علمی فناوری 14:31 - 28 خرداد 1400
صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: علاوه بر برپایی پاویون شرکت‌های دانش بنیان در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک(الکامپ) از حضور مستقل شرکت‌ها در این نمایشگاه حمایت می‌کند.

حمایت صندوق نوآوری از حضور شرکت‌های دانش بنیان در "الکامپ"

به گزارش ایسنا، یکی از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از حضور مستقل شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های بین‌المللی داخلی است که واحد توانمندسازی صندوق در سال ۱۴۰۰ نیز حمایت خود را از حضور مستقل شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های بین‌المللی داخلی ادامه داده است.

 میزان حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور هر شرکت دانش‌بنیان برای حضور مستقل در نمایشگاه‌های تاییدشده، ۳۰ میلیون تومان در سال (حداقل ۳ نمایشگاه قابل استفاده) است تا شرکت‌ها بتوانند به معرفی محصولات و دستاوردهایشان بپردازند.

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و  تجارت الکترونیک(الکامپ) طی روزهای ۱۸ تا ۲۱ تیرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علاقمندان جهت ثبت‌نام برای حضور در این نمایشگاه می‌توانند تا اول تیر ماه به سامانه غزال به آدرس  ghazal.inif.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام


11111140
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود یک ابر پلاسمای خورشیدی در شب سال نوی میلادی به زمین برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، روش‌های مؤثری را برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI به دنبال جذب یک مدیر ارشد برای رسیدگی به «جنبه تاریک» فناوری‌های خود با حقوق ۵۵۵۰۰۰ دلار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است