علمی فناوری 14:23 - 28 فروردین 1404
وزیر بهداشت، از اختصاص ۳۰ همت اعتبار برای اجرای برنامه پزشکی خانواده در فاز اول طی سال جاری خبر داد.

ظفرقندی: برنامه پزشکی خانواده با ۳۰ همت اعتبار اجرا می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، در حاشیه اولین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۴، گفت: امروز کارگاه‌های آموزشی و عملیاتی برنامه پزشک خانواده با ۶ عنوان و عضویت رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با موضوعیت اجرای قانون برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع برگزار می‌شود.

وی افزود: اجرای کشوری برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع الزام قانون برنامه هفتم است و این برنامه به ساختار سلامت جامعه نظم خواهد بخشید. در کارگاه‌های پیش بینی شده نیز عملیات اجرایی برنامه که مرحله به مرحله از مناطق روستایی انجام می‌شود تا تأمین مالی برنامه در سطح کشور، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وزیر بهداشت با بیان این که در خصوص مباحث و تصمیمات مقدماتی اجرای برنامه پزشک خانواده تاکنون صد‌ها ساعت جلسه کارشناسی و حداقل ۱۰ ساعت جلسه با رئیس جمهور برگزار شده است، خاطرنشان کرد: نتایج حاصل از آن جلسات، امروز در کارگاه‌های تخصصی رؤسای دانشگاه‌ها مطرح و بررسی خواهد شد.

ظفرقندی با اشاره به ریاست رئیس جمهور بر ستاد ملی برنامه پزشک خانواده، اذعان داشت: رئیس ستاد اجرایی برنامه، وزیر بهداشت و اجرا نیز توسط وزارت بهداشت خواهد بود ولی، چون برنامه پزشک خانواده یک برنامه ملی است، طبعاً باید تمام استان‌ها در ستاد‌های اجرایی که تشکیل می‌دهند با برنامه، همکاری لازم را داشته باشند.

وی خواستار همکاری رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی برای ایجاد تغییر رفتار در برنامه‌های سلامتی با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع شد و گفت: باید مردم را با مسیری که در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع طی کنند آشنا و آنها را نسبت به مشوق‌های مالی این برنامه که کاهش زیاد هزینه‌های شأن و افزایش عدالت در دریافت خدمات سلامت خواهد بود، آگاه کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بودجه سال ۱۴۰۴ برای اجرای این برنامه حدود ۳۰ همت است، ابراز داشت: در هیچ جای دنیا تمام کشور در یک مرحله زیر بار اجرای برنامه نمی‌رود و باید تمام مناطق کشور را از لحاظ سیستم، نیروی انسانی و فرآیند ارجاع مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم تا به تدریج برنامه در کل کشور اجرایی شود.

ظفرقندی در پاسخ به پرسشی در خصوص تاریخ اجرای برنامه پزشکی خانواده نیز گفت: برنامه پزشکی خانواده در کشور شروع شده و امروز رؤسای دانشگاه‌ها در خصوص نحوه بهتر عملیاتی کردن برنامه و احصای چالش‌ها تبادل نظر خواهند کرد.

وی با بیان اینکه سعی وزارت بهداشت این است که برنامه در اولین فرصت در سطح کل کشور اجرایی شود، تصریح کرد: حضور امروز رئیس جمهور با پیشینه خوبی که در اجرای برنامه پزشک خانواده در دوره وزارت شأن دارند در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اهمیت اجرای برنامه را می‌رساند که امیدواریم با جلساتی که در خدمت شأن بودیم بتوانیم برنامه را به نحو مطلوب عملیاتی کنیم.

منبع: وزارت بهداشت


12179551
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهنمی کیهانی مزین به سنگ‌های قیمتی، دانشمندان را با جو منحصر‌به‌فرد خود مبهوت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معتقدند بین کمبود ویتامین D و سلامت روان و عاطفی، ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با اشاره به درمان موفق HIV در کشور گفت: با تشکیل شبکه پزشکان درمانگر، ۹۴ درصد افراد تحت درمان به سطح سرکوب ویروسی رسیده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اگر تحولات نسلی دانشگاه را نپذیریم، دانشگاه یا منزوی شده یا مشروعیت خود را از دست می‌دهد و یا نهادهای دیگری جایگاه دانشگاه را می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور از راه اندازی دو تا سه اپراتور هوش مصنوعی تا پایان سال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آنفلوآنزا همچنان ویروس غالب فصل‌های سرد سال است و کودکان، سالمندان و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی بیشترین خطر ابتلاء و عوارض را تجربه می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: اختلاف قابل توجه قیمت دارو میان ایران و کشور‌های همسایه، بستر اصلی شکل‌گیری پدیده قاچاق معکوس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه «هوا در طب ایرانی نخستین ضرورت حیات است» به ارائه توصیه‌های طب ایرانی در هوای آلوده پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب فصل «مسئولیت و سازندگی» به قلم مرحوم استاد علی صفائی حائری را برای مسابقه کتابخوانی دانشجویان انتخاب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: در شرایط آلودگی هوا هرگونه فعالیت ورزشی در فضای باز باید متوقف شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است