علمی فناوری 14:54 - 16 بهمن 1403
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از پرداخت حق الثبت حدود ۱۲ هزار دهک پایین خبر داد.

۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر از ۴ دهک پایین جامعه حق‌الثبت خود را دریافت کردند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - نشست خبری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز سه شنبه ۱۶ بهمن در دبیرستان دخترانه فرزانگان ۳ منطقه ۱۲ تهران دوره اول متوسطه برگزار شد.

الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت:«در سال گذشته مجموعا ۷۴۹ مدرسه سمپاد با ۱۴۶ هزار دانش‌آموز در کشور وجود داشت.»

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در این نشست خبری با بیان این که مدارس سمپاد در یک دوره ۶ ساله درصدد است تا تمام ساحت‌های دانش‌آموزان را به دانش آموزان ارائه کند؛ افزود: «۲۵ شایستگی و برنامه‌های مختلف برای تقویت دانش‌آموزان استعدادهای درخشان تعریف شده و این سطح بالای مشارکت برای علم آموزی تدارک می‌بیند.»

الهام یاوری ادامه داد: «مدارس سمپاد به بچه‌های خارج از سمپاد نیز  توجه دارد و در تلاش است تا ارتباط بین بچه‌های سمپادی و غیر سمپادی برقرار کنیم.»

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره چهار دهک پایین جامعه تصریح کرد: «پرداخت و حق‌الثبت این چهار دهک در سال گذشته متاسفانه به تعویق افتاد، در مرحله اول ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر پرداخت شده و در مرحله بعد باقی این تعداد پرداخت خواهد شد.»

الهام یاوری اظهار کرد:«در سال گذشته معدل دانش‌آموزان سمپاد در مقایسه با دانش‌آموزان دیگر بهتر بود و نمره پراکندگی مناطق مختلف سمپاد ۲ بود و این بسیار خوب است. همچنین در سال گذشته از ۳۰ رتبه برتر کنکور ۱۵ نفر از مناطق محروم بودند و از ۱۵ نفر ۱۳ نفر در مدارس سمپاد درس می‌خواندند.»

 


12151083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تمرکز پزشکان متخصص در شهر‌های بزرگ و کمبود شدید در مناطق محروم را از چالش‌های جدی نظام سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموزان در شهر تهران حضور دارند و برخلاف اذهان عمومی، شهر تهران از فقیرترین مناطق کشور در حوزه سرانه آموزش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نزدیک شدن دنباله‌دار 3I/ATLAS به زمین یک هدیه کریسمس استثنایی برای ستاره‌شناسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد دیابتی می‌توانند دچار مشکلات کلیوی شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی روشی برای افزایش عمر و کارایی باتری گوشی‌های هوشمند ابداع کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: هرگز نباید در مدرسه در پوشش یک سری از فعالیت‌ها زمینه را برای یکسری ناهنجاری‌های تربیتی مهیا کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش در نشست صمیمی با منتخبی از معاونان مدارس سراسر کشور بر حل مسائل این وزارتخانه از طریق «همفکری، تعامل و استفاده از ظرفیت‌های میدانی» تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نهمین دوره رقابت استارتاپی اینوتکس‌پیچ به‌عنوان یکی از رویداد‌های معرفی ایده‌های نو و اتصال استارتاپ‌ها به سرمایه‌گذاران، امسال در ۶ استان میزبان برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است