علمی فناوری 15:37 - 14 آذر 1403
دختران دانش‌آموز مقطع متوسطه اول که برای شرکت در پانزدهمین دوره مسابقات جهانی ریاضی عازم قطر شده بودند، ۲ مدال نقره برای کشورمان به ارمغان آوردند.

دانش‌آموزان دختر ۲ مدال نقره در مسابقات جهانی ریاضی قطر کسب کردند

محمدرضا خسروی سرپرست تیم اعزامی مسابقات جهانی ریاضی اظهار داشت: مسابقات جهانی ریاضی هر ساله در سه رده سنی برگزار می‌شود و امسال کشور قطر میزبان ریاضیدانانی از ۶۰ کشور دنیا بود.

وی با اشاره به اینکه برای شرکت در این مسابقات، شرکت کنندگان باید ابتدا در مسابقات مقدماتی پذیرفته شده باشند، اضافه کرد: امسال از کشورمان ۲ نفر به مسابقات جهانی ریاضی دعوت شدند که هر ۲ نفر در انفرادی نقره گرفتند و جام تیمی را هم به دست آوردند.

سرپرست تیم اعزامی مسابقات جهانی ریاضی به قطر ادامه داد: پرنیان حیدریان و هلنا آقایی شرکت کنندگان مدال آور کشورمان، در حالی ۲ مدال نقره کسب کردند که قطری‌ها با ۹ تیم هیچ مدالی کسب نکردند.

خسروی با اشاره به اینکه پرنیان حیدریان تاکنون ۷ مدال طلا از کشورهایی، چون فیلیپین، تایلند و کره جنوبی در سابقه علمی خود دارد، یادآورشد: هلنا آقایی نیز تا پیش از این چهار طلا، ۲ نقره و یک برنز در مسابقات بین المللی به دست آورده است. او همچنین در رشته کونگ فو ۱۰ مدال کشوری طلا و چهار نقره در کارنامه ورزشی خود دارد.

گفتنی است که مسابقات جهانی ریاضی ۷ تا ۱۲ آذرماه در قطر برگزار شد و علیرضا دانش آرا دبیر علمی مسابقه، مهدی خسروی و امید کارگر از جمله نیرو‌های اجرایی همراه مدال آوران تیم ریاضی کشورمان بودند. برگزار کننده مسابقات نیز دانشگاه‌های برکلی آمریکا و بریتیش کلمبیا هستند و سال آینده قرار است که ترکیه میزبان این مسابقات باشد.

منبع: ایرنا


12123661
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: تاکنون هفت هزار میلیارد تومان کمک مردمی به پویش مدرسه‌سازی جمع‌آوری شده که علاوه بر آن نیز ۵ همت توسط بنگاه‌های اقتصادی تعهد شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: بیش از ۷۰ عنوان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای با توجه به نیاز کار کتاب بازنگری یا بازنویسی شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در نشست گام دوم توسعه عدالت و کیفیت آموزشی، از عبور نهضت عدالت آموزشی از مرحله توسعه فضا‌های آموزشی و ورود به گام دوم با محوریت کیفیت‌بخشی، خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان بیست‌ودومین دوره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، در مراحل نهایی صدور مجوز قرار دارد و انتظار می‌رود در ماه جاری اعلام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ترویج اتحادیه بین‌المللی نجوم (IAU Office for Astronomy Outreach) اعلام کرد ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی، در جایگاه دوم برگزارکنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت مدیریت علمی و نظام‌مند آلودگی هوا، گفت: این بحران که طی چند دهه شکل گرفته، سلامت مردم به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به شیوع حساسیت‌های پوستی ناشی از مصرف ناآگاهانه محصولات آرایشی، بر ضرورت توجه دقیق مصرف‌کنندگان به فهرست ترکیبات، انجام تست حساسیت پیش از مصرف رنگ‌مو و پرهیز از محص...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: طلوع ماه کامل و مقارنه ماه و سیاره مشتری همزمان با ۱۳ دی و ۱۳ رجب، سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، از مهم‌ترین پدیده‌های نجومی مهم هفته پیش‌رو (هشتم تا پانزدهم دی) است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از بازگشت آموزش سواد پایه به مدارس و فعالیت حدود ۲ هزار پایگاه آموزشی در سراسر کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین سیگنال‌های هر سه ماهواره بومی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر» که عصر امروز به فضا پرتاب شدند، با موفقیت دریافت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است