علمی فناوری 19:03 - 19 شهریور 1403
افشین گفت: پارک‌های فناوری متعددی در کشور داریم و پارک فناوری پردیس یکی از نمونه‌های بین‌المللی موفق است.

پارک فناوری پردیس یکی از نمونه‌های بین‌المللی موفق

حسین افشین در جمع خبرنگاران در در آیین رونمایی منطقه بین المللی نوآوری ایران و ییست و دومین اجلاس سالیانه پار‌ک فناوری پردیس گفت: برای رشد یک منطقه و ایجاد اکوسیستم نوآوری، چندین فاکتور کلیدی لازم است که مهم‌ترین آنها احداث یک شهر نخبگانی در کنار این منطقه است. اگر موفق به دریافت مجوز احداث چنین شهری نشویم، شاهد پیشرفت نخواهیم بود.

او افزود: پارک‌های فناوری متعددی در کشور داریم و پارک فناوری پردیس یکی از نمونه‌های بین‌المللی موفق است. این پارک توانسته طبق قانون جهش، نقش سازمان توسعه‌ای را ایفا کند. اگر پارک پردیس به عنوان یک سازمان توسعه‌ای موفق عمل کند، سایر پارک‌ها نیز به آن خواهند پیوست.

او اظهارکرد: دولت جدید قرار است حامی و تسهیل‌گر باشد. ما همچنان مانند دولت‌های قبل دو پارامتر اصلی برای حمایت از جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار داریم. این حمایت‌ها همیشه مادی نیستند؛ بسیاری از آنها به رفع موانع قانونی نیاز دارند.

افشین گفت: در کنار اکثر دانشگاه‌ها و در تمامی استان‌ها، پارک‌های فناوری و مراکز رشد تحت نظارت اساتید دانشگاهی ایجاد شده است. هر فردی که ایده‌ای داشته باشد می‌تواند به این مراکز مراجعه کند تا از حمایت‌های لازم برخوردار شود و ایده‌اش از مرحله صفر به مرحله توسعه برسد. بهترین مکان برای ایده‌پردازان، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد است.


12091091
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در ماه رمضان نوشیدن آب و مایعات باید به اندازه‌ای مناسب و استاندارد باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افزایش ظرفیت پزشکی در دهه ۶۰، زمینه‌ای فراهم کرد که نخبگان با تحصیل در رشته‌ی پزشکی، تحول در نظام سلامت را محقق سازند. موفقیتی که تکرار آن در روزگار امروز، کشور را در برابر موج سالمندی بیمه خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پایانی شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی صبح امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انجمن علمی روان‌شناسی ایران اعلام کرد با حضور بیش از ۵۰۰ روان‌شناس و روان‌پزشک داوطلب، آسیب‌دیدگان حوادث اخیر خدمات مشاوره‌ای رایگان دریافت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  سیمایی صراف با تأکید بر ضرورت حکمرانی علمی گفت: مأموریت دولت به نهاد علم برای بررسی اعتراضات، نشانه عبور از مدیریت صرف رویداد به شناخت ریشه‌های اجتماعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت علمی ریاست‌جمهوری در راستای توسعه دانش فنی بومی و دستیابی به خودکفایی در تولید محصولات پیشرفته زیست فناوری، از گام‌های اساسی برداشته شده در مسیر تولید واکسن پنوموکوک ۱۳ ظرفیتی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با اشاره به پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی گفت: دانشجویانی که در شرایط اخیر به دلیل بازداشت در امتحانات غایب بوده‌اند، می‌توانند دوباره در آزمون شرکت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو معاونت علمی ریاست‌جمهوری با اشاره به تدوین و انتشار ۱۳ استاندارد بین‌المللی فناوری نانو با راهبری ایران، از جایگاه چهارم کشور در این حوزه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است