علمی فناوری 10:54 - 25 فروردین 1403
البته کاربران گوشی‌های پیکسل ۷ و جدیدتر همچنان از طریق دستگاه خود به VPN گوگل دسترسی خواهند داشت.

گوگل وان در دنباله سال ۲۰۲۴ سرویس VPN خود را تعطیل می‌کند

گوگل از طریق ایمیلی به کاربران Google One اعلام کرده است که سرویس VPN آن به‌زودی غیرفعال می‌شود. هرچند در ایمیل ارسال‌شده توسط غول موتور جستجو به تاریخ مشخصی برای پایان کار سرویس Google One VPN اشاره نشده است، اما این شرکت می‌گوید که این اتفاق «در دنباله سال جاری» رخ خواهد داد؛ البته کاربران گوشی‌های پیکسل ۷ و جدیدتر همچنان به این سرویس VPN دسترسی خواهند داشت.

گوگل سال ۲۰۱۸ سرویس VPN خود را برای مشترکین Google One راه‌اندازی کرد. کاربران تمام رده‌های Google One، ازجمله ارزان‌ترین گزینه آن که ماهانه ۱.۹۹ دلار هزینه دارد، به این سرویس دسترسی داشتند.

خاموشی سرویس VPN گوگل

حالا این شرکت در ایمیلی اعلام کرده که سرویس Google One VPN به‌تدریج کنار گذاشته خواهد شد تا راه برای ارائه ویژگی‌ها و مزایای مورد تقاضا دیگر هموار شود. همچنین غول موتور جستجو به ۹to۵Google اعلام کرده که سرویس VPN چندان توسط کاربران استفاده نمی‌شده و به همین دلیل تصمیم به توقف آن گرفته است.

البته غول موتور جستجو در ایمیل خود اعلام کرده که کاربران گوشی‌های پیکسل ۷ یا مدل‌های جدیدتر، همچنان می‌توانند از طریق تنظیمات این دستگاه‌ها به VPN گوگل دسترسی داشته باشند.

علاوه‌براین، گوگل همچنین از تاریخ ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت‌ماه) ارسال رایگان سفارشات چاپی منتخب از Google Photos را در کانادا، بریتانیا، ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا متوقف خواهد کرد.

اوایل سال جاری میلاد، گوگل اعلام کرده بود که مشترکین سرویس Google One به ۱۰۰ میلیون نفر رسیده است و «ساندار پیچای»، مدیرعامل این شرکت، از آن به‌عنوان حوزه‌ای یاد کرد که در آینده با وجود هوش مصنوعی رشد خواهد کرد. تغییر امروز و کنار گذاشتن سرویس VPN گوگل نیز به‌دنبال اخبار هفته گذشته این شرکت درباره ابزار‌های هوش مصنوعی آن ارائه شده است. هفته گذشته، گوگل اعلام کرد که قابلیت‌های هوش مصنوعی Google Photos ماه آینده برای همه کاربران ارائه می‌شود. همچنین این شرکت از هوش مصنوعی Vids برای ساخت ویدیو رونمایی کرد.

منبع: دیجیاتو


12046782
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی ترکیبی مهم را برای سلامتی بدن پیشنهاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک استارتاپ آمریکایی آزمایشگاه جیبی Tiiny AI را راه‌اندازی کرده است که توسط رکورد‌های جهانی گینس به عنوان کوچکترین ابررایانه هوش مصنوعی شخصی جهان شناخته شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان با بررسی نتایج ده‌ها مطالعه بالینی شامل صد‌ها هزار شرکت‌کننده، اثرات چربی اشباع بر سلامت قلب و عروق را تجزیه و تحلیل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت یاندکش اعلام کرده است که اپلیکیشن نقشه‌های آن  یک ویژگی کلیدی دریافت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: پیشرفت کشور بدون سرمایه‌گذاری در علم، فناوری و حکمرانی شایسته امکان‌پذیر نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای سیاست‌گذاری نهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان گفت: نسل متولد پس از ۱۳۹۲ با ویژگی‌های تحصیل‌کرده، دیجیتال‌محور و خلاق باید نقش اصلی را در مدیریت، اقتصاد و توسعه کشور ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشکده علوم دانشگاه تهران و دبیر جشنواره، از تلاش یک‌ساله دست‌اندرکاران، حمایت بنیاد فاخر جلیلی و مشارکت پرشور جوانان در این رویداد تقدیر کرد و تأکید کرد که جشنواره با هدف تبدیل ایده به محصول، حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت را پر کرده...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یکتاپرست با تاکید بر اینکه هر واحد خون اهدایی جان سه نفر را نجات می‌دهد، گفت: بروز پدیده آلودگی هوا در هفته‌های اخیر موجب کاهش محسوس اهدای خون در سطح کشور به ویژه تهران شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان با موفقیت اولین مرز‌های دقیق جو بیرونی خورشید را نقشه‌برداری کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علائم خاص افسردگی ممکن است دهه‌ها قبل از بروز از دست دادن حافظه، از شاخص‌های اولیه زوال عقل باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است