علمی فناوری 10:27 - 12 بهمن 1401

قابلیتهای جدید در پیام رسانهای داخلی شکل می گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، نشستی مشترک با حضور سکوهای مشمول داخلی و بانوان کارآفرین از جمله تولیدکنندگان، عرضه کنندگان و دیگر فعالان برگزار شد.

دکتر محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات در این نشست، اظهار داشت: در حال حاضر به حد نیاز، زیرساخت‌های فنی فراهم است اما دستیابی به وضعیت مطلوب چه برای این سکوها اعم از پیام‌رسان‌ها و شبکه های اجتماعی و چه برای کسب و کارهایی که به سکوهای داخلی مهاجرت کرده‌اند، نیازمند زمان بیشتری است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: در پیام‌رسان‌های داخلی قابلیت‌هایی در حال شکل گیری است که موارد مشابه خارجی فاقد آن هستند.

وی افزود: معافیت‌های مالیاتی برای کسب و کارها و استفاده از تخفیف‌های پستی در صورت خرید از فروشگاه‌های مستقر در این سکوها و همچنین کاهش سوءاستفاده های مالی موجود بر بستر خرید و فروش در این حوزه و ایجاد اطمینان برای مردم، از جمله این موارد هستند.

وی بهبود وضعیت ابزارها، ویژگی ها و خدمات سکوهای داخلی را عامل مهمی در توسعه و گسترش کاربری آنها دانست و نسبت به برگزاری منظم نشست‌های هم‌افزایی در راستای حل مشکلات کسب و کارهای دیجیتال روی این سکوها تاکید کرد.


11801910
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: ویروس آنفلوآنزا می‌تواند سرفه‌های طولانی مدت ایجاد کند؛ بنابراین نباید این سرفه‌ها را با آسم اشتباه گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: توسعه زیرساخت‌ها در کنار تقویت رویکرد‌های تبیینی، ترویجی و تولید محتوا، ارتقای حکمرانی فضای مجازی کشور را هموار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌ها نشان می‌دهند که تغییرات در فعالیت یک پروتئین کلیدی مغز، KCC ۲، می‌تواند با تقویت سیگنال‌های دوپامین مسئول یادگیری، شکل‌گیری عادت را تسریع کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی در حال حاضر طیف وسیعی از وظایف را در دفاتر مختلف خودکار می‌کند و در برخی بخش‌ها، این تحول با سرعتی بسیار سریع‌تر از حد انتظار در حال وقوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان واضح‌ترین شواهد موجود از وجود جوی در اطراف یک سیاره سنگی در خارج از منظومه شمسی را کشف کرده‌اند که راه‌های جدیدی برای درک ماهیت و تکامل جهان‌های بسیار داغ باز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی نوع جدیدی از پلاستیک مقاوم در برابر آتش را ابداع کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات جدید، یک عامل پنهان را که مانع رشد توانایی‌های شناختی در کودکان می‌شود، آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از مواد غذایی مناسب وعده صبحانه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی، گفت: سرانه مصرف شکر در ایران حدود ۲۹ کیلوگرم در سال برای هر نفر است که بیش از ۵۰ درصد بالاتر از میانگین جهانی و بیش از دو برابر حد توصیه‌شده سازمان جهانی بهداشت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با استناد به داده‌های پیمایشی، مصوبه جدید کنکور را گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی و تقویت نقش مدرسه ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است