علمی فناوری 14:51 - 15 مهر 1401

تولید انبوه کامیون الکتریکی تسلا آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یاهو نیوز، زمانی که این خودروساز در سال ۲۰۱۷ از نمونه اولیه کامیون برقی سمی تسلا رونمایی کرد، انتظار داشت تا سال ۲۰۱۹ تولید آن را آغاز کند. در حالی که این اتفاق نیفتاد.

تسلا در اوایل سال ۲۰۲۰ در ایمیلی به کارمندان اعلام کرد این خودرو در حال حاضر در حال تولید محدود است. زمان آن رسیده است که همه چیز را انجام دهیم و تولید انبوه سمی را آغاز کنیم. با این حال، در آوریل همان سال، این خودروساز اعلام کرد که تحویل سمی را دوباره تا سال ۲۰۲۱ به تعویق می‌اندازد.

تسلا چندی بعد به سهامداران اطلاع داد به دلیل مشکلات زنجیره تأمین جهانی که بر صنایع فناوری و خودرو تأثیر می‌گذارد و همچنین توانایی محدود این شرکت برای تولید سلول‌های باتری، تحویل سمی تا سال ۲۰۲۲ به تعویق خواهد افتاد. تسلا صراحتاً نگفت که مشکلات کمبود قطعات این شرکت برای این کامیون برطرف شده یا خیر. اما اگر ساخت کامیون‌های سمی آغاز شده باشد، تسلا باید حداقل قطعات کافی برای ساخت این کامیون برای تحویل به اولین مشتری‌ها را داشته باشد.

اولین دسته از کامیون‌های سمی به شرکت پپسی تحویل داده خواهد شد که در دسامبر ۲۰۱۷ صد وسیله نقلیه به این شرکت سفارش داد. سایر شرکت‌های بزرگ نیز به این خودروساز کامیون سفارش داده بودند که از جمله آنها می‌توان به والمارت و شرکت پست دولتی آمریکا اشاره کرد. سمی بسته به بردی که دارد بین ۱۵۰۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰۰ دلار قیمت دارد و با یک بار شارژ می‌تواند تا ۸۰۵ کیلومتر را طی کند.


11704460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طراح طرح ملی کام با تشریح سازوکار هوشمند این برنامه گفت: با مشارکت ۳۵ میلیون نفر سالانه ۱۲۶ همت منابع برای سرمایه‌گذاری تجهیز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استحمام می‌تواند سبب ایجاد آرامش روح و روان شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرایط روزه‌داری برای بیماران کلیوی می‌تواند متفاوت با دیگران باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زوجین یک بازه زمانی طلایی برای فرزندآوری دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پی ابلاغ بخشنامه‌های جدید آموزشی، تعدادی از دانشگاه‌های کشور اعلام کردند که کلاس‌های درس خود را تا پایان اسفند به‌صورت مجازی برگزار خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اعتراضاتی که در هفته‌های اخیر در دانشگاه‌ها شکل گرفت، واکنشی طبیعی به رخداد‌های دی‌ماه و نیز برخی سیاست‌های نادرستی بود که بر ادامه آنها اصرار شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در پی جسارت به نماد ملی ایرانیان موقتاً از تحصیل محروم شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران اعلام کردند، کلاس‌های نیمسال دوم از روز شنبه (۹ اسفند) تا پایان سال به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان سازوکاری را کشف کرده‌اند که توضیح می‌دهد چرا ورزش منظم از مغز در برابر پیری محافظت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، اولویت نخست این شورا را حمایت از تولید و تولیدکننده در صنایع مختلف و در میز تخصصی فولاد به‌طور ویژه فولاد صنعت مادر برشمرد و افزود: تولید دغدغه جدی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است