بی‌نام و نشان فضای مجازی اعتماد نکنند. 

 

این مقام انتظامی ادامه داد: فریب پیامک‌هایی که با سرشماره شخصی ارسال می‌شود را نخورید و از کلیک کردن بر روی لینک‌های ناشناس و مشکوکی که با مضامین مختلف از جمله دریافت یارانه، کالابرگ و... برایتان ارسال می‌شود، پرهیز کنید. 

سرهنگ داود معظمی گودرزی با تاکید بر اینکه پلیس فتا نیز بر این فضا نظارت داشته و با موارد تخلف برخورد خواهد کرد، توصیه کرد: لازم است شهروندان نیز با پلیس همکاری کرده و اگر چنانچه با چنین مواردی روبه‌رو شدند، بدون آنکه وارد لینک شوند، موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

منبع: ایسنا


12034167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر توانمندسازی کودکان بهزیستی اعلام کرد: در فرزندخواندگی الزام قانونی برای واگذاری خانه وجود ندارد و تنها باید بخشی منطقی از اموال به‌عنوان جایگزین ارث به نام کودک تملیک شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سلطنت‌طلبان هر روز رویه خاصی از خود به نمایش می‌گذارند، از همراهی با رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه گرفته تا انتشار دفترچه خشونت و ترور و اعلام ساواکی بودن.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که سبک زندگی دیجیتال و کم‌تحرکی بر زندگی کودکان و نوجوانان سایه انداخته، مشکلاتی، چون ناهنجاری‌های قامت و درد‌های عضلانی به یکی از دغدغه‌های والدین تبدیل شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» نان پیروان فرهنگ لاتی در تنور شهرت پخته می‌شود. باید نان‌شان را آجر کرد نه اینکه بی‌اعتنا به جامعه در تنورشان بدمیم و اجاق‌شان را گرم سازیم.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کودکی باید امن‌ترین فصل زندگی باشد، اما برای بسیاری، این فصل با زخم‌های عاطفی عمیق سپری می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تفاوت‌های جنسیتی در ابعاد مختلف علمی و رفتاری تأیید شده‌اند، قضاوت‌های کلیشه‌ای رایج، به ویژه در مورد ضعف رانندگی زنان، صحیح نیستند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش در هوای آلوده، تمرین نیست؛ فشار اضافه به ریه‌ها است و سلامتی همیشه مهم‌تر از ادامه‌دادن برنامه است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شاید باورش سخت باشد، اما در گوشه‌هایی از طبیعت موجوداتی زندگی می‌کنند که هرگز پیر نمی‌شوند و مرگ در برنامه زیستی‌شان نوشته نشده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در همان هجوم صدا و رنگ، نگاه‌هایمان ناخودآگاه روی دو قاب متفاوت مکث کرد؛ دو دختری که شاید هرگز فکر نمی‌کردند این‌طور کنار هم قرار بگیرند و تصویری بسازند که قصه امروزمان شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» خطای الگوریتم سرنوشت ۱۴۰۰ دانش‌آموز را تغییر داد و دانشجویی برای بازپرداخت شهریه‌اش به دلیل تدریس ماشینی شکایت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است