وبگردی 22:35 - 22 مرداد 1403
بی‌بی‌سی فارسی در روند خبری غیرحرفه‌ای خود سعی کرد دستاوردهای ورزشی کشورمان در المپیک پاریس را کوچک جلوه دهد.

اقدام غیرحرفه‌ای بی‌بی‌سی فارسی در پوشش اخبار ایران + تصاویر

رسانه‌های ضدانقلاب که کارکرد و خط خبری آنان تخریب کشورمان است از هر دریچه‌ای برای ناامیدسازی و تزریق یاس عمومی به جامعه ایران وارد می‌شوند.

بی‌بی سی فارسی یکی از رسانه‌های ضدانقلاب است که با وجود قدمت چند ده ساله این رسانه و ادعای حرفه‌ای بودن یک رویه غیرحرفه‌ای خبری را پیش گرفته است.

در کانال تلگرامی و شبکه اینستاگرامی این رسانه انگلیسی اخبار امیدوارانه مربوط به ایران با عکس‌های نامناسب و بعضا تضعیف کننده پوشش داده می‌شود.

در بازی‌های المپیک این شیوه برای کوچک شمردن دستاورد‌های ورزشی کشورمان مشهود بود تا جایی که بعد از صعود ورزشکار کشورمان در رشته سنگ نوردی که یکی از ورزشکاران بنام ایرانی و از بزرگان این رشته ورزشی است، خبر صعود وی به دور بعدی را با عکسی که گویی وی در حال افتادن و سقوط است، اطلاع رسانی کرد!

بی‌بی سی فارسی

در مطلبی دیگر این رسانه گویی نتوانسته ناراحتی خود را از برد تکواندوکار ایرانی در فینال در برابر ورزشکار انگلیسی پنهان کند آن را به نوعی شانسی خواند و از سوی دیگر یادآوری کرد که این تنها مدال طلای ایران در این رشته بود.

بی‌بی سی فارسی

این درحالی است که هر چهار ورزشکار ایرانی در رشته تکواندو توانستند مدال‌های رنگی در المپیک پاریس کسب کنند و رتبه ایران را ارتقا بدهند. عکسی که از سلیمی در این خبر منتشر شده هم در حالت دفاعی است که بوی پیروزی نمی‌دهد. 

همه عناصر به کار برده در این خبر حاکی از فشار و تلاش بی‌بی سی برای کاستن از ارزش پیروزی این جوان دهه هشتادی کشورمان است!

بی‌بی سی فارسی

نکته دیگر عکسی است که این رسانه از مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان برای پوشش خبری موضوع وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم بود که یکی از دندان‌های رییس جمهور در این عکس خالی است و معلوم نیست بی‌بی سی این عکس را با وجود هزاران عکس پزشکیان از کجا و چرا انتخاب کرده است!

بی‌بی سی فارسی

همه این موارد از چشم تیز بین افکارعمومی کشورمان پنهان نمانده و تنها بی‌بی سی از این نوع پوشش خبری آماتور و غیرحرفه‌ای یک نتیجه حاصل کرده و آن بی‌اعتباری روز افزون این رسانه انگلیسی است.

بی‌بی سی فارسی

منبع: فارس


12082283
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مرصع‌پلو غذایی است که به‌محض نشستن بر سفره، خود به‌تنهایی فخری باشکوه می‌آفریند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص چشم‌ گفت: افراد می‌توانند روزانه ۳ تا ۴ بار از اشک مصنوعی استفاده کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» امروز صبح طبق قراری که با شیوخ شارجه و راس‌الخیمه داده شده بود و شرح آن از طرف جناب آقای نخست‌وزیر به مجلس داده شد، نیرو‌های دریایی ایران در سه جزیره ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در خلیج‌فارس پیاده شدند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اظهارات اخیر احسان کرمی، مجری سابق تلویزیون که به سلطنت‌طلبان پیوست، واکنش‌های مختلفی در فضای رسانه‌ای به‌دنبال داشت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» «خط رهبری» به مناسبت سخنان اخیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره موضوع بسیج، در گزارشی تاریخی به بررسی مصادیق برجسته حرکت بسیجی در تاریخ معاصر ایران و انقلاب اسلامی پرداخته است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» موج تازه اعترافات احسان کرمی و برزو ارجمند درباره سختی‌های غربت و دلتنگی، دوباره بحث عاقبت پشت پا زدن به وطن را در شبکه‌های اجتماعی پررنگ کرده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در سطح صدای منفی دسی‌بل، بازدیدکنندگان گزارش داده‌اند که حتی صدای خونِ در حال تپیدن در رگ‌ها و شریان‌هایشان را می‌شنوند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» برخی مسیرها چنان شگفت‌انگیز و دور از انتظارند که حتی خود صاحب آن مسیر نیز گاهی باور نمی‌کند چگونه قدم‌به‌قدم به جایی رسیده که امروز ایستاده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هر عکسی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنید، ممکن است بیشتر از آنچه فکر می‌کنید اطلاعات شخصیتان را فاش کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یخ‌زدن آب، همان‌طور که می‌دانید، الگوی بلوریِ منظم و چشم‌نوازی ایجاد می‌کند؛ اما این قضیه اصلا در مورد روغن‌ها صدق نمی‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است