علمی فناوری 13:11 - 01 مهر 1400
میوه انجیر علاوه بر دارا بودن خواص ضدسرطانی، به درمان ناراحتی‌های تنفسی، التهاب گلو، التهاب مفاصل و آرتروز نیز کمک می‌کند.

خواص شگفت‌انگیز انجیر

به گزارش ایسنا، انجیر میوه‌ای دارای طبع گرم بوده و تعرق‌آور، ادرارآور، تب‌بر، ضد یبوست و تقویت‌کننده است. این میوه برای افرادی که قصد افزایش وزن داشته و بیمارانی که در دوران نقاهت به سر می‌برند،‌ بسیار مفید است.

انجیر دارای خاصیت ضدسرطانی است. این میوه همچنین موجب دفع سموم شده و از ترکیب شیر و انجیر می‌توان برای درمان ناراحتی‌های تنفسی، التهاب گلو، التهاب مفاصل، آرتروز و درمان زخم‌های داخلی دهان نیز استفاده کرد. انجیر تقویت‌کننده دستگاه گوارش بوده و سوء هاضمه را درمان می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، میوه انجیر برای افراد با کبدهای ضعیف مناسب نیست و این گروه باید انجیر را به همراه گردو مصرف کنند. همچنین شیره درخت انجیر برای درمان بیماری‌های پوستی،‌ رفع زگیل و میخچه‌ها مفید است.

انتهای پیام


11241153
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت تصویب افزایش سن، پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر به زیر یک درصد خواهد رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از قطعی شدن اعتبارات توسعه این دانشگاه در بودجه سال آینده کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر ارزیابی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو گفت: بررسی‌های سامانه تی‌تک و بازرسی‌های میدانی نشان داده برخی داروخانه‌ها رفتار‌های غیرهمخوان با ظرفیت فعالیت خود داشته‌اند و این موارد به تعزیرات معرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس نهمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، تمرکز جشنواره امسال بر تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و کسب‌وکار‌های نو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال گفت: تاکنون ۸۴۴ میلیارد تومان حمایت مالی در قالب طرح‌ها و تسهیلات به شرکت‌ها و پروژه‌های فناور اختصاص یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان در دیدار با سفیر ترکیه در تهران، بر گسترش همکاری‌های علمی و آموزشی بین دو کشور تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه پایش ایمنی مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: مصرف اسپیرولینا با توصیه افراد غیرمتخصص موجب بروز عوارض شدید کبدی در کشور شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فوق‌تخصص غدد گفت: دیابت بیماری خاموشی است که ممکن است سال‌ها بدون علامت باقی بماند و باید با آزمایش‌های دوره‌ای، بیماری را در مراحل اولیه شناسایی و کنترل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری وزرای آموزش و پرورش و ارتباطات برای گسترش آموزش دیجیتال و اینترنت پر سرعت و با هدف ارتقای مهارت‌های فناورانه و بهره‌برداری از سکو‌های نوین آموزشی منعقد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با افزایش ظرفیت پزشکی خوابگاه استیجاری برای هزار دانشجو تامین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است