علمی فناوری 10:59 - 06 بهمن 1401

دستگیری هکری که اطلاعات کل شهروندان اتریش را فاش کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، طبق بیانیه پلیس اتریش این هکر در می ۲۰۲۰ میلادی داده های مذکور را در یک انجمن آنلاین عرضه کرده بود که شامل نام کامل، جنسیت، آدرس و تاریخ تولد تمام شهروندان این کشور بوده است. همچنین کارآگاهان پلیس صحت داده های موجود را تایید کرده اند.

این مخزن داده حدود ۹ میلیون مجموعه اطلاعات را در بر داشته است. این در حالی است که جمعیت اتریش حدود ۹.۱ میلیون نفر است. هکرها مذکور همچنین مجموعه داده های مشابهی از شهروندان ایتالیا، هلند و کلمبیا را برای فروش عرضه کرده بود. البته پلیس اتریش داده های بیشتری در این زمینه فراهم نکرده است.

اطلاعات ثبتی در اتریش، در حقیقت داده هایی هستند که شهروندان باید در اختیار مقامات قرار دهند. در بیانیه پلیس آمده است: از آنجا که داده ها به طور آزاد در اینترنت موجود است، احتمالا این موارد اطلاعات ثبتی هستند که به کامل یا بخشی از آن به دست مجرمان افتاده است.

همچنین به گفته پلیس اشخاص ناشناسی برای دسترسی به داده ها مبالغی پرداخت کرده اند.

این هکر ۲۵ ساله در آپارتمانی در آمستردام دستگیر شده و هم اکنون پلیس هلند مشغول تحقیق و بازجویی از او است. سخنگوی پلیس اتریش اعلام کرد بیانیه مربوط به سرقت اطلاعات هم اکنون منتشر شده تا مانع تحقیقات نشود.


11796065
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: همه کشورها پس از همه‌گیری کرونا با افت یادگیری مواجه شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو بسته ویژه روز مادر در بازه زمانی روز چهارشنبه تا پایان روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول قابل فعالسازی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: فعالان و کسب و کار‌های دیجیتال باید بتوانند در این فضا بدون مانع فعالیت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد قهوه ممکن است درد مزمن را در بزرگسالان مسن‌تر تشدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان احتمال انقراض نسل انسان به دلیل توسعه هوش مصنوعی و مشکلاتی که آن به دنبال خواهد داشت را بعید نمی‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران گفت: سهم پژوهش در کشور حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد و پیشرفت علمی بدون آزادی و تأمین منابع ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان بین‌المللی، از دست دادن حس بویایی به نشانه مهمی تبدیل شده است که می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌ها را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ‌های فضایی سیاه‌چاله‌ای را شناسایی کردند که «از خورشید تقلید» و شدیدترین باد‌های کیهانی شناخته شده را آزاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی بلک شارک پد ۷ پرو، دارای شاسی بادوام ساخته شده از آلومینیوم، پلاستیک محکم و شیشه مقاوم در برابر ضربه و خش خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است