علمی فناوری 00:40 - 24 شهریور 1400
دادگاهی در روسیه شرکتهای شبکه اجتماعی آمریکایی فیس بوک و توییتر را به دلیل کوتاهی در حذف محتوایی که از سوی این کشور غیرقانونی قلمداد می شود، جریمه کرد.

فیس بوک و توییتر در روسیه جریمه شدند

به گزارش ایسنا، دادگاه منطقه تاگانسکی اعلام کرد فیس بوک پنج جریمه دریافت کرده که مجموعا به ۲۱ میلیون روبل (۲۸۷ هزار و ۸۵۰ دلار) بالغ می شود. توییتر هم دو جریمه مجموعا به میزان پنج میلیون روبل دریافت کرده است. اپلیکیشن پیام رسان محبوب تلگرام هم ۹ میلیون روبل جریمه شد.

اقدامات مسکو برای تحکیم کنترل خود بر اینترنت شامل ملزم کردن شرکتهای اینترنتی خارجی به گشایش دفتر نمایندگی در روسیه و ذخیره کردن اطلاعات شخصی شهروندان روسی در داخل این کشور بوده است.

دولت روسیه روز سه شنبه برنامه هایی را برای وضع مالیاتهای جدید روی خدمات دیجیتالی شرکتهای خارجی اعلام کرد که با هدف حمایت از بخش فناوری داخلی صورت می گیرد.

رگولاتور ارتباطات روسیه (روس کومنادزور) در مارس سرعت دسترسی به توییتر را به دلیل عدم حذف سریع محتوای غیرقانونی، آهسته کرد. در آستانه انتخابات پارلمان ۱۷ تا ۱۹ سپتامبر روسیه، خدمات اینترنتی تحت فشار فزاینده ای قرار گرفته اند. روس کومنادزور تلاش می کند ابزارهای VPN و منابع آنلاین مرتبط با الکسی ناوالنی، مخالف برجسته کرملین را مسدود کند. این دیده بان تلاش کرده دسترسی به اپلیکیشن تیم ناوالنی را برای سازمان دهی کارزار انتخاباتی هوشمندانه محدود کند.

بر اساس گزارش رویترز، خبرگزاری اینترفکس گزارش کرده که دولت روسیه درصدد است گوگل را وادار کند از حکم دادگاه برای ممنوع کردن اشاره به عبارت "رای هوشمندانه" در سیستم کلید واژه جست و جو تبعیت کند.

انتهای پیام


11229019
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه آزاد اعلام کرد: امتحانات روز‌های ۱۶ تا ۱۹ دی ماه به ترتیب در تاریخ‌های ۷ تا ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴ انجام خواهد پذیرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: ثبت‌نام بیست و چهارمین دوره عتبات دانشگاهیان آغاز شده و تا ۲۲ دی ماه ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: نام و یاد سردار سلیمانی در نظام جمهوری اسلامی ایران تا ابد به عنوان یک اسطوره و قهرمان ملی ماندگار خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی از راه‌اندازی رسمی «سامانه ارجاع برخط نماد» به عنوان دستاوردی مهم در زمینه کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فلوشیپ طب خواب بیمارستان شهدای تجریش گفت: براساس نتایج مطالعات صورت گرفته در ایران و جهان، دانش آموزان و دانشجویان میزان خواب کافی و مورد نیاز محدوده سنی خود را ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از غیرحضوری شدن کلاس‌های درس این دانشگاه تا پایان ترم تحصیلی جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم با اشاره به نزدیک شدن به یکی از شاخص‌ترین رویدادهای نجومی زمستان جاری، قرار گرفتن سیاره مشتری در وضعیت «مقابله» را از مهم‌ترین رویدادهای نجومی هفته پیش‌رو (۱۵ تا ۲۲ دی) برشمرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون حدود ۵۶۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف‌های تخصصی دانش‌آموزی شرکت کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از برگزاری مجازی امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ واحد‌های دانشگاهی استان تهران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اعلام مجازی بودن امتحانات چندین واحد دانشگاه‌ آزاد، روابط عمومی این دانشگاه اعلام کرده که فردا در مورد این موضوع تصمیم‌گیری خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است