علمی فناوری 13:22 - 26 فروردین 1404
معاون آموزشی وزارت علوم از تصویب نتایج رتبه‌بندی ملی (سال ۱۴۰۲–۱۴۰۱) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در نهصد و هشتادمین جلسه شورای گسترش آموزش عالی خبر داد.

تصویب نتایج رتبه‌بندی ملی دانشگاه‌ها و مؤسسات در شورای گسترش آموزش عالی

باشگاه خبرنگاران جوان - ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور بر مبنای معیار‌ها و شاخص‌های تعیین شده شورای گسترش آموزش عالی توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام موسوم به (ISC) انجام می‌شود.

وی افزود: معیار‌های این رتبه‌بندی شامل ۶ حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، مرجعیت علمی و دیپلیماسی علمی وفناوری، فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی و مدیریت و بهره‌وری است که وزن هر معیار به ترتیب ۲۵، ۲۰، ۱۵، ۱۵، ۱۵ و ۱۰ وزن دهی و در قالب ۵۸ شاخص و ۱۸۲ زیرشاخص مشخص شده است.

معاون وزیر علوم یادآورشد: در این جلسه قرار شد کارگروهی با حضور صاحبنظران نسبت به بازنگری معیار‌ها و شاخص‌های رتبه‌بندی برای سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تشکیل شود.

نتایج رتبه‌بندی به زودی به تفکیک دانشگاه‌های جامع و تخصصی از طریق سایت مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری


12178481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چای نمی‌تواند یک نوشیدنی مناسب در وعده سحری باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، از افزایش سهم کارانه دستیاران تخصصی به ۴ درصد با دستور وزیر بهداشت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر ضرورت تکمیل زیرساخت‌های داده‌ای، یکپارچه‌سازی پایگاه‌های اطلاعاتی و ایجاد شفافیت در نظام مصرف تأکید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: ارتقای دانش و مهارت معلمان در حوزه معارف قرآنی، نقش مهمی در تربیت نسلی آگاه، متعهد و بصیر ایفا می‌کند و این موضوع از اولویت‌های اصلی وزارت آموزش‌وپرورش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو از بازنگری جامع در فرآیند‌های صدور مجوز، ثبت و واردات تجهیزات پزشکی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ۸۷ هنرستان در جوار کارخانه راه‌اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ۸۷ هنرستان جوار کارخانه راه‌اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نیاز ارزی اعلام‌شده از سوی این سازمان ۳.۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی و ۲.۵ میلیارد دلار ارز غیرترجیحی بود، اما این رقم ناگزیر از سوی دولت تعدیل شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی گفت: ضعف، کبودی و عفونت‌های مکرر از جمله علائم بروز سرطان سلول‌های خون‌ساز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیه‌ای اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل ظرفیت (رشته‌های خالی مانده) برنامه پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی بهمن ماه آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است