علمی فناوری 16:36 - 06 خرداد 1402

همایش آینده­ پژوهی در علوم و فناوری­‌های زیستی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، نخستین همایش آینده‌پژوهی در علوم و فناوری‌های زیستی به همراه برگزاری رویداد ترسیم آینده رویان با حضور سخنرانان مدعو و رؤسای مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت و مطالعات فرهنگی اجتماعی و تحقیقات آینده‌پژوهی در سالروز تأسیس پژوهشگاه رویان از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در محل سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار می‌شود.

دکتر یاسر تهمتنی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت متابولیک پژوهشگاه رویان و دبیر اجرایی این همایش گفت: نخستین همایش آینده‌ پژوهی در علوم و فناوری‌های زیستی به صورت مشترک با پژوهشکده آینده‌پژوهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان و پژوهشگاه رویان با هدف توجه بیشتر به اهمیت مطالعات آینده‌پژوهی در پژوهش‌های حوزه سلامت برگزار می‌شود.

امیدواریم این رویداد به هم افزایی و همکاری‌های علمی مستمر بین پژوهشگران و اساتید پژوهشگاه رویان و دیگر مراکز علمی کشور برای تدوین پژوهش‌های جامعه نگر با نگاهی آیندهنگارانه کمک کند و موجب تداوم پیشگامی مراکز تحقیقاتی همچون رویان در عرصه ملی و بین المللی شود.

اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان به موضوعات آینده فناوری‌ها در بهداشت و درمان، مسئولیت‌پذیری اجتماعی نهاد علم و روش‌شناسی ترسیم آینده می‌توانند در این رویداد حضور بهم رسانند.


11901226
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها در پروژه بررسی اعتراضات نقش قضاوت‌کننده ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با بومی‌سازی کامل دانش فنی و فرمولاسیون سیمان‌های دندانی گلس‌آینومر، موفق شد نیاز کشور به واردات این محصول راهبردی را برطرف کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تداوم نگرانی‌ها درباره تأمین دارو و شیر خشک در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توسعه عدالت دسترسی در بستر‌های ارتباطی از تدوین برنامه‌ای عملیاتی و زمان‌بندی‌شده برای اجرای مصوبات خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هندی لاوا از گوشی جدید خود رونمایی کرده است که انتظار می‌رود به دلیل قیمت و مشخصات رقابتی، فروش قابل توجهی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک حفره تاجی جدید روی سطح خورشید شکل گرفته و ممکن است زمین را تحت تأثیر قرار دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک بررسی علمی جدید، فواید بالقوه پکان را در بهبود سلامت قلب و کیفیت کلی رژیم غذایی آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی جهاد دانشگاهی پژوهشگاه رویان از برگزاری مرحله حضوری و نهایی جشنواره علمی دانش‌آموزی رویانا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کلاهبرداری‌های عاطفی به صورت آنلاین در حال افزایش است و کلاهبرداران از احساسات قربانیان سوءاستفاده می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اخترشناسان برای اولین بار تبدیل یک ستاره غول‌پیکر به سیاه‌چاله را ردیابی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است