علمی فناوری 13:11 - 01 مهر 1400
میوه انجیر علاوه بر دارا بودن خواص ضدسرطانی، به درمان ناراحتی‌های تنفسی، التهاب گلو، التهاب مفاصل و آرتروز نیز کمک می‌کند.

خواص شگفت‌انگیز انجیر

به گزارش ایسنا، انجیر میوه‌ای دارای طبع گرم بوده و تعرق‌آور، ادرارآور، تب‌بر، ضد یبوست و تقویت‌کننده است. این میوه برای افرادی که قصد افزایش وزن داشته و بیمارانی که در دوران نقاهت به سر می‌برند،‌ بسیار مفید است.

انجیر دارای خاصیت ضدسرطانی است. این میوه همچنین موجب دفع سموم شده و از ترکیب شیر و انجیر می‌توان برای درمان ناراحتی‌های تنفسی، التهاب گلو، التهاب مفاصل، آرتروز و درمان زخم‌های داخلی دهان نیز استفاده کرد. انجیر تقویت‌کننده دستگاه گوارش بوده و سوء هاضمه را درمان می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، میوه انجیر برای افراد با کبدهای ضعیف مناسب نیست و این گروه باید انجیر را به همراه گردو مصرف کنند. همچنین شیره درخت انجیر برای درمان بیماری‌های پوستی،‌ رفع زگیل و میخچه‌ها مفید است.

انتهای پیام


11241153
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت Nothing  تبلیغات گوشی جدید خود را که دارای طراحی متمایز و مشخصات عالی است، با هدف رقابت با بهترین گوشی‌های اندرویدی مدرن آغاز نکرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا از تکمیل موفقیت‌آمیز یک مرحله آزمایشی کلیدی برای فناوری آینده برای استخراج اکسیژن و سوخت در ماه با استفاده از منابع محلی و انرژی خورشیدی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، پدیده جدیدی به نام «مزارع حساب‌های دیجیتال» ظهور کرده است که با تکیه بر هوش مصنوعی، سود هنگفتی را برای گردانندگان خود در پلتفرم تیک‌تاک ایجاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تکنیک‌های ساده می‌توان هضم غذا را بهتر و آسان‌تر انجام داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» واکنش بدن به روزه‌داری در ماه مبارک رمضان از فردی به فرد دیگر، به ویژه برای بیماران دیابتی، متفاوت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در مناطقی مانند تهران، به ویژه در مدارس غیرانتفاعی که مشکلاتی در پرداخت شهریه‌ وجود دارد، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ویوو از گوشی جدید خود رونمایی کرده است که دارای فناوری و دوربین‌های پیشرفته‌ای است که با بهترین گوشی‌های اندرویدی رقابت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است