علمی فناوری 15:21 - 11 آذر 1403
مدیر مخابرات استان تهران گفت: باتوجه به ظرفیتی که در کشور وجود دارد، برای اتصال روزانه هزار فیبر نوری در تهران برنامه‌ریزی شده است.

برنامه‌ریزی برای اتصال روزانه هزار فیبر نوری در تهران

ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران امروز (یکشنبه) در مراسم رونمایی از طرح «هزارتار» که در راستای توسعه فیبرنوری است، افزود: طی ۱۶ ماه آینده در ۱۰۷ مرکز مخابرات روزانه یک‌هزار اتصال انجام خواهد شد تا پروژه «هزارتار» با موفقیت به پایان برسد.

وی تاکید کرد: برای به نتیجه رسیدن این برنامه‌ریزی باید همه دستگاه‌ها در حوزه‌های مختلف مشارکت کنند و بدون مشارکت همگانی این اتفاق رخ نخواهد داد.

جعفریان ادامه‌داد: نظارت این پروژه بر عهده حوزه نظارت فنی ما است. هر قدر نظارت‌ها در لایه‌های زیرین دقیق‌تر باشد، مسائل مربوط به نگهداری راحت‌تر مدیریت خواهد شد و ادامه دار بودن و موفقیت این کار به نظارت دقیق بستگی دارد.

منبع: ایرنا


12122345
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اکنون موقعیت ایران در زمینه تولید رادیو دارو خوب است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر آمادگی کشور برای مدیریت شرایط سخت در حوزه دارو اعلام کرد: ذخایر دارویی کشور در سطح مناسبی قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از استقبال چشمگیر جامعه علمی کشور از فراخوان جذب اعضای هیئت علمی سال ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها در پروژه بررسی اعتراضات نقش قضاوت‌کننده ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با بومی‌سازی کامل دانش فنی و فرمولاسیون سیمان‌های دندانی گلس‌آینومر، موفق شد نیاز کشور به واردات این محصول راهبردی را برطرف کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تداوم نگرانی‌ها درباره تأمین دارو و شیر خشک در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توسعه عدالت دسترسی در بستر‌های ارتباطی از تدوین برنامه‌ای عملیاتی و زمان‌بندی‌شده برای اجرای مصوبات خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هندی لاوا از گوشی جدید خود رونمایی کرده است که انتظار می‌رود به دلیل قیمت و مشخصات رقابتی، فروش قابل توجهی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک حفره تاجی جدید روی سطح خورشید شکل گرفته و ممکن است زمین را تحت تأثیر قرار دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک بررسی علمی جدید، فواید بالقوه پکان را در بهبود سلامت قلب و کیفیت کلی رژیم غذایی آشکار کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است