علمی فناوری 10:37 - 06 بهمن 1401

کنفرانس ملی آموزش مهارت‌زا و اشتغال‌آفرین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این کنفرانس، سه‌شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۱، همزمان با روز جهانی آموزش، در مجموعه فرهنگی گردشگری عباس‌آباد، با حضور دکتر سید محمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد، پروفسور علی‌اکبر فرهنگی رئیس هیأت امنا، دکتر احمد قیومی رئیس کل و دکتر حمیدرضا کرکه آبادی، دبیرکل باشگاه تعلیم و تربیت یونسکو، دکتر سید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ارزیابی حافظه جهانی یونسکو و رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران، دکتر عبدالمهدی مستکین مدیر گروه فرهنگ کمیسیون ملی یونسکو ایران، دکتر فاطمه مهاجرانی رئیس کل باشگاه پژوهشگران جوان و جمعی از فعالان حوزه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی برگزار شد.

متولی این کنفرانس، باشگاه تعلیم و تربیت یونسکو ایران است که با اهداف توسعه فردی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایرانی – اسلامی و ارائه الگوهای بومی به جامعه جهانی، با حمایت ایرانسل و مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت آموزش و پرورش و هم‌اندیشی و همکاری نهادها، دستگاه‌ها وپژوهشکده‌های حوزه آموزش و فناوری، برای اولین بار در کشور، آن را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

هدف از برگزاری این کنفرانس، تمرکز بر تحول آموزش با رویکرد اشتغال و مهارت‌افزایی است و رویکردهایی از جمله «اقدام پژوهی در باب آموزش مهارت‌زا و اشتغال‌آفرین سازمان‌های مردم‌نهاد ایران و جهان»، «آسیب‌شناسی توانمندی‌های آموزشی سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه‌های مهارت‌افزایی و اشتغال‌آفرینی»، «آسیب‌شناسی اهداف مسؤولیت اجتماعی شخصیت‌های حقوقی در حوزه مهارت‌افزایی و اشتغال‌آفرینی»، «آینده‌پژوهی و ترسیم نقشه‌راه نظام آموزشی در جهت مهارت‌زایی و اشتغال‌آفرینی»، «تاریخ‌نگاری و استخراج الگوهای بومی تعلیم و تربیت در ایران و کشورهای منطقه» و «پژوهش‌های مروری و ترویجی فرهنگ استمرار تحصیل کودکان و خیر آموزشی» را شامل می‌شود.

ایرانسل ضمن حمایت از این کنفرانس، با مشارکت در آن، به اهمیت آموزش آنلاین در نقشه‌راه آموزش کشور، تأکید و پلتفرم جامع ارائه شده توسط ایرانسل، یعنی «آموزش آنلاین دانا» و سرویس‌های وابسته به آن، نظیر «پلتفرم داناپلاس» را برای هموارسازی این مسیر معرفی کرد.

نقش آموزش در میراث‌های ملموس و ناملموس جهانی، جایگاه و هنر آموزش از نظرگاه حکمای ایرانی، شهر یادگیرنده یونسکو و آموزش شهروندی، زنان و آموزش، جایگاه‌های سازمان‌های مردم‌نهاد در آموزش غیررسمی و مسؤولیت اجتماعی در آموزش، از جمله سایر عناوین کلیدی این کنفرانس بود که صاحب‌نظران این حوزه در راستای انعکاس عملکرد کسب‌وکارها، مؤسسات و نهادهای مرتبط حوزه آموزش و فناوری، به بررسی و تحلیل آن پرداختند.

ایرانسل، نخستین ارائه‌دهنده 5G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج ایران، با ایجاد زیرساخت مناسب و ارائه شبکه دانا به کاربران خود، این امکان را می‌دهد تا به محتواهای آموزشی متنوع، معتبر و تعاملی در هر زمان و مکان دسترسی داشته باشند و با انتخاب دوره‌های آموزشی دلخواه، یادگیری آسان و مفید را تجربه کنند. همچنین سرویس دانا پلاس ایرانسل، یکی از پلتفرم‌های اصلی شبکه دانا، زیرساخت اختصاصی آموزش هوشمند کشور، برای آموزش آنلاین و برگزاری نشست‌های مجازی و وبینار است که توسط ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، برای کمک به تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی ارائه شده است.


11796021
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت:۳۰۰ تا ۴۰۰ مدرسه سنگی با همکاری سپاه ساماندهی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در سه بخش تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری آغاز خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان کشورمان برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان، موفق به ساخت داروی دانش‌بنیان اورلیژن، برای درمان بیماری آتروفی نخاعی عضلانی (SMA) شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیوه نامه اجرایی بسته تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» به عنوان بسته مکمل فعالیت‌های کلاسی برای دانش آموزان دوره‌های دوم ابتدایی و متوسطه اول و دوم و بسته محصولات و راهنمای فعالیت مدرسه‌ای «ایرانمون» با امضای وزیر آموزش و پرورش اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فردا، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصص نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال بدون بازنگری در رویکرد‌های سنتی و تصمیم‌سازی‌های دولتی ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: در حالی که توزیع شیر را طبق توافق‌نامه در سه استان شروع کردیم، اما افزایش قیمت نهاده‌ها برایمان چالش به وجود آورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در مورد یک فاجعه اقلیمی بر اثر فروپاشی قطب جنوب در آینده هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واتس آپ پس از مدت‌ها برنامه خود برای اپل واچ را عرضه کرد و اکنون بدون نیاز به گوشی می‌توان از این برنامه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان قدرتمندترین شراره کیهانی ثبت شده تاکنون را شناسایی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است