علمی فناوری 08:51 - 20 شهریور 1403
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اکنون هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه علامه طباطبایی مشغول به تحصیل هستند.

۴ برابری شدن تعداد دانشجویان بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی نسبت به ۱۴۰۰

معتمدی٬ رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در سال جاری اعتبارات هزینه‌ای و تملکی دانشگاه از رشد خوبی برخوردار بوده و نگرانی در خصوص پرداختی‌های تعهدات دانشگاه علامه طباطبایی وجود ندارد.

وی بیان کرد: بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۳ دانشگاه علامه طباطبایی در هیئت امنا به تصویب رسیده است که بر اساس آن، ۵ درصد از بودجه دانشگاه به امور فرهنگی و ۱۵ درصد از کل بودجه دانشگاه به حوزه پژوهشی اختصاص یافته و این کار با هدف حمایت از پژوهشگران و فعالان امور فرهنگی در دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: خوابگاه متاهلی در سال‌های گذشته نداشتیم و امسال کار ساخت یک خوابگاه متاهلی با سرعت در حال انجام است و پیمانکار به دانشگاه قول داده که این خوابگاه متاهلی را تا شروع سال تحصیلی به ما تحویل بدهد.

معتمدی ادامه داد: خوابگاه متاهلی که در حال ساخت است٬ حدود ۱۰۰ واحد بوده و مکان خوابگاه متاهلی در پردیس شماره دوی دانشگاه خواهد بود. 

وی گفت: تبادلات دانشجویی با کشور‌های مختلف از جمله روسیه داریم. 

معتمدی افزود: اکنون هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه علامه طباطبایی مشغول به تحصیل هستند که این تعداد نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود چهار برابر شده است.


12091206
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از انفجار یک کپسول گاز در میدان قوهه پاکدشت خبر داد؛ حادثه‌ای که ۶ مصدوم بر جای گذاشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان با استفاده از داده‌های مأموریت‌های فضایی کنونی، در حال حل بزرگ‌ترین چالش‌های پیشِ روی انسان برای زندگی در ماه و مریخ هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که کلاس‌های دروس نظری و جلسات جبرانی خود را در هفته آینده (۱۴ تا ۱۷ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است