علمی فناوری 14:54 - 16 بهمن 1403
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از پرداخت حق الثبت حدود ۱۲ هزار دهک پایین خبر داد.

۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر از ۴ دهک پایین جامعه حق‌الثبت خود را دریافت کردند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - نشست خبری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز سه شنبه ۱۶ بهمن در دبیرستان دخترانه فرزانگان ۳ منطقه ۱۲ تهران دوره اول متوسطه برگزار شد.

الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت:«در سال گذشته مجموعا ۷۴۹ مدرسه سمپاد با ۱۴۶ هزار دانش‌آموز در کشور وجود داشت.»

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در این نشست خبری با بیان این که مدارس سمپاد در یک دوره ۶ ساله درصدد است تا تمام ساحت‌های دانش‌آموزان را به دانش آموزان ارائه کند؛ افزود: «۲۵ شایستگی و برنامه‌های مختلف برای تقویت دانش‌آموزان استعدادهای درخشان تعریف شده و این سطح بالای مشارکت برای علم آموزی تدارک می‌بیند.»

الهام یاوری ادامه داد: «مدارس سمپاد به بچه‌های خارج از سمپاد نیز  توجه دارد و در تلاش است تا ارتباط بین بچه‌های سمپادی و غیر سمپادی برقرار کنیم.»

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره چهار دهک پایین جامعه تصریح کرد: «پرداخت و حق‌الثبت این چهار دهک در سال گذشته متاسفانه به تعویق افتاد، در مرحله اول ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر پرداخت شده و در مرحله بعد باقی این تعداد پرداخت خواهد شد.»

الهام یاوری اظهار کرد:«در سال گذشته معدل دانش‌آموزان سمپاد در مقایسه با دانش‌آموزان دیگر بهتر بود و نمره پراکندگی مناطق مختلف سمپاد ۲ بود و این بسیار خوب است. همچنین در سال گذشته از ۳۰ رتبه برتر کنکور ۱۵ نفر از مناطق محروم بودند و از ۱۵ نفر ۱۳ نفر در مدارس سمپاد درس می‌خواندند.»

 


12151083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش، با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزش، گفت: مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن شب یلدا، همراه اول با ارائه بسته‌های ویژه مکالمه نامحدود و اینترنت، امکان ارتباطی طولانی‌تر در بلندترین شب سال را برای مشترکان خود فراهم کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بحث‌برانگیز علل واقعی مرگ را آشکار کرده و نشان داده که برخلاف اعتقاد رایج پیری باعث مرگ نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی علم ایران از افزایش تعداد طرح‌ها و سقف حمایت‌ها خبر داد و تأکید کرد: ثبت درخواست سرآمدان علمی تنها چند دقیقه طول می‌کشد و باعث پیگیری نظام‌مند پرداخت‌ها و برنامه‌ها می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور چالش اصلی علم در ایران را نه کمبود نیروی انسانی مستعد، بلکه نبود شفافیت در مسیر رشد دانست و از تدوین برنامه حمایت سالانه از ۳۰۰ استاد برتر کشور بر پایه شاخص‌های معتبر علمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیس‌بوک در حال آزمایش دریافت هزینه برای اشتراک‌گذاری لینک‌های خارجی در پلتفرم خود است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا‌های غنی از نیترات طبیعی، به ویژه آب چغندر، ممکن است نقش مهمی در حمایت از تناسب اندام و ارتقای پیری سالم داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، از راه‌اندازی سامانه متمرکز نوبت‌دهی اینترنتی خدمات سرپایی خبر داد و گفت: این سامانه در پی ابلاغ دستورالعمل یکپارچه‌سازی فرایند نوبت‌دهی الکترونیک خدمات سرپایی راه‌اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک ماهواره استارلینک اسپیس ایکس دچار نقص فنی غیرمنتظره‌ای شد که باعث شد از کنترل خارج شود و اکنون در مسیر حرکت به سمت زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با تأکید بر نقش راهبردی نفت و اقتصاد دیجیتال، از ضرورت شکل‌گیری اندیشکده‌ای دانشگاه‌محور برای بهره‌گیری از ظرفیت نسل جوان و هدایت سرمایه‌های مردمی به مسیر توسعه پایدار گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است