علمی فناوری 10:54 - 02 تیر 1401

گوگل در آستانه دومین جریمه سنگین در روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، راسکامنادزر، رگولاتور ارتباطات روسیه در این باره اعلام کرد: یوتیوب که یک وب سایت میزبانی ویدئو است به طور عمد اطلاعات گمراه کننده درباره پیشروی عملیات مخصوص نظامی روسیه در اوکراین منتشر می کند و اعتبار نیروهای مسلح فدراسیون روسیه را از بین می برد.

همچنین این سازمان ادعا می کند یوتیوب اجازه نشر محتواهایی با دیدگاه های افراطی و فراخوان برای حضور کودکان در تظاهرات غیرمجاز را داده است.

طبق بیانیه مذکور تکرار این امر احتمالا به جریمه ای معادل ۵تا۱۰ درصد درآمد سالانه گوگل در روسیه می شود. البته مبلغ دقیق جریمه در دادگاه تعیین خواهد شد.

به گفته راسکامنادزر گوگل به استنثنای جریمه هایی که براساس درآمد آن در روسیه تعیین شده، تاکنون ۶۸ میلیون روبل جریمه شده است و با این وجود بیش از ۷ هزار محتوای ممنوع شده در یوتیوب وجود دارند.

در صورت تایید، این دومین باری خواهد بود که گوگل براساس درآمد خود در روسیه جریمه می شود. در ماه می روسیه بیش از ۷.۷ میلیون روبل( معادل ۱۴۳ هزار دلار) جریمه از گوگل دریافت کرد. این نخستین باری بود که دولت این کشور جریمه ای بر حسب درصدی از درآمد سالانه شرکت در روسیه دریافت کرده بود.

این درحالی است که زیرمجموعه گوگل در روسیه هفته گذشته اعلام ورشکستگی کرد و تاکنون به درخواست های اظهار نظر پاسخی نداده است.


11602506
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذا‌های فرآوری شده، برخلاف رژیم‌های غذایی گیاهی سالم مبتنی بر غذا‌های کامل و تازه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فضایی هشدار می‌دهند که مدار پایین زمین به سرعت در حال نزدیک شدن به نقطه‌ای بحرانی است که می‌تواند بشریت را از توانایی کنترل فضای نزدیک به زمین محروم کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موتورولا از Moto G Power جدید رونمایی کرده است که مجهز به فناوری و مشخصات پیشرفته برای رقابت با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آلودگی هوا و استعمال دخانیات سبب بروز سرطان مثانه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش نبود نرم‌افزار‌های جامع مدیریت مدرسه را یکی از خلأ‌های جدی دانست و گفت: مدیریت مدرسه، ارتباط با اولیا و ارزشیابی دانش‌آموزان باید هوشمند شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پایین‌تر بودن سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت به میانگین جهانی گفت: تشخیص دیرهنگام بیماری چالش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجوی پزشکی حاضر در عمره دانشجویی می‌گوید این سفر، پزشکی را از یک رشته تحصیلی به یک تعهد انسانی تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش گفت: بر اساس آخرین آمار موجود، کمتر از ۱۵ درصد مدارس کشور نمازخانه ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی ترکیبی مهم را برای سلامتی بدن پیشنهاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک استارتاپ آمریکایی آزمایشگاه جیبی Tiiny AI را راه‌اندازی کرده است که توسط رکورد‌های جهانی گینس به عنوان کوچکترین ابررایانه هوش مصنوعی شخصی جهان شناخته شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است