علمی فناوری 19:03 - 19 شهریور 1403
افشین گفت: پارک‌های فناوری متعددی در کشور داریم و پارک فناوری پردیس یکی از نمونه‌های بین‌المللی موفق است.

پارک فناوری پردیس یکی از نمونه‌های بین‌المللی موفق

حسین افشین در جمع خبرنگاران در در آیین رونمایی منطقه بین المللی نوآوری ایران و ییست و دومین اجلاس سالیانه پار‌ک فناوری پردیس گفت: برای رشد یک منطقه و ایجاد اکوسیستم نوآوری، چندین فاکتور کلیدی لازم است که مهم‌ترین آنها احداث یک شهر نخبگانی در کنار این منطقه است. اگر موفق به دریافت مجوز احداث چنین شهری نشویم، شاهد پیشرفت نخواهیم بود.

او افزود: پارک‌های فناوری متعددی در کشور داریم و پارک فناوری پردیس یکی از نمونه‌های بین‌المللی موفق است. این پارک توانسته طبق قانون جهش، نقش سازمان توسعه‌ای را ایفا کند. اگر پارک پردیس به عنوان یک سازمان توسعه‌ای موفق عمل کند، سایر پارک‌ها نیز به آن خواهند پیوست.

او اظهارکرد: دولت جدید قرار است حامی و تسهیل‌گر باشد. ما همچنان مانند دولت‌های قبل دو پارامتر اصلی برای حمایت از جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار داریم. این حمایت‌ها همیشه مادی نیستند؛ بسیاری از آنها به رفع موانع قانونی نیاز دارند.

افشین گفت: در کنار اکثر دانشگاه‌ها و در تمامی استان‌ها، پارک‌های فناوری و مراکز رشد تحت نظارت اساتید دانشگاهی ایجاد شده است. هر فردی که ایده‌ای داشته باشد می‌تواند به این مراکز مراجعه کند تا از حمایت‌های لازم برخوردار شود و ایده‌اش از مرحله صفر به مرحله توسعه برسد. بهترین مکان برای ایده‌پردازان، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد است.


12091091
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کدو یکی از بهترین محصولات برای استفاده در روز‌های سرد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل برای تغییر سیاست سختگیرانه خود در مورد آدرس‌های جیمیل آماده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی به تشریح چالش‌های مزمن آموزش‌وپرورش از جمله ثبت‌نام مدارس، مدارس غیردولتی، نقل‌وانتقالات، امتحانات و مسائل مالی پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانم‌های باردار نباید از رنگ مو استفاده کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسئول مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: برخی لوازم آرایشی غیرمجاز موجود در بازار حاوی مقادیر بالای سرب، جیوه و سایر فلزات سنگین هستند و مصرف مداوم آنها سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ستاد علم و فناوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به وجود میز‌های تخصصی متعدد در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: این شورا به‌عنوان مرجعی فرادستگاهی می‌تواند به موضوعاتی در حوزه‌های نوآوری، فناوری و دانش‌بنیان در صنعت فولاد ورود کند. ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی دانش آموزان و سوء رفتار با آنان به هر دلیل و تحت هر شرایطی، با امضای وزیر آموزش‌وپرورش به ادارات کل، مناطق و مدارس سراسر کشور ابلاغ شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۶۰ درصد از افراد کشور دچار اضافه وزن بوده یا مبتلا به چاقی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی، ۶۰ شرکت از میان ۱۴۰ مجموعه فعال، محصولات خود را در حوزه‌هایی چون انیمیشن، بازی‌های رایانه‌ای و رسانه معرفی خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس دبیرخانه کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور با تأکید بر اینکه اسپیرولینا جایگاهی به عنوان غذای معمول ندارد، گفت: مصرف بیش از حد مجاز اسپیرولینا می‌تواند به کلیه‌ها آسیب بزند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است