علمی فناوری 08:51 - 20 شهریور 1403
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اکنون هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه علامه طباطبایی مشغول به تحصیل هستند.

۴ برابری شدن تعداد دانشجویان بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی نسبت به ۱۴۰۰

معتمدی٬ رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در سال جاری اعتبارات هزینه‌ای و تملکی دانشگاه از رشد خوبی برخوردار بوده و نگرانی در خصوص پرداختی‌های تعهدات دانشگاه علامه طباطبایی وجود ندارد.

وی بیان کرد: بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۳ دانشگاه علامه طباطبایی در هیئت امنا به تصویب رسیده است که بر اساس آن، ۵ درصد از بودجه دانشگاه به امور فرهنگی و ۱۵ درصد از کل بودجه دانشگاه به حوزه پژوهشی اختصاص یافته و این کار با هدف حمایت از پژوهشگران و فعالان امور فرهنگی در دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: خوابگاه متاهلی در سال‌های گذشته نداشتیم و امسال کار ساخت یک خوابگاه متاهلی با سرعت در حال انجام است و پیمانکار به دانشگاه قول داده که این خوابگاه متاهلی را تا شروع سال تحصیلی به ما تحویل بدهد.

معتمدی ادامه داد: خوابگاه متاهلی که در حال ساخت است٬ حدود ۱۰۰ واحد بوده و مکان خوابگاه متاهلی در پردیس شماره دوی دانشگاه خواهد بود. 

وی گفت: تبادلات دانشجویی با کشور‌های مختلف از جمله روسیه داریم. 

معتمدی افزود: اکنون هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه علامه طباطبایی مشغول به تحصیل هستند که این تعداد نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود چهار برابر شده است.


12091206
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی طرح مطالبی درباره وقوع درگیری و استفاده از گاز اشک‌آور در اطراف بیمارستان سینا به‌منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با انجام غربالگری چشم در بین نوزادانی که زودتر از ۹ ماه متولد شده‌اند از بروز اختلالات بینایی جلوگیری می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از امروز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوشی‌های هوشمند شاهد بزرگترین جهش قیمت خود در بیش از یک ربع قرن بوده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کشف هیجان‌انگیزی در مورد ویروس‌هایی که ۹۰٪ کودکان را آلوده می‌کنند، کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همواره سوالات عجیب و هیجان انگیزی در مورد تحولات در فضا مطرح می‌شود که یکی از اینها آن است که اگر خورشید ناگهان منفجر شود چه اتفاقی می‌افتد؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین به‌روزرسانی تلگرام در سال ۲۰۲۶ با ویژگی‌های کلیدی منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دارو‌هایی مانند اوزمپیک در افزایش بارداری‌هایی که به عنوان «نوزادان اوزمپیک» شناخته می‌شوند، نقش داشته‌اند اما قطع مصرف این دارو‌ها در ابتدای بارداری ممکن است منجر به خطرات قابل توجهی برای سلامتی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات گفت: برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی از حدود ۴ درصد به ۱۰ درصد، کشور به حداقل ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از تدوین ۲۵۲ سرفصل آموزشی برای موسسان و مربیان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است